![]() |
|
Caster : Imhreey jest z Halmstadu ... a Mannow ma pewnie w pamieci ze kiedys jak utworzylismy z dorpazem azaredem gildie Guardian Gods to Rundo opuscil Mannowa i doszedl do nas :P a jak nie to Rundo jest spod Stockholmu a Mannow ze Stockholmu a jak wiadomo to nie Warszawa :D wiec nie wiem czy sie zna z Mannowem al Imhreey napewno sie nie zna :P
|
Cytuj:
LuuuuuL LuuuuuuL LuuuuuuL A mowilem ze mam racje a mowilem a mowilem Luuuuul |
Cytuj:
Nie myśl że to koniec(...) :) // Eversoris Dalethon Edit: @Down, juz niedlugo przybeda do nas Power Rangers :) |
Cytuj:
Rundo już kiedyś miał na 100 lvl podobno explocka jak Waldorio... @Ravuse Jestem z Tobą :) |
Cytuj:
Jak jestes taki z nim to przylacz sie do nich Lolu Jeszcze oglos zbiorke pieniedzy dla poszkodowanych przez wstretnych PA z ZD. co za lol |
Cytuj:
Pozatym nie ma sie jak przyłaczyć.... Fingregher, will be deleted at Jun 21 2007, 10:11:09 CEST |
Cytuj:
oczy mi krwawia jak ciebie czytam nobie :baby: |
Cytuj:
|
Finer nie odpisuj i wklej oczy w księgi na poniedziałek : P
|
p.s Waldorio nigdy nie mial exp locka :D
|
Axio Gratz :d
|
@axio
wyjdz bo to sie zenujace juz robi -.- |
Cytuj:
czemu deleted ;\ |
@ axio
a ty co takiego robisz ? oprocz pisania ze SUV RAZEM Z JEGO PK BANDOM ZABIJAJOM MI ZIOMUW I SUV TO HÓJ. taki jestes mocny, to powiedz nam wszystkim, co sam robisz oprocz narzekania na wszystkich dookola i bycia tak tchorzliwą swinią, ze nawet ukrywasz swoj nick. a tak poza tym robisz sporo bledow jezykowych, wiesz, piszesz od rzeczy i nielogicznie :) Cytuj:
@ktostam kto pisal o fantastycznej czworce dawno dawno temu, znaczy sie w wakacje, uslyszalem od mannowa badz dorpaza czy archina (nie pamietam od kogo, kogos z dominus) nastepujace slowa: "rundo is... he's just a follower, a wannabe, he's just an ordinary member like the rest. the ones that really really matter is dominus rank and some of the rl's" a pozniej cos podobnego o foozim (juz od nikogo z ng, ale kogos z jego rl): "foozie.. foozie tries to be as cool as (like he thinks) waldorio, imhreey vilarion and their crew is. he's just another wannabe that really means nothing and keeps on botting all day and keeps watching how the botting goes on" |
ptaku ciesze sie ze niegrasz bo masz exploka :D i ciesze sie z cala gildia :P
bez ciebie jest duzo lepiej. nie trzeba walczyc o lepsza obsidia bo wystarczy ze niegrasz i juz jest lepsza :D zabierz ze saoba jeszcze tego lola i bedzie okokokokokok :D |
Cytuj:
@ Axio... Kim Ty jesteś ;> ?? Skoro każdy Cię tu wkurza, to nie czytaj tego forum... wątpie, żebym Cię bliżej znał na Tibii, bo z debilami nie gadam... |
nie znasz mnie blizej bo ja rowniez z debilami nie gadam :D
ale twoje zamilowanie do Strong Mensow i ich pro doprowadza kazdego normalnego czlowieka do wk*rwienia :D zrob mi i mojej gildi przyjemnosc i zniknij z tego forum tak samo jak znikasz z obsidii wieczny 40 levelu :D |
ptaku jestes slawny :D
nie grasz juz tyle czasu a nadal jestes kojarzony z najwiekszymi pa na obsidi Don Foozie Imhreey Waldorio Slajpan Marniz Suv the Dark Magican Parkaz niezle towarzystwo B) :cup: :cup: :cup: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1631310 |
@ Axio...
