![]() |
|
Cytuj:
pozatym ja rowniez gralem kiedys na non-pvp knightem i dorobilem sie skilli 80/80 trenujac na poczatku na rotach kolo northport (taka dziura,wyluruj 1 rota + pajak ktory tam lazi obok albo 2 roty naraz idz skilowac nad morze lowiac rybki :D ) albo na foldzie mino,pozniej jak dobijesz 4 mlvl i gdzies z 60/60 poszukaj klucza na senje tam masz sporo mino,zaje**** kasa i jedno z najlepszych miejsc do skilowania jakie znam dla non-pvp. |
Gdzie expić 14 lvl pallkiem ze skillami 50/43 i 8 mlv. Jest to świat ze zwykłym pvp.
|
Możesz chodził z łukiem na cyce(jeśli masz plate seta,żebyś w razie czego nie dostał od cyca za 80 :P) oczywiści musisz miec kupiony czar intense healing(exura gran).Możesz też chodzić na zamek koło Ab albo do Ghostlandu koło Carlin,z blokerem przyjemnie bedzie na dark cathedral,możesz też ze zwykłą bronią do walki wręcz expic na elf fortres będzie fajnie dopóki nie trafisz na scouta :faceoff:
|
2 raz pytam :P
32 najt 70/70 crus helm, buty, k legs, k arm, crown shield, bs/gs facc Prosze niech ktos odpisze :/ tylko katedra sie nie liczy |
@Up: Możesz próbować cyce ale nie gwarantuję że się opłaci...
|
Cyce koło thais ? ;) chodzę jest spox tylko, że wiecie jak tam jest przeludnione popołudniu X( (chodze tylko na powierzchni są jakieś dobre respy w jakini ?) ale dobrze bo jutro rano w domu
|
Skille 45/41 20lvl 3mlvl
Eq :
-Warrior Helmet -Knight Armor -Plate Legs -Dragon shield -Skull Mace -SCRAF gdzie expić ?? Najlepiej THAIS |
Jestem knightem
lvl:24 mlvl:3 skile:56/55 Eq: Crown Helmet Plate Armor Knight Legs Guardian Shield Fire Sword Scarf Leather Boots Gdzie moge expic, najlepiej w okolicy Thais. |
Gdzie expić sorkiem?
Mam sorka: 13,5 lvl, 10 mlvl, EQ: plate legs, noble armor, dark helmet, dark shield (bede miał dwarven), różdżka - wand of dragonbreath, sandals.
Napiszcie mi gdzie mam nim expić żeby szybko exp leciał, bo na loocie mi nie zależy narazie. Z góry thx:) |
ja mam takie pytanie: Czy da sie expic na dragach z monkami (mam 27 lev i guardy mi sie znudzily)?:(
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
32 knight, skile 66/64 (zaraz 70/68 ;p)
C arm, k legs, w helmet, v shield, f axe/d lance Gdzie by ladnie exp szedl? FACC |
Cytuj:
|
@Up: Brednia...
@2Up: Katedra ^^ @Mr. Zagadka: A może podasz skille i profesję?? |
ale sie nie pytałem z czym lepiej tylko czy da sie z monkami na drag bez uhania ich?
|
Monki hihi? smok je spali(zgfbkuje) na 2 strzaly,zapomnij o monkach na smoki...
|
Cytuj:
|
Gdzie ja moge expic z 25lvl i ze skillami 51/43 i z eq: K Armor, Crown Helmet, PLate Legs, Dragon Shield, Leather Boots, Fire Sword, Szalik:dance: ???
|
Gdzie ja moge expic z 26lvl, 4Mlvl i ze skillami 51/43 i z eq: K Armor, Crown Helmet, PLate Legs, Dragon Shield, Leather Boots, Fire Sword, Szalik:dance: ???
Sorka za spam ale kom sie tnie |
Mozesz isc na zamek obok ab, Kopalnie dwarfow albo na DC tam w miare szybko wbijesz kilka lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |
|