![]() |
|
Cytuj:
|
http://www.8-1.yoyo.pl/noteszamazany.png
niby notatki o quescie. pomozcie rozszyfrowac :p. sam tez sprobuje. oto czesc rozszyfrowana przeze mnie: Cytuj:
|
Ale o co chodzi? O.o
Kto to napisał w tej książce? |
pisze coś for that w przed ostatniej linijce . a i vip gdzieś .
ale więcej nie rozszyfruje. walne to na gimpa i spróbuję wyostrzyć |
Te notatki nie dotyczą spike sworda.
Cytuj:
|
ups... sry za booka. znalazlem screena na innym forum i chcialem sprawdzic czy jest prawdziwy :(. okazalo sie, ze nie... szukam tropow dalej ;)
:EDIT cos znalazlem (nawet troche idiotyczne :)) Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś naiwny czy to taka Twoja mądrość "gupia"? :> |
@DK-LOG
Zanim zaczniesz produkować się tutaj w poszukiwaniu kolejnych "tropów" to przynajmniej obacz tutejsze tematy, bo już było o "tajemniczym 11x5", którego sam autor przyznał się, że to żart. |
ja po za temat :p a gdzie dokładniej znajduje się ten klucz ? Klucz do mino maga ?
|
@up
jak sobie weźmiesz kartkę i narysujesz, ale koniecznie zaczarowanym ołówkiem Jeśli tak bardzo Cie to interesuje to nigdzie go nie dostaniesz, bo go nie ma (już?) |
@up
Usunięto go w update wraz z wejściem klienta 7.1. Więc tak.. Chciałem poruszyć już dawno znany wszystkim motyw - Ognisty wodospad. Kiedyś ktoś napisał coś o tym - od razu fala ludzi z buta że to bot. Ponoć po zniknięciu SoF'a zamiast wodospadu niedaleko trollz cave pojawia się Ognisty wodospad. Co o tym myślicie? Kolejna rzecz - "Level 47 killed by a ghoul." Dawno temu na 1 ze stronek o tibi widniał screen człowieka zabitego z ręki ghoula. Na oficjalnej stronie Tibia.com po wpisaniu jego Nicku dało się ujrzeć ten oto napis. Co o tym myślicie? To co napisałem wyżej - wodospad - źródło to forum.tibia.pl ghoul morderca - źródło tibia.com Tylko proszę o rozsądne wypowiedzi a nie "omfg n44bz0r f4ck y0u to jusz byo 888 razy..." , nie mam pojęcia ile razy to było przerabiane ponieważ nie mam czasu na czytanie 888 stron forum i czytania o tym samym w kółko. @edit Cytuj:
Ogólnie wpadłem na to że wyczytałem gdzieś coś o tym "Tylko magia morze otworzyć drzwi mino hell." Coś mi wiadomo iż różni ludzie próbowali je otwierać MLW, ale może nie chodzi o ten rodzaj magii? Może chodzi o inną magię? Co wam na RookGardzie kojarzy się z magią, taka mała gierka. Na pewno wchodzi w to Antidote Rune, MLW, CipFried, Hiacynt.. Co do CipFried i Hiacynt - swoją drogą są to magicy iż Cip leczy nas, Hiacynt tworzy health potiony. |
@up
wodospad nie robi sie ognisty :(. to tylko byl bot. kiedys z kumplem zniknelismy sofa i wodospad byl normalny. potem tam lowilismy, zeby zobaczyc czy sofa wylowimy :p |
Cytuj:
Trollz - skąd taki wyraz wytrzasnąłeś? Cytuj:
Cytuj:
BYŁO Rookgaard* Cytuj:
|
Cytuj:
omfg n44bz0r f4ck y0u to jusz byo 888 razy...!!!! |
@Rocket
Ok, może nie wiedziałem? Myślisz że pojawię się 1-wszy raz w życiu na forum i będę znać wszystkie strony na pamięć? Nie. @Up Przestań robić z siebie pajaca... I to nie było "kiedyś" tylko jakieś 2-3 lata temu. Pisałem żeby nikt nie odpowiadał w ten sposób ale jednak to zrobiłeś - jesteś nie czytelnym za przeproszeniem Idiotą. @Topic Co do tej magii, było ale na RookGaardzie możemy zaobserwować wiele rodzajów magii. Może nie do końca wszystko zostało przepatrzone? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Może to kwestia czasu aż Cipsoft otworzy lub do końca usunie tego questa. A teraz coś z absurdów. Nabijcie na rooku 200 lvl idziecie do MM i on daje wam SSa xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Durną teorią jest to że masz "Musk".
Ogarnij się i pościeraj pod sobą bo gdy pisałeś tego posta na pewno zlałeś się w gacie :] |
@rocket
Tak ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ten temat jest bez sensu. Tylko sie kłócicie i gadacie od 3 lat o tym samym, a i tak nic nie odkryjecie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest to prawda, że mają odsłonić rąbek tajemnicy w następnym update?
Trza będzie opić istnienie 5000 postów w tym temacie! xd |
Cytuj:
|
|
Ale spam we 2ch narobiliście.
A "coś więcej" to oni nam mówią od 2ch update'ów. Normalnie tyle się wyjaśniło... Wiecie co, znam łatwiejszy sposób niż próby rozwikłania zagadki. Shackujmy jakiegoś GODa! Skoro udało się wykraść mapę to 1 konto nie jest problemem. Szczególnie jeśli logują się poza firmą. Zróbmy składkę na hackera! Dam 5 złotych. edit:@Beh0lder Nikt nie pisał nic o hackowaniu GM/CM. Nie chodzi mi również o przedmioty jakie on ma, tylko o pewien skill Goda. Tak czy siak nie trzeba być geniuszem by wiedzieć, że to żart.(to samo tyczy się rakiety) |
Ja mam w Technikum hackera... Zwany Kosmosem...
Hackuje wszystko... od komputerów i komórek do Sprzętu AGD... Daje 10zł na hakera jak Kosmos nie będzie chciał pomóc |
@up zaraz to rocket cie zje...
Co do hackniecia gma/cma jest to durny pomysl bo co on tam moze miec ;p |
dobry pomysł
no wiec tak, ze spikus jest do zdobycia w tej chwili ;) tak wiec myslcie chociaz troche :)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest przegięcie, ile syfu dzisiaj napłynęło na forum... i niewinnej głupoty ludzkiej. Rekord? Cytuj:
|
Cytuj:
Smutne ;) |
|
@up
OTS :P W rl Tibii nikt z "rookowym" eq nie ma szans w walce z mino magiem. |
Pozatym ze mino mag wogole obrony nie ma wiec by kazdy walil w niego hity 2 x wieksze niz w zwyklego minosa... to gdyby nie to to rzecyzwiscie nikt by mu rady nie dal ...
|
Opis byscie przeczytali...
me And Reideon killing Mino Mage on Rook Fake from an Otserv ;) umita czytac? sami napisali ze to ots wiec po co o tym gadac? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |
|