Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Gienass 09-01-2007 15:25

"Podobno" Taifun niechcący go ubił...

Wigget 09-01-2007 16:34

on ubija ludzi ktorzy szybko expia...robi sobie jawne pa bo i tam caly server moze mu naskoczyc

dlatego tyle osob nieprzepada za naszym petrobotem :)

Mroczno 09-01-2007 16:54

Tak robi swoje zgodze sie ale z tym ze caly serwer moze mu naskoczyc sie nie zgodze gdyby odwrocili sie od niego czipsu co raczej nie jest mozliwe bo jest jego rl ale petrobot tez wywalil go z wli wiec wszystko mozliwe moim zdaniem jesli jeszcze troche ludzi poprzechodzi do Vision to Taifun przynajmniej sobie nie pogra pozdrawiam

oczy_po_ojcu 09-01-2007 16:57

jesli gildia lady moki i gildi laen loysa przylaczylaby sie do vision mielibysmy szanse obejrzec jeszcze wspanialsze widowisko. Ale tak sie pewnie nei stanie bo te gildie nei wstawia sie za swoimi ludzmi bo sraja w pory i boja sie o chary

Przemo2 09-01-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oczy_po_ojcu (Post 1185657)
jesli gildia lady moki i gildi laen loysa przylaczylaby sie do vision mielibysmy szanse obejrzec jeszcze wspanialsze widowisko. Ale tak sie pewnie nei stanie bo te gildie nei wstawia sie za swoimi ludzmi bo sraja w pory i boja sie o chary

Tak Lady Moki rl taifuna dolaczy do vision i pojdzie go zabic! GZ ! wogole kurwa fajnych rzeczy mozna sie od was nooby dowiedziec :D, piszcie dalej glupoty a ja sie posmieje.

P.s nie tylko do ciebie to bylo, teraz mozecie mnie pojechac :D :} Gl.

oczy_po_ojcu 09-01-2007 18:44

to ze z rl to nie wiedzialem ale jezeli tak to fajnie traktuje swoich przydupasow
a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz

eloelo520 09-01-2007 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oczy_po_ojcu (Post 1186086)
to ze z rl to nie wiedzialem ale jezeli tak to fajnie traktuje swoich przydupasow
a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz

przestan, przeciez to pvp mastah, pobieral lekcje u samego ultra-fallathanu :D

oczy_po_ojcu 09-01-2007 19:02

no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi

ReeGal 09-01-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oczy_po_ojcu (Post 1186151)
no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi

Nie, łazi za nimi, przechwala sie że był na każdym battle, a zabija 20+ lvl'ki ..

Shasho, jestes mastah , oddaje ci Hołd
<leży i zwija się ze śmiechu>

Kapucha 09-01-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1185987)
teraz mozecie mnie pojechac :D :} Gl.

"przestan, przeciez to pvp mastah, pobieral lekcje u samego ultra-fallathanu "

"a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz"

" no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi"

"Nie, łazi za nimi, przechwala sie że był na każdym battle, a zabija 20+ lvl'ki ..

Shasho, jestes mastah , oddaje ci Hołd
<leży i zwija się ze śmiechu>"

Jasnowidz? ;D

oczy_po_ojcu 09-01-2007 19:54

No jak mozna nie pocisnac takiego typa
po co pisze jak wie ze go nie lubia

@up a tak btw cos sie dzieje >? movie blz jak co

ReeGal 09-01-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1183749)
"Ty robisz sensacje a ja rap w miasto puszczam..."

Sasho,

Jesteś podobno taki Mastah, Pan nad Panów, najlepszy z najlepszych , najinteligentniejszy z najinteligentniejszych, najmądrzejszy z najmądrzejszych, a ten tekst to .... jest inteligentne?

Po tym tekście, można wywnioskować ile masz inteligencji i lat, jesteś poprostu dzieckiem zachowującym się jak mój kuzyn, za mało ludzie <rodzice, koledzy?> zwracają na Ciebie uwagi, za mało ci jej poświęcają, dlatego idziesz jako forum, robisz z siebie nie wiem co,idziesz się powywyższać i zwrócić na siebie uwagę w tibii, i na forum, dlatego każdy ma Ciebie za "0".

Ktoś się nie zgodzi?

NarroweQ 09-01-2007 20:11

Vision? Żałosne dzieciaki...

Pisze tego posta bo dzisiaj strapowalo mnie Vision i musialem zaplacic im boh's...

A wiec:
Vision to gildia złodziejów i tchórzy bez honoru, dzieciaki którym nie układa się w RL siedzą w Tibii nabili troche lvli i myślą że tu są mastah... Żal mi jest was...

