![]() |
|
Super akcja bez comandera HAHAHA :)
|
|
Cytuj:
|
[CHAR]Joixazi[/CHAR]
Killed at Level 152 by Kajzezoze and by Tooki Toots |
Herr Krigare aka osioł.
Deathbringer aka boat traped. Kuldi~ aka open battle on Edron. Beznickos aka open battle on Edron. <edit> Aaaaaa dużo za dużo w dupe, nie chce mi sie wypisywać all fragów. |
"Ja bym chcial podziekowac Feliexowi za piekne zfragowanie Cromaka"
hahahahaha Film mam lecz trwa 90min i przez chyba 50 min jest stanie w miejscu wiec nie wiem czy jest sens wrzucac : P |
widzę że nawet komar składake zaliczył.
|
Co do openki to żal...
Filmy do wyboru do koloru: http://www.speedy'share.com/601223338.html http://www.speedy'share.com/541978139.html http://www.speedy'share.com/926278441.html NS / CC deads Edozev Ivore Freezer Jeremias Deathblade Xuzav Inmates etc deads Arieswar Sumo Beru Senwin Endrox Borixon Ziomus Lagurus Fast'Keff Palaianius Ravioulkan Nokis Kosidudki Theruviel Soldek Hefii Feliex Kuldiseyto Verdiwerr Beznickos Kojak Firefighter Sinister Serpent Kapek Aurea Konikoza Dzut Map-ed Denza Hammer clubfighter Kogoś pominąłem? |
@raks
widac na filmie ze to bylo przypadkowe i wogle nie związane z dobiciem go, countdownowalismy ivoriego i uzylem 2x exori gran w niego a obok stal cromak i pozniej jak ivory padl albo przed tym zajebali dla cromka za full hp wiec i tak by padl widac to na tym filmie np. http://www.***********.com/601223338.html speedy~ wpiszcie zamiast ******* takie rzeczy czesto sie zdazaja na wojnie raks a tobie od siebie pragne pogratulowac spy'owania we wczesniejszej wojnie o czym nie kazdy wie a za co wyjebali cie z venta, na twoim miejscu po tym co robiles bym tak sie nie wymądrzał |
:(
19th Nov, Edron battle (4:34) ;(
NS / CC deads [CHAR]Edozev[/CHAR] [CHAR]Ivore Freeze[/CHAR] [CHAR]Jeremias Deathblade[/CHAR] [CHAR]Xuzav[/CHAR] Inmates deads [CHAR]Arieswar Sumo[/CHAR] [CHAR]Beru Senwin[/CHAR] [CHAR]Endrox[/CHAR] [CHAR]Borixon Ziomus[/CHAR] [CHAR]Lagurus[/CHAR] [CHAR]Fast'Keff[/CHAR] [CHAR]Palaianius Ravioulkan[/CHAR] [CHAR]Nokis[/CHAR] [CHAR]Kosidudki[/CHAR] [CHAR]Theruviel[/CHAR] [CHAR]Soldek[/CHAR] [CHAR]Hefii[/CHAR] [CHAR]Feliex[/CHAR] [CHAR]Kuldiseyto Verdiwerr[/CHAR] [CHAR]Beznickos[/CHAR] [CHAR]Kojak Firefighter[/CHAR] [CHAR]Sinister Serpent[/CHAR] [CHAR]Kapek Aurea[/CHAR] [CHAR]Konikoza[/CHAR] [CHAR]Dzut[/CHAR] [CHAR]Map-ed[/CHAR] [CHAR]Denza[/CHAR] [CHAR]Hammer clubfighter[/CHAR] [CHAR]Deathbringer[/CHAR] [CHAR]Mamux[/CHAR] [CHAR]Pa Xuck[/CHAR] [CHAR]Elder Ella[/CHAR] [CHAR]Garkarthah[/CHAR] [CHAR]Iron Nostradamus[/CHAR] [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] [CHAR]Axe Bloker[/CHAR] [char]Cromak[/char] [char]Teddy Mwardish[/char] [char]Lari Aura[/char] Ps. to chyba all, bywa... live is brutal |
ta ziomki z gildi a kłócą sie zal
a raks pokazuje swoja tez mądrosc nie dosc ze zaczyna to jeszcze smieje sie z czegos na co ktos nie mial wplywu i co zdaza sie czesto na war i co nie mialo najmniejszego znaczenia oprucz wpisu na stronie bo i tak zdjeli go z full hp jak widac na filmie ;o spyem byles zal ponownie |
sory za drugi taki sam post problemy z
netem..... |
Co do tego ze Raks byl spyem - lol.
Na pewno nie byl.. |
Po 1 sie nie wymadrzam a ten tekst ktos zajebal na vencie i nie smieje sie z tego ze zfragowales Cromaka tylko smieje sie wlasnie z tego tekstu.
