![]() |
|
Cytuj:
jesteś z Lublina ?? ;/ @edit Siejniks go war?? |
I tak skończy się to podpisaniem pokoju za 1-2 dni po 3-4 fragach.
|
gonzo go war :d
|
Cytuj:
Co ja mogę zrobić w tej wojnie? Ew. pokrzyczeć "gogogogogogogogo Zyphya!". |
to na chuj doszedles do gildii?
jak chcesz nam dotacje zrobic to mogles bezposrednio ;p |
nhahaha a tak chciales pograc normalnie na elysii
skonczylo sie |
I tak uważam, że:
1a) Nie macie szans. Jeśli macie szanse, to: 1b) Occido Aevum ma więcej memberów, a od Tibii 7.8 głównie to się liczy. 2) Jeśli jakimś cudem Occido Aevum zaczęłoby przegrywąć, to na prawdę wątpię, żeby ludzie wyżej zostali obojętni wobec tego. Pozdrawiam. A tak chcieliście normalnie pograć... ;/ |
eh chcialbym cie pojechac bo jestes w tym momencie mega idiota dla mnie, ale pozostawie to innym
edit: ale za Gentleman'a respect :d |
Cytuj:
chyba liczycie, ze bedzie pokoj po kilku dniach, tak jak z wri, a nawet nie macie pojecia jak to wyszlo wczesniej nie znasz widocznie elysii, wiseguys ma duze szanse. tak jak arioc napisal, wri nie dolaczy dopoki nie invituje sie nikogo hunted. koles rozbrajasz, mam nadzieje ze dostaniesz najwiekszy payment, lub w ogole nie bedziesz mial opcji wyplacenia sie |
Cytuj:
Co przez to rozumiesz? |
Cytuj:
|
powodzenia ziomq, liczby nigdy o niczym nie przesądzaja vasil
|
Cytuj:
btw: hirre to pl? |
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko nie spamuj mnie w tibii plz |
az tak dlugo to tu nie gram zeby wiedziec jakiej hirre jest narodowosci zawsze myslalem ze to szwed. Dalej tak mysle bo sie kenow smieje czyli cos jest nie tak;P
Jaka brygada pod thais teraz biega :O Nawet jak byl mecz ten wielki polska niemcy to takie brygady 20 levelowych PL nie biegały:) |
Hirre urodził się w Polsce ale przeprowadził się do Szwecji a urodził się w Wrocławiu. a na imię miał Robert. hejka Robert :!
@o wojnie Siejniki obserwując wasze podejscie do "wojny" z Wri nie macie żadnych szans z Occido, chyba że zamierzacie się zmienić. |
Cytuj:
wri > oa nie sadze zeby oa bylo az takim problemem ;P |
Cytuj:
Ah i tak poza tematem - ludzie, to jest tylko gra. nie obchodzi mnie jak spadne z 117 na 1, było zabawnie i tyyyyle. =] Życzę każdemu miłej gry. Cytuj:
|
Gonzo ... nie lepiej by ci było botowac knightem i robić sorca?? 45 ms zrobisz wiecej niż swoim knightem....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |
|