![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yamanouchi Nov 04 2007, 23:08:04 CET Killed at Level 116 by Dorpaz and by Kleyton a ten biedaczek za co ? |
Cytuj:
Nie takie moje intencje byly ale co zrobic. Tak generalnie lubie milo spedzic dzien, lognac sie w nocy i lootnac cos fajnego hehe. Widze, ze wy wolicie sie wyzywac na forum i jezdzic po sobie w kazdy mozliwy sposob, bardzo konstruktywne to jest co poradzic. Wole sie pochwalic nowym demon shieldem ktory chodzi 60k na moim serverze niz jezdzic po kims ze ma 3 ownerow, 8 matek i nasrane w glowie bo mysli inaczej niz ja. /Jeszcze bardziej pozytywny Taerek :) |
Heh Dawno Axia nie bylo na forum :(;(Ale chyba niektórzy ludzie go w pewnym stopniu zastepuja..
|
Szkoda troche Yamanouchi'ego... No ale co zrobić, trzeba grać dalej i nie poddawać się nigdy! : )
|
rotanimod wypłacił się , deeluxer ded mimo tego że się wypłacił:/
|
archin zaplacil 1 kk i padl za nic !! polecam nie placic :D whos next !!??
rozjebany na czesci pierwsze wuja kiroy |
smiechowo sie dzieje, nie powiem =p
|
kiwi pokazal jaka jest ciota ;) i wont pay out bla bla bla
no i teraz musi znow hassan caly dzien expic zeby kiwi mial kase i lvle ;) suv,mam nadzieje ze mimo ze zaplaciles to bedziesz czasem wchodzil na venta ;)) |
mhmm... aha :]
|
Nov 06 2007, 12:25:40 CET Killed at Level 146 by Tihi Prle
Ahh no nic pozostalo im tylko pingowanie :) |
Cytuj:
Nie wiesz jak bylo to sie nie wypowiadaj... Bylem pierwszy na respie i Pa'cieq sie wbil mi. I z jakiej okazji jestem thief? Jak Yamie wbilo sie Np na respa jeszcze za czasow wojny to tez mu pomagalem wiec nie pierdol!! |
........................................
|
Ohh widze ze pewien hacker z candii sie tu przeniósl B).
up@ jest cos takiego jak google |
Cytuj:
1-pa'cieq byl tam pierwszy bo huncilem na frostach jakies 3h na gorze i widzialem kiedy tam pa'cieq wchodzil, a kiedy wchodzila reszta ekipy:evul: 2-Yame znam od 50 lvl nigdy sie z nim nieklocilem tak ze niewiem o co chodziX(,a on juz dobrze wie co narobil i czemu przestalem z nim gadac 3-jak ktos cie wyzywa i to ostro niema co patrzec czy stary znajomy czy nie trza jakos reagowac:( a co do niemojej sprawy to nielubie jak sie kogos wyzuca z expa i to w taki sposob a co do yamy to juz mu all wyjasnilem For Blood&Honour-Mjolnir:evul: Co do tego pingowania to normalnie zal ale trudno:confused: |
Milivojac
Nov 06 2007, 12:01:06 CET Killed at Level 99 by Arcazan and by Xoon Tejparn Enigma Hod Nov 06 2007, 15:33:50 CET Killed at Level 104 by Waptor /pyro |
Cooo? Enigma padł od Waptora oO Za co, wie ktoś? :p
|
Po tygodniowym pobycie w szpitalu, mielem nadzieję że coś tu konstruktywnego znajdę, a tu nic...
|
co sie na tej opbsidii dzieje ?? nie ma zmian ?? jak milo ze mowia to ludzie ktorzy walczyli w wojnie czynnie i spolecznie udzielaja sie na obsidii ?? naprawde macie takie prawo kogolwiek czy to suva czy ysona czy archina o*******ac jak nikt !! jak sie nie podoba to nie czytajcie forum zacznijcie grac na obsidii i zrobcie porzadek !! ja kwszyscy tacy madrzy !! albo zrobcie cos konkretnego !! a nie tylko narzekanie na polska mlodziec jak w radiu marii :D
Master : a ja wiem ze nic bys nie odjebal i wierze ci ze miales racje !! nigdy sie na tobie nie zawiodlem i nie spotkalem abys na kims zrobil PA !! zreszta jak z kefirkiem bylem u ciebei w gildii top tez naprawde swietnie sie mozna z toab dogaadc i dbasz o swoja gildie :) a ze zmieniles nagle front w tej wojnie zdarza sie szanuje twoja decyzje :) pozdrawiam :) |
bo twój umysł zle przyswaja inteligentne wypowiedzi ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |
|