![]() |
|
Nie sprzeczajcie sie o te fragi bo kogo to obchodzi kto ile ma fragow xd Mozna sobie wklejac te fragi ale dla informacji ludzi ktorzy tutaj nie graja a nie po to zeby je jakos super dokladnie liczyc ;)
|
Name: Arvena Lothlorien
May 09 2008, 22:41:28 CEST Killed at Level 107 by Kuvok and by Azreal Wizard Yyyy? |
@up
odpowiedź? letko |
Cytuj:
|
ohohoohoh Kozacko :>
|
No to funny xDDDDD
|
Letko sie bronił bo to WY go zaatakowaliscie. Sytuacje wykorzystalo RC zeby was zjechać. Nie rozumiem co ma do tego Arvena?
|
Letko chyba mial skulla tak? To jak go noob w takim razie uderzyl?
|
Cytuj:
Letko nabił na mnie skulla bo sie bawiliśmy. Noob nabił na nim yellow. Dopóki noob nie zaatakował Letkiego nic z nim nie robiliśmy. Stał sobie koło nas i bił Etera który wchodził do domku żeby pokazać że nie ma pz. Ale widze że ktoś nie był zbyt sprytny :) |
Cytuj:
my to inaczej wiemy ;] ale to my jestesmy zli i robimy pa i w ogole kasy nie mamy wiec nie bede sie klocic |
Cytuj:
|
Ja nie wiem jak to bylo,wrocilem ze szkoly i juz bylo po akcji.Najlepiej poczekajcie az shejq bedzie i z wami porozmawia :p
|
10:45 You lose 238 hitpoints due to an attack by Azreal Wizard.
10:45 Azreal Wizard [115]: Exevo Gran Mas vis 10:45 You lose 170 hitpoints due to an attack by Benisato. 10:45 Benisato [56]: exevo gran mas vis 10:45 Darendius [44]: masz hunta 10:45 Darendius [44]: kurwa 10:45 Darendius [44]: i tyle 10:45 Darendius [44]: proste 10:46 Whisperwind Shadowwalker [107]: za co? 10:46 Benisato [56]: za akku ku 10:46 Azreal Wizard [115]: zaraz cie jebne 10:47 Darendius [44]: dawaj 10:47 Darendius [44]: klurwa 10:47 Darendius [44]: wylaz 10:47 Darendius [44]: i rob pz 10:47 Darendius [44]: suko mala 10:47 Whisperwind Shadowwalker [107]: hahahaha 10:47 Whisperwind Shadowwalker [107]: dobra papa 10:47 Darendius [44]: ppapa nygusie 10:47 Darendius [44]: synie russel 10:52 Darendius [44]: koniec arpens 10:52 Darendius [44]: xD 10:52 Darendius [44]: bronlismy was 10:54 Leayson [58]: bo arpens to arpens Tak milutko z rana :) |
Cytuj:
|
n/c : /
|
Cytuj:
HAHA Beni moj czlowiek :* XDdd Nie jestem w temacie ale Whisper Ty poczekaj na shejq i z nim pogadaj ,a na takie zaczepki nie zwracaj uwagi. |
Wrogów macie za mało? xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
widocznie bylas w takim szoku ze nie dojzalas ze nirek napisała Kara Inferno a nie kuvok kuvok nic nie pisał |
Cytuj:
|
@ktos tam
Letko zapier*** razem z roxando po ab ^^
|
a co ma robić, skoro NPNP go zaczyna lać i jego ludzi? Udawać że nie wie o co chodzi?
Próbujesz szukać powodu zaatakowania po zaatakowaniu? Nice. |
^^ on z nimi latal nim zaczela sie akcja w miescie .... widzialem go jak roxando stalo przed brama ab... wtedy juz z nimi latal, takze nie wymyslaj :)
|
Cytuj:
|
@up
wiem bo bylem :)
|
RC dołączyło do mnie nie zaproszone jak zabijałem Smo Kiego. Znaczy to coś dla Ciebie? Dla mnie tyle, że mi pomogli zdjąć gościa, z którym sam bym się pewnie męczył jeszcze z 5-10 minut dluzej.
|
rozmawialismy o ostatniej akcji, wiec badz tak mily i nie zmieniaj tematu... nie jestem na tyle "obeznany" zeby wiedziec o twoich kontaktach z RC, ale nie zamierzam sie z toba klocic, poniewaz wiem ze cieszysz sie tutaj szacunkiem. To tyle :)
|
Cytuj:
|
Podałem analogiczną sytuację i tyle. Szacunek-sracunek, jak nie mam racji, to nie widzę problemu, żeby się ze mną kłócić :)
Jak dla mnie jakoś nie do końca widzę powodu do rąbania Arpens, bo przecież Letko to Arpens, a nie sam jeden człowiek. Ale też mam wrażenie, że nie wszystko tutaj zostało powiedziane przez NPNP... trochę nie czaję. Powoli zaczęło się wydawać, że wychodzicie na prostą, sporo zabijacie, mało tracicie i dokładacie sobie 20 100+ ludzi. Naprawdę nie wierzycie w wygraną, że robicie sobie pod górkę nie próbując spraw załatwić normalnie? Czy po prostu faktycznie tracicie kontrolę nad niektórymi ludźmi? Mam z wami pokojowe układy, ale tego co robicie przeciw Arpens nie do końca rozumiem. |
to niech idzie do roxando jak taki fighter ;)
to Letko moze sobie smigac z roxando tylko dlatego ze w arpens jest? pomysl troszke :) |
Cytuj:
Imperek, widze ze bardziej sie przejales arpensami niz sibuna jak twoi padali |
mowisz o Elvimie?
|
Nie tylko on mial problemy z npnp wiec napisalem tak ogolnie
|
ty widze sie tez 'przejmujesz' nie swoimi sprawami :)
|
oczywiscie bo nie jestem ani w rc ani w npnp ale chyba lepiej sie interesowac problemami innych niz nie interesowac sie problemami swoimi
|
Uwazam ze to jest tylko i wylacznie sprawa Imperka i Sibuny, takze nie widze powodu abys pisal takie posty na forum :)
|
tylko że ty wiesz jedynie, że ja spraw Sibuny nie wywlekam tutaj, a nie że się nimi nie interesuję.
No chyba że jesteś jednym z moich ludzi :) end of off-topic. on-topic Naprawdę jestem ciekaw jakiegoś szerszego opisu ocb ze strony NPNP |
skoro nie wywlekasz spraw na forum to po co czekasz na ich wypowiedz tutaj, zlap ich w grze :) nie wazne kim jestem ale wiem wiecej niz myslisz wiec sobie daruj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |
|