![]() |
|
Krella odzyskal stary owner (Raul) i go pojechal bo byl pod wplywem % i sie nudzil, nowy owner, ktory go kupil nie ma pojecia o graniu 100+ lvlem :p.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko, że to chwile trwa... Większa szansa, że przez jakiś bot wpadł... albo ściągnął jakiegoś keyloga przez przypadek... W każdym bądź razie... Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec tej wojny ;) |
33...34...35...36...33...35
veno boat trap? :o |
koniec wojny? :D Chłopaki wiem że rozpoczynając te wojnę to myśleliście ze 2 tygodnie potem wypłata i PG. AHAHHAHHAHGAHA LEJE z typa co napisał na tibia.com o fragach do Fido~ HHAHAAH HAHAHAH.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co sie stalo ze tenshinkhana nie ma w rise.
Jest zitytowany, znudzony, poklucony z reszta, czy wyszedl ale wciaz walczy tylko chcial pokazac swoje niezadowolenie? pewnie nikt mi nie odpowie, ale warto spytac |
@Up
Nie mam zielonego pojecia ^^ Pewnie sie zdenerwowal ale chyba juz mu przeszlo B) Aczkolwiek glowy sobie za to uciac nie dam Xd |
gosc ma mojego reka, pisal do lookeyya czy nie chce kupic tego reka.
musielismy wbic bana, rek nowy jest juz w drodze, ktos jescze watpi ze to nie byl hak?(czy chak, czy jak-zawsze mi sie to myli) tydzien przerwy a potem bawimy sie dalej :evul: |
eter co tam slychać ? uderzasz na jakis melanż w piatek ?
|
Mam do sprzedania 100k tanio jakby ktos chcial gg 5212317 ;)
|
Cytuj:
|
Nie wchodźcie na żadne linki podane tutaj przez Rise ze względu na prawdopobobieństwo hacka...
|
EJ NIE WCHODŹCIE W LINK Z PODPISU ARCY'EGO, BO JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO "CHAKA"!!!1one
|
Arcy You Made My Day Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddrise Hackers Hahahahahahahahahaahhahah Xddddddddddddddddddd
|
^ A kto się na forum odgrażał, że 'zobaczymy' po hacku Fidosa? Po drugie co to za stronka "tnij.com"? Ostrożności nigdy za wiele, skończ pierdolić "YOU MADE MY DAY AND MY ENGLISH ROX HAHAHXDDDDDDDDD", dziecko z ADHD (Maciej to Twój ojciec? Bo nie wiem czy to nie jest przypadkiem choroba dziedziczna :/)..
|
Cytuj:
I dzo ja teras srobiem? Pomurzdzie! Plaxor! Ardzy - Ty KUPO!!!111111 |
Cytuj:
Btw. usmialem sie jak Sylanus namawial mnie do zaplacenia, ze jakie to piekne zycie bede mial na morganie, ze mi payment nizszy zalatwi i takie tam haha ;ddd |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |
|