![]() |
|
neo, a czemu na galane ? :P znowu ktos cie hacknal ? ;> hyhy,joke. pseplasam ;*
|
@Up
To co powiedzialo mialobyc smieszne? Zalosne raczej... Na galane poniewaz mam tam kilku kumpli rl z 100lv~ |
hiho dam wam az 2 ss
wiem ze sa one sux ale skasowalo mi sie reszta :/ mialem kolo 8 :((((((((((( i z akcji kazdy :( http://i41.photobucket.com/albums/e2...n/poczatek.jpg http://i41.photobucket.com/albums/e2...an/zbiorka.jpg ale ktos ma napewno ss wiec da ps: nie daje teog do zdjec bo tam nikt tego nie znajdzie. Prosili mine abym dal tutaj to tu daje |
Fajne ssy ;], dajcie wiecej ;p, zaluje ze mnie nie bylo ale net mi sie wali ostatnio i jeszcze chory :(
|
Gratki questa :)
Jednak Polacy jak chcą to potrafią wspolpracowac :) Pozdrawiam |
He he he... udał się wam? ktoś padł?
Ale jak wykonaliście to gz |
Ligus a z toba co sie dzieje? Ostatnio wogole nie grasz...;p:o
|
nikt nie padl, wykonalismy questa :) fajnie bylo nawet.
jeden koles zaspal i przyszedl na zakonczenie chociaz byl; na starcie :P |
;(
Ma ktos ss-y z urodzin Kilvera ? =P Ja juz prawie nic nie mam >.< Mam tylko jednego ssa z drag hunta ( Rekin, Neo, Parchat, Ja ) i jednego z wigilijnego hunta Rekina na dragu =/ Wszystko albo mi poginelo, albo usunelam =((( Przejrzalam wszystko z tematow ze screenami z Silvery =P
EEE... i pomyslec, ze jeszcze rok temu prawie wszyscy stalismy sobie pod GH, niektorzy skillowali, niektorzy sie bili, niektorzy po prostu gadali, i ci co teraz caly dzien spedzajac na expieniu sie tym nie przejmowali ( no prawie ) wiem, ze znowu sie powtarzam.. ale to wszystko bylo takie zajebistee ;(. Wracajac do sskow najbardziej podobal mi sie screen a advancem RUDEGO Rekina :) Pozdrawiam :P |
Cytuj:
a co do screenow to ja mam :S przesle Ci potem ale popraw to rudego :S |
Rekin daj foty tu wszystkim... Nubku
Najlepsze ze poszla ekipa tyle osob na nie trudnego questa :P Moze zbierzemy ekipe na Draconie? Tam jest juz troche trudniej.. |
Juz jest ok :))
|
:p
Rekin, jak juz ci na gg udowodnilam byles rudy :P Mwehehe, nie poprawie ;>
|
Widze że w tym temacie nie ma co pisać jak narazie bo nie ma żadnych ciekawych tematów :p
PS: Tego posta napisałem bo nie mam co robić |
Cytuj:
Nie myślałem, ze ta gra tak bardzo potrafi wypalić główkę 8o Nie rozumiem tego :( :( :( Boze ludzie, nie dlugo dla lepszego helmu bedziecie sie chyba zabijac w RL swiecie X( :D :D :D :cup: :cup: :cup: Ja pito...le :cup: :cup: :cup: :D :D :D Pozdrawiam |
Elo ^.-
Kurde tego posta pisze z 3 min bo przez 14 dni oduczylem sie szybko pisacc :> |
shnappi
ja tez tak mialam, ale potem wszystko wrocilo do normy :p pisze nawet dokladniej ;) a gdzie byles?xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyjdz stąd X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Grrrrrr... |
czemu niby ona ma stad wyjsc. Moze to ty wyjdziesz. Tobie chyba przeskadza nie innym.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |
|