Wystarczyło wcisnąć "enter" by wyskoczyła przerwa w tekście... o taka właśnie, nie trzeba robić 2 postów... Aaa jeszcze... 1) Ja ich nie pro :) 2) Nie każdy musi lubić tych ludzi których Ty lubisz :):):) |
@axio
A ty po sposobie wypowiedzi jesteś kojarzony ze strażakiem, nie wiem sam co gorsze... I jak chcesz, żeby ktoś ci zrobił przyjemność, to idź do burdelu, my nie musimy ci dogadzać.. Finuś ucz się cholera, bo potem będziem cię mieć na sumieniu ;) |
@axio
Jesli ktokolwiek ma robic przyjemnosc twojej gildii, to moze powiedz co to za gildia? ;) |
Cytuj:
Ide dobic level bo szkoda czasu na dyskusje z ludzmi ktorych juz tu niema. niema was tu. nie ma. do kogo ja mowie ? gadam sam do siebie :D Yaroshy ty tez nie podajesz swoich danych. ciekawe dlaczego ? boissz sie czegos? moze ptak z lolem napadaja ? -.- |
to sie leczy
a pedofilia/homoseksualizm... mhm, do pewnego stopnia moge to zaakceptowac, ale ja w tych twoich zabawach udzialu brac nie bede :):):) a yaroshy to jeden z moich lepszych kumpli ;) i on, w przeciwienstwie do ciebie, jakies posty pisze. za to ty - tylko cos tam jeczysz, ze ktos cie skrzywdzil. swoja droga, odnosnie zabijania twoich kumpli... jesli zachowuja sie tak jak ty tutaj, to nie ma dla nich miejsca na obsidii. @ down w sumie ten.. jeszcze wiosne masz. lato pewnie tez bedzie anty-suv, bo jak(jesli ?) poprawie oceny - bedzie netia >.< jesli donas nie klamie to bedzie dobrze :p ale znowu bede zlym pa i pk :( |
Buhahahahahaha sory ale najpierw musiałbyś mnie nauczyć co i jak bo ja nieobyty..
BTW mamy nową modę w temacie: Lato 2006 należało do ludzi będących "anty-suv", ale teraz mamy "anty-bośniak". Cholera nigdy nie nadążam za trendami.. Axio miszczu, nauczaj ;s |
Mentor de'vrie sprzedaje postać ;)
http://www.allegro.pl/item188996431_...era_99_ek.html Jestem pewien że to on chodź na aukcji niema podanego nicku... tylko jedna osoba na obsidi posiada 113 lvl i skill 95 ... widocznie zdenerwował się po tym jak demodras go ubił .. |
18:53 Casspari [93]: chcesz moze pacc kupic? / i nic do dodania:P
|
axio - coś tam
zamknij morde. over&out. |
Myllion De Vox a ja chcialem ciebie zapytac bo ciebie sprawdzilem ze ciebie krokodyl zjadl czy to jest wszystko prawda ?i kolega mi o tobie opowiadal ze ciebie krokodyl zabil jak on ciebie zabil tak jak waptora worm zabil ?
|
Nigdy nie dostales comba od croca i waspa naraz, wiec zamilcz ok ? :o
Tak na powaznie to padl !!!DRUGI OWNER!!! przez minutowy kick, a nawalaly go jeszcze z 3 lizard templary i croc sobie nabil fraga. |
I teraz ziomki napisza do CipSoftu ze Myllion szaruje i dostaniesz bana a ziomki w nagrode dostana backpack rapierow ktore sprzedzadza na czarnym rynku za 5 gp jeden : / Żegnaj Myllion.
|
Cytuj:
Po co ma wbijać lvl jak tylko rozmawia ze znajomymi :S |
a to jak sie panicore polozyl
http://www.youtube.com/watch?v=Y4B4QHGskZA |
nice combo :P nie widzialem tego wczesniej :/
|
Warlock lepszy od Panicora bo przezył :D
|
haha jak to milo widziec jak pada ten wiesniak (Panicore) pamietam jak expilem z kumplem na poi i on przyszedl z dorpazem i haslo w stylu "now we hunt here" oczywiscie ze skullem na nas.
|
@up
miałem tą samą sytuacje tylko na pohu Dorpaz mu gsy bloczył |
To ja bylem na demodrasie i juz mi sie zlatywal team a tu nagle przyszedl dorpaz, a mialem jednego shootera, no i shooter nawala z sd, a demo~ dziwnie szybko zaczal sie uhac :) kto go uhal - domyslcie sie sami, oczywiscie potem zostalem wyjebany z demo~ jak przyszedl bloker dla dorpaza, a my "nie moglismy go zabic".
|
ktos sie orientuje ile kosztuja all itemki lacznie potrzebne do assasina??;)
|
@up do samego outfita bez addonow okolo 300k
|
Archin :p
Apr 27 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 152 by Memy Chemics and by Yunichi macie filmik dzieki Rybie:* http://rapidshare.com/files/28221712..._dies.rec.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|