Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Thavenix 05-11-2007 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pershing (Post 1730933)
zapytaj innych ownerow ,moze cos wiedza

widać nie jesteś zbyt poinformowany co do mojej postaci ^^

Pershing 05-11-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kafior (Post 1730983)
haha nie ma to jak wrocic z wieczornego spacerku (w sumie nocnego) z dziewczyna, pojsc na parchmenta i lootnac demon shielda uzywajac 4 bp mf + 100 power boltow na 66 rp :P

Mily dzien dzis byl, zycze wam wszystkim podobnego jutro :)

/Pozytywny Taerek

jesli juz tak bardzo chciales sie pochwalic ,ze masz dziewczyne to ta czesc z demon shieldem nie potrzebna.

Yamanouchi
Nov 04 2007, 23:08:04 CET Killed at Level 116 by Dorpaz
and by Kleyton

a ten biedaczek za co ?

kafior 05-11-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pershing (Post 1731585)
jesli juz tak bardzo chciales sie pochwalic ,ze masz dziewczyne to ta czesc z demon shieldem nie potrzebna.

Yamanouchi
Nov 04 2007, 23:08:04 CET Killed at Level 116 by Dorpaz
and by Kleyton

a ten biedaczek za co ?

nie mam :/ ale sie nie lamie :)
Nie takie moje intencje byly ale co zrobic. Tak generalnie lubie milo spedzic dzien, lognac sie w nocy i lootnac cos fajnego hehe. Widze, ze wy wolicie sie wyzywac na forum i jezdzic po sobie w kazdy mozliwy sposob, bardzo konstruktywne to jest co poradzic. Wole sie pochwalic nowym demon shieldem ktory chodzi 60k na moim serverze niz jezdzic po kims ze ma 3 ownerow, 8 matek i nasrane w glowie bo mysli inaczej niz ja.

/Jeszcze bardziej pozytywny Taerek :)

Allirav 05-11-2007 20:04

Heh Dawno Axia nie bylo na forum :(;(Ale chyba niektórzy ludzie go w pewnym stopniu zastepuja..

Aragorn Brogre 05-11-2007 21:12

Szkoda troche Yamanouchi'ego... No ale co zrobić, trzeba grać dalej i nie poddawać się nigdy! : )

duger 05-11-2007 22:23

rotanimod wypłacił się , deeluxer ded mimo tego że się wypłacił:/

Kiroy 05-11-2007 23:48

archin zaplacil 1 kk i padl za nic !! polecam nie placic :D whos next !!??

rozjebany na czesci pierwsze wuja kiroy

Asmit 06-11-2007 00:22

smiechowo sie dzieje, nie powiem =p

.:Boixos:. 06-11-2007 00:26

kiwi pokazal jaka jest ciota ;) i wont pay out bla bla bla
no i teraz musi znow hassan caly dzien expic zeby kiwi mial kase i lvle ;)

suv,mam nadzieje ze mimo ze zaplaciles to bedziesz czasem wchodzil na venta ;))

Nattii 06-11-2007 12:47

mhmm... aha :]

zielaq 06-11-2007 14:13

Nov 06 2007, 12:25:40 CET Killed at Level 146 by Tihi Prle

Ahh no nic pozostalo im tylko pingowanie :)

Shibor 06-11-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FeldSacre (Post 1732763)
Ostatnio miał incydent na okolnir szkoda mi go po to zajebisty ziomek i mój rl.to było tak:shibor pisze do yamy,ze pa'cieq wbił mu na frosty to on idzie pomoc ziomkowi z gildii zaczynaja bic go,nagle przybiega thor gungnir i zaczyna yame bić za nic.przybiega całe Np yama ma sqla i cały czas go biją ,a że thor wcześniej się z yamą pokłocił chce sie zemścic za free ,mimo ze to nie jego sprawa bije yame .thor gungnir pisze do yamy,że ma płacic 50k to on ok.przestali go bic.później jak się okazało shibor to thief i w sumie yama ma przez niego hunta,bo pa'cieq był first i thor to potwierdził bo huncił cały czas..:(

Taki efekt,ze yama padł w sumie za free X(

Nie wiesz jak bylo to sie nie wypowiadaj... Bylem pierwszy na respie i Pa'cieq sie wbil mi. I z jakiej okazji jestem thief? Jak Yamie wbilo sie Np na respa jeszcze za czasow wojny to tez mu pomagalem wiec nie pierdol!!