19:36 Imargam [200]: Nastepnym razem niebedziesz placic
19:36 Imargam [200]: Samo z ciebie spadnie

ok niech ze mnie spadnie dzieciaku, ale pod warunkiem że później spotkamy się w RL i wtedy mi zrobisz Power Abusing -,- jeżeli dasz radę :)

Tak czy owak straciłem całą moją sympatię do tej gildii, jesteście po prostu frajerami których się tępi, jesteście jak takie wszy, takie małe gówienka.
Możecie mieć i 300lvli ale i tak dla mnie pozostaniecie nikim. Mogliście zaistnieć w pamieci dzieki fragowi na Taifunie, ale nie znacie granic, we wszystkim trzeba mieć umiar.

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy.

To wszystko co chciałem wam powiedzieć.

ReeGal 09-01-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1186424)
Pisze tego posta bo dzisiaj strapowalo mnie Vision i musialem zaplacic im boh's...

A wiec:
Vision to gildia złodziejów i tchórzy bez honoru, dzieciaki którym nie układa się w RL siedzą w Tibii nabili troche lvli i myślą że tu są mastah... Żal mi jest was...

19:36 Imargam [200]: Nastepnym razem niebedziesz placic
19:36 Imargam [200]: Samo z ciebie spadnie

ok niech ze mnie spadnie dzieciaku, ale pod warunkiem że później spotkamy się w RL i wtedy mi zrobisz Power Abusing -,- jeżeli dasz radę :)

Tak czy owak straciłem całą moją sympatię do tej gildii, jesteście po prostu frajerami których się tępi, jesteście jak takie wszy, takie małe gówienka.
Możecie mieć i 300lvli ale i tak dla mnie pozostaniecie nikim. Mogliście zaistnieć w pamieci dzieki fragowi na Taifunie, ale nie znacie granic, we wszystkim trzeba mieć umiar.

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy.

To wszystko co chciałem wam powiedzieć.

Ten szacunek który mam do Vision, mam za to , że mój musiałem płacić Taifunowi za free 100k , a co do Vision to wiem , że święte też nie jest...

Tak czy owak, nie wiem za kim bym był , gdyby Imargam z kolegami coś takiego mi zrobili, ale musisz też ich zrozumieć, że oni "niszczą" server, są źli, gdybyś stracił - tak można powiedzieć bo już sobie nie pogra Imargam konto na 200 lvlu, czy nie byłbyś zfrustrowany?

To jest jedyny sposób na "wygranie" war , gdyż nie wygrają go na Open battle, ponieważ jak już jeden kolega @up powiedział, Taifun ma 100 ms'a na 1 sd, ale ich zachowania także nie popieram.

eloelo520 09-01-2007 20:23

Cytuj:

Vision to gildia złodziejów

złodziei

Cytuj:

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy

watpie zebys mu cokolwiek w rl zrobil

NarroweQ 09-01-2007 20:35

Wątpisz? Rób jak chcesz. Myśl co chcesz. Vision sux. Imargam sux. Katrila sux. I nie mów że wątpisz bo mnie nie znasz. Jak poznasz to mów co chcesz.

Skibo 09-01-2007 20:35

@NarroweQ

Tibia to tylko gra... Wątpie czy można tego co się dzieje w tibi można porównywać do RL.
Wątpie czy Imargam z kolegami wyskoczył by na RL do jakieś babci z tekstem: "Wyskakuj z butów, a jak nie to Cię zabijemy"

To bezsensu dla mnie troche, nie wiem jak dla innych. :) :)

NarroweQ 09-01-2007 20:40

Tak Tibia to tylko gra. Ale to gra w której pod wirtualnymi postaciami kryją się prawdziwi ludzie. Sami sobie robimy piekło. Trzeba sie wzajemnie szanowac. I nie robic sobie frajerstw, których w rl normalnie bysmy nie zrobili.

A co do tego że Imargam traci 200lv postac - ROBI TO NA WLASNE ZYCZENIE.

Chcecie wojne, bijcie się między sobą a nie mieszajcie w to osób trzecich.

oczy_po_ojcu 09-01-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1186569)
Tak Tibia to tylko gra. Ale to gra w której pod wirtualnymi postaciami kryją się prawdziwi ludzie. Sami sobie robimy piekło. Trzeba sie wzajemnie szanowac. I nie robic sobie frajerstw, których w rl normalnie bysmy nie zrobili.

A co do tego że Imargam traci 200lv postac - ROBI TO NA WLASNE ZYCZENIE.

Chcecie wojne, bijcie się między sobą a nie mieszajcie w to osób trzecich.

no wlasnie to gra i dlatego tu robimy zeczy ktorych w rl nie zrobimy

eloelo520 09-01-2007 20:43

nie przezywaj juz tak, to tylko bohy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44.