![]() |
Xaem przeciez pisze na tym forum, walczyl z nami teraz juz mu niewygodnie to sam sobie lata. Prawda Zygmus? I zabil chuj wie czego winnego bandara...
@Kilka UP Napisala jakas lama chodz walczyc na edron, a potem ze niemam pacca. Jakbym mial z kim walczyc to bym tego pacca mial, a narazie poco mi, skoro gram w War Rocka, a nie w tibie? |
@august
buheuheuehee gorszej i noobowatej wymowki nie widzialem, zal pl jednym slowem pizdeczko :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
August HAHAHAHAHAHAHAHA zal mi Cie :*
Mr. Xelimo |
[quote=August;1429510]Xaem przeciez pisze na tym forum, walczyl z nami teraz juz mu niewygodnie to sam sobie lata. Prawda Zygmus? I zabil chuj wie czego winnego bandara...
QUOTE] Ilu niewinnych zabilo dzis VU dla butow? Ilu ludzi zaplacilo Kespo za to zeby nie byc hunted w ostatnim kwadransie? Ilu ludzi ma na sumieniu Kazio Pro by Sqeensy? Moj "bloodbrotherze" powiesz nam czy masz wyjebane na to? Biedny Sir'bandar sie zepsul i zapadla czarna rozpacz. Sunze napisal na trade ze selluje Soft bootsy i odrazu byl hunted za "cwaniakowanie". A Sir'Bandar mi pod domkiem spamowal ze chce line i noob eq to go killim. A ja przeprowadze sie do Olecka i bede pro by Hespios, Celandia i Kepso wtedy bedziecie mogli mi skoczyc. :PPPPPPPPPP, albo wybuduje sobie szałas w Chorzowie i Arthasy was pozabijaja. Gowniany ten szczecin........wioska z tramwajami! For better nebula |
Cytuj:
BTW Nie sądziłem ze jeszcze kiedykolwiek zatesknie za Masą albo Cybe... <marzyciel> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pociesznie patrzeć na nebulę w takim rozpadzie. Sir padł i dobrze bo kozaczył już od dłuższego czasu, a to, czy był szpiegiem, czy nie to już nie moja broszka.
Iggy został dzisiaj wyczyszczony, ktoś może jeszcze :? Vicka też padła w ramach polowania na miekkie kapcie i g*** Vu z tego wyszło ;) Powodzenia chłopaki następnym razem. Może aol zawiedzie ;[ Hail Depotersi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wydaje mi sie, ze gdyby teraz Ordo sie odrodzilo i by wygralo wojne, to by Nebula wygladala normalnie (do czasu :P), tak jak bylo z Rebirth po wygranej wojnie ze Szwedami :)
|
Cytuj:
hehe celandia zaczal grac we 2 to poczul sie panem swiata, zreszta co bede pisal ;p plywajcie dalej w gownie stworzonym przez siebie :) |
Proszę państwa:
Apeluję o spokój. Jeżeli nie umiecie dyskutować, to nie będziecie tego robić. Jak chcecie się mięsem poobrzucać załóżcie sobie forum na fora.pl a nie bałagan tutaj robicie. |
Cytuj:
Czasy kiedy w venore czlonek Vu byl mile widziany dawno minely, wszedzie tylko epitety, wyzwiska i joby. Dawniej Vu cieszylo sie sympatia, czemu to sie zmienilo? Bo VU sie zmienilo. Klepcie sie po garbach dalej i udawajcie, ze nic sie nie stało. Ktoregos dnia zostaniecie sami i sami sie zaczniecie wybijac. |
zawsze mowilem ze jak vu dojdzie do wladzy to bedzie syf na serwerze i tak jest teraz. gdybysmy wygrali to bylo by spoko na serwerze pa bylo by ograniczone i nie zmarnowalo bys sie tyle characterow typu: Gridlok, Capparo, Lipk, Pyro etc.
Jak to mowia "Macie co chcecie" teraz wiec nie jest mi was zal. Pozdro, Capparo |
no i prosze, dlugo silver nie wytrzymal swiecenia oczami za innych z vu :)
moze doceni teraz robote ktora robil vura kiedy byl liderem ;) |
Co wy opowiadacie O.o. Jakby Ordo wygrało wojnę to był by porządek, ład i skład. Alpax kogoś kiedykolwiek zabił albo od kogoś wymusił haracz? :O Przecież to chodzące dobro jest. A Knaak? Człowiek złoto! Niestety wspaniałe i nieskalane Ordo przegrało nierówną walkę z bluźnierczą, złą i piekielną armią szatana jaką niewątpliwie było, jest i będzie guildia Viribus.
Amen. @Zygmunt Alpax (15:09) POZDRO SIOM XD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
CZyzby kolejny mass kick? : > oby tylko cofki niebylo :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |