![]() |
|
Cytuj:
P.S. tylko mi nie pisac, że to bluźniercze naśmiewanie się z dekalogu ;] |
Cytuj:
nie chce mi sie kontynuowac watku z toba, nie darze cie sympatia i bede te twoje tzw. drwinki ignorowal. sam nie wiesz kim jestes, bardzo mnie to zastanawia. co do ogarynki wcale sie nie lansuje, wystarczy ze kopie wam dupe w pixelach haha Yours, Smoq |
Tak sobie przeglądam archiwalne tematy, znalazłem kilka ciekawych tematów i dopiero teraz sobie zdałem sprawę, jak bardzo Kamyxx jest fałszywą i hipokratyczną osobą:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://img503.imageshack.us/img503/3227/wantedkz8.jpg |
^ up
dobre to zdjecie haha jak ETI na Politechnice w Gdansku ; ]] Yours, Smoq |
Cytuj:
|
Cytuj:
stare dobre czasy xD hahahahah BTW fea =/= kamyxx, sorri. |
zdjecie mega ;DDD
MArjola _/_/_/ |
|
@zdjecie
hahahaha8o |
Marjan jest koksem ;o
|
Cytuj:
to prawda hahahahaha |
Cytuj:
BTW, popraw mnie jak się mylę, ale wydział Elektroniki, telekomunikacji i Informatyki jest chyba na przymorzu, a Politechnika na aleji zwycięstwa we wrzeszczu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
jak tu piszesz zeby expic to później nie przybiegajcie i panicznie próbujecie mnie dojechać 8o 3 razy wam ucieklem w tak banalny sposób, bardziej sie starajcie chlopaki PS Zutersky widziałem smutek i gorycz w twoim tibijskim spojrzeniu :) |
Nephilims:
Sheron Inumato Esfares Kinoth Zoxy toksi Wanted: Wymeros Wymar~ 2x Lord the karizma 2x Aglerer Sirkiks Nejufevu Kordo Skan Molterus Masecrutes Azitox Xalf Udi gotti Rafcik Plock Michal krak |
jakis film ? >.>
|
Autodamaged post.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |
|