Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Maqon 18-01-2007 15:13

Lolik jaka znow titania dawaj na obsidie naabecjuszu

Ptak~ 18-01-2007 15:30

ale juz mi na obsidie i z lagami mi pomoc, bo jestem bliski rozwiazania tej arcytrudnej zagadki [jak sie tego cholerstwa pozbyc], a pozniej dawaj smigamy na trolle!

Maqon 18-01-2007 15:34

potrzebujecie blokera na Trolle?:>

Czepez 18-01-2007 15:53

Ja moge dawac sio :D :D Ale musialbys dac na manasy :p

Misterio 18-01-2007 16:38

http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=obsidia < rozbił mnie ten temat [ ;

mOreg 18-01-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1205699)

dobrree!! ;d
wygrywaMY!;d
a jak! ;d
a napisał to w stylu - 'my dobrzy, oni źli'.
cÓdo;d

Szafa 18-01-2007 17:01

hahahhahaha jak przeczytalem ze jestem v mistrzem polski w muay thai , to naprawde polew mialem. Takiej opowiesci jeszcze nie widzialem, ale dobrze miec kumpli ktorzy potrafia czlowieka podbudowac psychicznie :)
haha i jeszcze zobaczylem do 16 lat , omg. Jak bym bral udzial w zawodach to bym byl powyzej 60 do 63,5 kg ,ale nie biore udzialu w zawodach zadnych.
2 napisalem ze zal kasy jezdzic do ludzi, to sie tyczy tego pana co mnie sierpem sciagnie :)

Edit:
@up
no nie sklamal przeciez to NG jest "beee" PA , a nasi bohaterowie sa aniolami z nieba

Maqon 18-01-2007 17:26

Boze co za koles....... wygrywaja fragami a nie wojne. po drugie "Wiekszosc z naszych gra juz od kilku lat i maja takie pvp o jakim NG sie nie snilo." tak jasne ciekawe kto tam nie mam pvp. "Mimo tego nie daja nikomu wbic lvla 110+." to ja nie wiem kim jest Suv,Master thor,Shandow moze to Chinczycy.

Wedlug mnie gdyby nie bylo Cipsoft bot to by NG dalej tu robilo pogrom:P

Nie wiem kto napisal tego posta ale rowno z glowa to on nie ma;D

@down
Strazak masz racje to z Xusodove bylo najlepsze:D

strazak 18-01-2007 17:29

Filmik Mannowa jak zabija Mentora byl dla mnie pouczajacy.
Przede wszystkim Benek powiedzial co mysli o Mentorze :P, oraz xusodowe oglosil wszystkim na jakim charze siedzi podczas wojny :D
15:50 Bonadi [49]: if some action then i relog on xuso

Filmy sa skarbnica wiedzy

^Awolver^ 18-01-2007 17:33

dlatego sie uzywa Tibicam Ng .. dobrze napisalem ? ;d

strazak 18-01-2007 17:37

Moim zdaniem tibicam ng nie jest juz uaktualniana a na starej chyba nieda sie nagrac teraz filmu.
Ja z niepewnej stronki bym tego towaru nie czerpal :P

Qeth 18-01-2007 17:43

16:40 Bonadi [49]: gona make sorc with rl friend

Sharing?? o.O Aff moj brat stracil seniora tutora :/ moze ktos zna jakiegos?? zagonilby :D jest dowod na filmiku

Yaugardo 18-01-2007 17:46

NC !!

3 strony bezsensownego p********** o niczym. Jedziecie po każdym, ale czemu nie popatrzycie na siebie?.

@ Tristy: Widzialem Cie pare razy w ab rozmawialiśmy, robilaś tylko jedna rzecz ktora mnie zdziwila ubicie 20+ druta z rs'em bez konkretnego powodu, nie pisal bym o tym gdyby nie fakt ze to mój kumpel:p. poza tym chodza sluchy ze jestes taka i owaka, ale powiedz mi obchodzi Cie to? Lej na to co mowia inni. Fajnie ze sie z pephym lubicie itp itd. Powodzenia

@ all spam: no i po co to kto komu wpierdoli;/ gorzej niz dzieci (ola boga) nie lepiej sie trzymac razem? po co jakieś wojny sprzeczki itd. Peace :P. Wiec spokój mi tu i tyle:P

ps. Gz battle :P ja prawie padlem co bylo widac na rec'ku zaatakowali mnie dlatego ze mialem bialy outfit :baby: 8o :confused:

Maqon 18-01-2007 17:57

Qeth przykro mi ale film nie jest dowodem

Bajcik 18-01-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qeth (Post 1205861)
16:40 Bonadi [49]: gona make sorc with rl friend

Sharing?? o.O Aff moj brat stracil seniora tutora :/ moze ktos zna jakiegos?? zagonilby :D jest dowod na filmiku

ja jestem jak narazie tutorem
co do tego dowodu to troszke on 'cieńki'
każdy może napisać coś takiego i za to ma się dostać criminal record'a lub bana? śmiem wątpić w to :)

btw. najlepsza jest wiara, która pisze np. tak
"ej, wez go zareportuj bo mi się na exp wjebał" :D
pozdro

bym zapomniał, Anubis Demoniac też jest senior tutorem :)

Ptak~ 18-01-2007 19:51

a wiecie ze autorem tego tematu (tzn nick na forum jak w grze, wiec mysle ze to on) jest rl kuzyn ryby bodajze ? czy kogos :p ogolnie ma wyobraznie :d

btw.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

ZAJARZYLI!!! od pol roku na to czekalem ;):):p:D

don~ 18-01-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1206240)
btw.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

ZAJARZYLI!!! od pol roku na to czekalem ;):):p:D

HAHAHA ...lepiej puzno niz wcale :D, jak wkoncu do kurczę nędzy nie bede mial lagow to kocham was wszystkich ;-)

ME IS WANNA EXP PLIXOR PLAXOR ;-(

Jacksonix 18-01-2007 20:17

Tylko ciekawe czy naprawde sie za to wzieli tak jak mowia ;P

Ptak~ 18-01-2007 20:21

zapewne, w koncu od pol roku sie zbierali.
donas, jesli nie bede mial lagow ide do Ciebie w rl i upijamy sie picolo

Dodi Brae 18-01-2007 20:25

Panowie a ja mam pytanko :D

Dlaczego Unpayable sa:
-memy chemics - jezeli gra nim poprzedni posiadacz Hayaleta, a tamten podobno byl ok ?
-lonebliss - nigdy sie z nim nie spotkalem, nic nie moge o nim powiedziec
-hayalet- Chyba nie dlatego ze do mnie strzelal :D

Mam nadzieje ze lagi przestana meczyc moich kolegow :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55.