![]() |
|
Cytuj:
|
czemu squotowales jego post a nie m u j ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taa bezok taki insult uuu masz taki ded rze o qwa ci jego mac
|
ja bym na jego miejscu kłitował rzycie
|
Cytuj:
@LA moze beda chcieli nasza pomoc:< |
Cytuj:
buahauhaua owned Crealeth Panu juz podziekujemy |
Cytuj:
bravo dla bezoka! a krelehtowi idiocie jebanemu to mozna co najwyzej wpierdolic mewtu dzieki za deda fenshiego frajerzy iridi:zielper neztas fenshi crealeht:baby: |
A bongo sobie pkuje dla loota dziś :D
Spardarin 58 kina Oct 31 2007, 22:16:40 CET Killed at Level 58 by Kolt da'Roc and by Diliveer Ofc mój frag :) Później nawinoł się jeszcze Zath'Ball 38 rp Oct 31 2007, 22:25:48 CET Killed at Level 38 by Kolt da'Roc and by Haos Kolt za dużo fragów ma :D coś tu nie gra ale loocik pozostawiony przez ofiary jest: Vamp shield 4 bp uh 2 bp mf :) |
coz w CoP tez sie nie nudzimy ;) nastepny open battle = nowe fragi.
5-0 dla cop Edit: http://rapidshare.com/files/6658704...BATTLE.rec.html @down te 5-0 to z dzisiejszego open battle, ale nie jestem pewny do konca, policzcie na filmie :) |
Z tego co przed chwilą usłyszałem to teraz jest 12-2 w fragach dla CoPX(
|
Cytuj:
|
Kimi Arko, Kod Nemezis, Wils The Slayer, Sioio, Lykontorna Orxosa deded
z tych ktorzy sa w LA. |
Cytuj:
|
Po obejrzeniu tego battle wnioskuje, że LA to banda największych nobów jaką widziałem w życiu. Nie jestem zwolennikiem CoP to kompletnie obiektywna opinia:P Btw Lyko~ miał tylko 5 uhów czy nie potrafił przez 10 sekund trafić w hotkey?XD
|
Cytuj:
Albo mnie oswiec swoimi poglademi na temat naszych bledow w prowadzeniu guildi:< |
lepsze to niz lizac czyjes dupy psie zaje**ny...
przyjaciol trzeba trzymac blisko wrogow jeszcze blizej a Asslickerow nap**rdalac zaganiaro powies sie nie wlaz na to forum ok ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |
|