Allirav 06-11-2007 16:50

........................................

Zielarz997 06-11-2007 17:22

Ohh widze ze pewien hacker z candii sie tu przeniósl B).

up@ jest cos takiego jak google

hugo'odyn 06-11-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FeldSacre (Post 1732763)
Ostatnio miał incydent na okolnir szkoda mi go po to zajebisty ziomek i mój rl.to było tak:shibor pisze do yamy,ze pa'cieq wbił mu na frosty to on idzie pomoc ziomkowi z gildii zaczynaja bic go,nagle przybiega thor gungnir i zaczyna yame bić za nic.przybiega całe Np yama ma sqla i cały czas go biją ,a że thor wcześniej się z yamą pokłocił chce sie zemścic za free ,mimo ze to nie jego sprawa bije yame .thor gungnir pisze do yamy,że ma płacic 50k to on ok.przestali go bic.później jak się okazało shibor to thief i w sumie yama ma przez niego hunta,bo pa'cieq był first i thor to potwierdził bo huncił cały czas..:(

Taki efekt,ze yama padł w sumie za free X(

kocham plotki i mity:cup:
1-pa'cieq byl tam pierwszy bo huncilem na frostach jakies 3h na gorze i widzialem kiedy tam pa'cieq wchodzil, a kiedy wchodzila reszta ekipy:evul:
2-Yame znam od 50 lvl nigdy sie z nim nieklocilem tak ze niewiem o co chodziX(,a on juz dobrze wie co narobil i czemu przestalem z nim gadac
3-jak ktos cie wyzywa i to ostro niema co patrzec czy stary znajomy czy nie trza jakos reagowac:(
a co do niemojej sprawy to nielubie jak sie kogos wyzuca z expa i to w taki sposob

a co do yamy to juz mu all wyjasnilem

For Blood&Honour-Mjolnir:evul:
Co do tego pingowania to normalnie zal ale trudno:confused:

Pershing 07-11-2007 03:47

Milivojac
Nov 06 2007, 12:01:06 CET Killed at Level 99 by Arcazan
and by Xoon Tejparn

Enigma Hod
Nov 06 2007, 15:33:50 CET Killed at Level 104 by Waptor

/pyro

Nattii 07-11-2007 09:43

Cooo? Enigma padł od Waptora oO Za co, wie ktoś? :p

Fin'er 07-11-2007 10:24

Po tygodniowym pobycie w szpitalu, mielem nadzieję że coś tu konstruktywnego znajdę, a tu nic...

Kiroy 07-11-2007 13:20

co sie na tej opbsidii dzieje ?? nie ma zmian ?? jak milo ze mowia to ludzie ktorzy walczyli w wojnie czynnie i spolecznie udzielaja sie na obsidii ?? naprawde macie takie prawo kogolwiek czy to suva czy ysona czy archina o*******ac jak nikt !! jak sie nie podoba to nie czytajcie forum zacznijcie grac na obsidii i zrobcie porzadek !! ja kwszyscy tacy madrzy !! albo zrobcie cos konkretnego !! a nie tylko narzekanie na polska mlodziec jak w radiu marii :D

Master : a ja wiem ze nic bys nie odjebal i wierze ci ze miales racje !! nigdy sie na tobie nie zawiodlem i nie spotkalem abys na kims zrobil PA !! zreszta jak z kefirkiem bylem u ciebei w gildii top tez naprawde swietnie sie mozna z toab dogaadc i dbasz o swoja gildie :) a ze zmieniles nagle front w tej wojnie zdarza sie szanuje twoja decyzje :) pozdrawiam :)

pelle 07-11-2007 16:02

bo twój umysł zle przyswaja inteligentne wypowiedzi ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.