![]() |
|
ja znalazlem beholder shield :cup:
|
medusa shield, b robe, p legi, crus helmet, i 20k kasy
^^ koles robił free items i zucał mi all na dp ;] |
hmmm
bohy? + mystic blade |
JA ZNALAZLEM VAMP SHIELDA NA FREE ITEMS!!!!!!
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup: |
Ja jedyne co znalazlam to w thais przy cmentarzu longsword ^^
|
nie czytalem wszystkiego ale na 14lvl znalazlem :cup: 23100gp dokladnie okolo 23k :cup: i mysle ze wymiatam 8o
(w veno dedzik lezal na dp to zajrzalem i wyjelem XD) [CHAR]seromontis[/CHAR] |
DSM pod drzewami? Chyba tak.
A z innej beczki lootbaga o wartości 60k...musiał się koleś w*****ć jak zobaczył że go tam nie ma ;D |
A ja
Ja znalazłem halabarde na mainie i worek z chain shield i mnóstwem boltów. Copper shield wypada chyba z każdego krasnoluda, ja je omijam, znalazłem ich chyba z 50. Na rooku znalazłem plate shielda i legion hlemeta. :p I oczywiście kilkanaście longswordów.
|
Heh ja miałem farta.. gośc kończył grać w tiubie i postanowił powywalać kase ja złapałem
3x http://wiki.hunted.pl/images/Crystal_Coin.gif |
Na rooku znalazlem mace (gosciu wyrzual)a na mainie plate legs (gosciu nie mogl uniesc bo znalazl knight armor wiec je wyrzucil)
|
Najcenniejsze co kiedykolwiek znalazłem to na foldzie bag wypełniony złotem i ktoś robił "free item" i rzucił griffin shield to se wziąłem ;)
|
Ja znalazłem deada, a w nim Demon Shield, Wand of Inferno i kilka platynek B)
|
Mace na rooku. ; DD
i K legsy na mainie. |
Ja Znalazłem raz bag z 80 dragon ham:]
A zaraz po tym Bp of AD:D |
Ja Znalazłem raz bag z 80 dragon ham:]
A zaraz po tym Bp of Heavy Magic Missile :D |
ja kiedyś znalazłem na rooku mace a na mainie warhammera :cup:
|
Czytając niektóre chwalidupy że znaleźli np Plate Armor... To wydaje mi się że naprawde mam szczęscię... Wczoraj o godzinie około ~19 wracając z cultow na Goromie, znalazłem jakiegoś hummana killed by Pirate Ghost, otwieram a tam Demon Shield, Golden Armor, Crown Legs,2 Giant Spider Silk, 7k w złocie, 3 bp uh, 9 bp mf i 37 Royal Spearów. Gość chyba z GSów wracał...
|
ja znalazlem plate armor w jakims bagu a na roku rokslayer zostawil studded legs wiec miałem farta narka 10lvl[X] 11lvl[X] 12lvl[X] 13lvl[X] dalesze rosna narka
|
w ciele z 10 bp uh 3 bp manas i tower shield dsm
hehe bylem na d lair z kumplem i padl ale oddalem mu all :)) tower shield lotnelismy a dsm mial juz od dawna zeby ktos nie pomyslal ze wlasnie wypadlo . zabilem juz w zyciu z tym knigtem z setki dli i tower shieldow pelno ,nic lepszego |
Wsb
Ja znalazlem Worn Soft Boots .
Zbieram kase na naprawe ich za 10k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |
|