A po 2 to o tym ze spyowalem to chyba wiesz tylko i jedynie ty bo nawet ja o tym nie wiem =) Daj mi 1 dowod na to ze spyowalem a w 5 min dostajesz odemnie Sova. |
On nie żartuje ten SOV był w moich rekach wiec jak ktos go wygra to jescze pot z moich rąk gratis :*:*:
RAKS SPY SPY SPY SPY nie wyprzesz sie tego ... :*:*:*:*:*: HAHAHHAHAHAHA niszczycie mnie ludzie swoimi plotami z carlin O I JESZCE JEDNO TAK NA PRAWDE SPYEM JEST IZMOKS(CZESIEK) TYLKO NIKOMU ANI SLOWA.... |
Cytuj:
|
Dobra tam nie kłucie się już za miesiąc zniknie z deadloga i nawet nikt nie będzie pamiętać
btw Jak ktoś ma jakieś ip do przyzwoitych serwerków CS 1.6 NO STEAM to niech się podzieli bo mi UBD nie działa i tylko mnie szlag trafia że nie mam gdzie pograć. Cytuj:
|
Cytuj:
a co do spy'owania to glosno o tym bylo ze dla polaczkow ktorzy wtedy z nami nie byli typu artistos czy jakos tak i innych z starej kcyni przegadywales rozne rzeczy i za to Cie wywalili wogle bym tego nie wspominal ale tak jak pisalem odebralem inaczej twego posta |
Cytuj:
|
no to teraz ludzie z NS juz tak chetnie wyplacac sie nie beda :(
|
Cytuj:
Jezeli to sa te twoje dowody to chyba troche slabe bo ja nie wiem kto to jest Artistos. Teraz moze cos odemnie. Po 1 gdybym byl spyem to bym nie hakowal Ivorego. Po 2 gdybym byl spyem to byl zrobil listy na Irona i Gamrotha. Po 3 gdybym byl spyem to przez ten czas co wy staliscie w pzcie bym expil. Starczy ci czy masz jakies mocniejsze dowody? |
Cytuj:
po za tym wyrzucili Cie z ventrilo za spyowanie bo duzo osob o tym gadalo wiec jednak cos w tym musi byc :) btw eldero nawet nie wyszedl ze statku mimo ze mogl dojsc tak jak inni obesraniec jebany |
Cytuj:
Nom bylem takim cwanym spyem =/ i to wszystko po to zeby stac w pzcie, no nie wiem czy ktos jeszcze by wpadl na tak genialny pomysl =/ Rozmowa z kims z fagu przed rozpoczeciem wojny co jest teraz. http://img514.imageshack.us/my.php?i...8234412of0.jpg To ile osob gadalo o tym ze jestem spyem? 1? |
Cytuj:
|
Ty durniu posprzataj sobie pulpit. <- to do Raksa ;D
Co do tego ze Raksa z venta wyjebali , duzo osob wtedy wyjebali :D I pewnie wiekszosc z nich nie miala nic wspolnego ze spyowaniem. |
Cytuj:
z reszta Ci co musza to swoje wiedza i opinie o Tobie zostanie u nich na zawsze wiec nie ma co na forum publicznym tego toczyc dalej |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo prawda jest taka ze dowodow na to ze bylem spyem nie mieliscie, nie macie i ich miec nie bedziecie bo spyem nigdy nie bylem. Trudno sie z tym pogodzic ze piszecie cos wyssane z palucha? ;< |
Cytuj:
@ Sesef 80.237.255.208:27081 pw sp |
Cytuj:
smieszny jestes jojo a jesli ja jestem bajkopisarzem to takich jak ja bylo duuuzo i w tym osoby grające na znaczocych charach np. folari ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mmm niech zgadne na kogo prosbe.. |
Cytuj:
|
Dobra skończcie,nie ma co sie podniecać że Feliex tam fragnął Cromaka,podobna sytuacja była jak Kojak zabil Xuzouna.
Raks i ta reszta co sie wyzywa,dajcie sobie siana...plax! Parabole tańczą... |
Cytuj:
|
@2up
na wojnach czasami tak sie dzieje to normalne co do tej klotni to napisalem ze wszyscy co musza to wiedza o co chodzilo i wiecej nie ma co to dluzej ciagnac wiec ja juz na ten temat wypowiadac sie nie bede |
A tak w ogole to od jakiegoś ta wojna jest dziwna,bo Fag/INmates expi cały czas więc po tej opence pare tys.expa w plecy to chyba dla Was wielki wyczyn nie jest :P
i pamiętajcie że parabole tańczą |
Jaa Raksu Ty masz NG boter!! ;d
|
Lari Aura:
Nov 19 2007, 20:17:03 CET Killed at Level 100 by James Lome :baby::baby: EVUL :baby::baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |
|