![]() |
|
Cytuj:
@ Doom Terror Zapoznaj mnie z tym chłopcem pliks. http://img230.imageshack.us/img230/7...piecps1.th.jpg |
@Xzonixek
Twoja Panna jest Azjatką? Rumia jest w Polsce? xD @Down Thanks <3333 Btw. Ona tam mieszka? Xdd |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Crealnex: Tak ona mieszka w Rumi, tu gdzie ja, miasteczko niedaleko Gdyni:) Nie jest latynoską xD Już wytłumaczyłem jak to z nią jest kilka postów wyżej... Pozdro Drom, fajne te twoje fotki z tymi włosami, ale wydaje mi się że długie były lepsze;] @Down Ta szemud wiem co to:P, Kamień też mi się obił o uszy;) To gdzieś w pobliżu ten sam powiat:P |
Cytuj:
|
Fiszbin* - to jest brat kolezanki nie wiem jak sie wabi :p
|
Cytuj:
Fajną masz ekipe;] |
"Ładnie wyszedłeś raul;P"
Tylko dwie osoby zawsze ładnie tu wychodzą, są to Oxyś i Raul! |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. zaraz sie ktos czepi ze nie zachowuje sie jak na admina przystalo :< Co za zycie, nawet nic napisac nie mozna hrhr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up, Spadaj, ona woli przybory szkolne od kwiatów! @down, :< A co jak napiszesz nimi wyraz z błędem? Gumki do tego nie użyjesz :< |
@Raul
Tak się składa, że róże i tulipany to dwa moje ulubione kwiaty =P Korektor ma racje, wole różowe długopisy brokatowe. @Doom Terror Do którego gimnazjum/liceum or whatever w Kaliszu chodzisz? =p @Glamri Mnie juz nie kochasz? ;// |
Cytuj:
|
Czesterka, czemu zawsze musisz przyćmić mój blask ;/?
|
@up
Ej sorry ; | nie chcialam ; / wybaczysz? Przeciez i tak dobrze wiesz, ze wszyscy saie modla do Twojego zdjecia ; / |
NervGal, to sa Twoje urodziny?
|
@ Wielbłąd
Cytuj:
Cytuj:
@ Chesterkaa Cytuj:
|
Cytuj:
raczej u kolezanki w kuchni ; ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |
|