![]() |
|
Cytuj:
|
@up
Kalecze Polski Przyznam sie Ale Tylko z Tego Względu Ze Nie Lubie Polski ;) i nie interesuje mnie pisanie poprawnie po Polsku ;) Bo Nie Jestem Polakiem Tylko Slązakiem i Niechce Miec z Polska nic wspólnego Ale Chcąc Czy Nie Chcąc Jeszcze Mieszkam w Polsce ;) |
Cytuj:
|
Nie pierdol już nic, bo wstyd Śląsku robisz.
|
Cytuj:
Niedaleko Masz Do mnie(18 min busem "205") Adres Znasz Wpadnij :) Zapytaj Sie Czystych Slazakow Co Mysla o Warszawie i Polsce ;) Kazdy Powie "Jebac Goroli" Nudzie mnie Odpisywanie Na Wsze Posty ;d wiec zastanowie sie czy wam jeszcze odpisywac :D Ide na Piwko Puzniej Pogadamy ;) |
Ta....trzasnij reedsa na hałdzie czy jak maja te wasze chalupy xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Natomiast patrzac na Twoj "czarny" nick, wiem ze czysty to Ty na pewno nie jestes ;) Jak dalej takie byki bedziesz walil, to nie wroze Ci powodzenia na maturze i puzniej nawet nie bedziesz mogl sie na forum pospinac :( Nie fatyguj sie i wiecej nie odpisuj bo czytanie Twoich postow naprawde meczy. Bez odbioru Stawiam dyche ze i tak odpisze |
jak to się dzieje, że zawsze wchodząc na carlin.pl jest strona postów więcej?;< przystopujcie trochę
|
Cytuj:
edit tam na slasku fajne zabawy macie http://www.demotywatory.pl/komentarze/2816#komentarze idz pchaj tramwaj a nie na plu piszesz |
Moze byscie w koncu zrobili cos pozytecznego ?:D np. dla Kafarka?:D
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2634777 Po polskiemu :) @KAFAROTWATY KAFAR WAS POTRZEBUJE ! Witam panie i panowie :) Tak to ja wasz Kafarek ! Jak wiecie skonczylem grac bo zostalem shakowany ,a nastepnie haker wbil delejta:( Poniewaz skonczylem juz szkole i nudzi mi sie troche ostanio postanowilem wrocic na Morgane. Cieszycie sie ?! Mam prosbe do moich starych znajomych i ludzi ktorzy mnie pamietaja.Jesli mozecie wyslijcie mi jakies gp/itemy na chara o nick "Stalowy-Mag" do Thais. :) Kiedys na pewno sie za to odwdziecze ;) Dla was to nie duzo ,a mi pomoze szybko wypegowac nowego chara i grac razem z wami ! Oczywiscie postac na jakiej gram ujawnie jak juz bede mial wiekszy lvl bo ciagle jest tu kilka osob ktore za mna nie przepada i chetnie przeszkodzila by mi w osiagnieciu mojego celu XD Prosze o pomoc ! __ Wysupłać ze skarpety po kilk "k" dla Kafarka waszego kochanego słodziaka XDD! :* |
o nie.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnie i Magra sie Kafar obawiasz ;> Ja bym Cie nigdy nie tknął ! bunt!
23:04 Yorphyroy Areller [60]: dla nich malo to 100 23:04 Punzhete [140]: exiva "ike~ 23:04 Les Xardas [148]: UTAMO VITA 23:04 Yorphyroy Areller [60]: dla nas malo to 20 szczera prawda |
Stawiajcie wiekszy opor ;> plX?
|
Ty ejkon wczoraj 2x dzisiaj hattrick, jak tak dalej pojdzie to pobijesz z delejtowanego adama ziomusia xDdDdDd
nie ma to jak fight z wami , minut stacka, ale zeby bylo smieszniej to sie rozstawili w 20 po kazdym stacku na yalahar i wez ich tu złap XDDD. ale wiecie akon walczy pierwszy raz to dla niego pierwsze pekowanie wiec nie miejmy mu za zle ze biegnie pada 5x w dwa dni !, szacunek ze wraca.;) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |
|