![]() |
|
widze ze kazdy kto wchodzi bardzo lubi tych nobkow co maja sie za zajebistych i semisznych ze hu* xd
|
Marinezi ty jakis nerwowy jestes, wszyscy tu spokojnie a ty takie rzeczy piszesz ze jak sie to czyta to ja nie wiem czy sie smiac czy plakac... ale w sumie smiac nie bo twoje wrzuty sa zalosne, mozna tylko sie posmiac z twojej glupoty :evul: wszyscy sobie z ciebie jaja robia a ty ciagle piszesz, wez nie rob z siebie posmiewiska ;/ tylko nie strasz mnie swoja ekipa bo z domu nie wyjde :(
|
Cytuj:
ŁKS smiecie, z Torunia nie wyjedziecie ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Biała szmata pas czerwony, to ŁKS pierdolony :evul:
|
@Mari coś tam
Nie pije, bo nie lubię, i w życiu czegoś takiego nie napisałem (możesz się również zastanowić czy przypadkiem nie chce pić z tobą). Po drugie sądząc z twojego sposobu pisania masz jakieś 13 lat(aczkolwiek wiem że masz więcej) Zacznij rozmawiać z ludźmi, a nie ich tylko wyzywasz, wpadłeś na forum zwyzywałeś all i tyle ... Poza tym jak mówiłem o pobiciu to zwyczajnie ZARTOWALEM (o ile rozumiesz to słowo, nie wiem czy nie posługuję sie za trudnym językiem ponieważ nie wnoszę wulgaryzmów). Jakoś z nikim nie ma problemów tylko ty jakieś masz, a szczerze mówiąc nawet nie wiem kim jesteś, zapytałem o dzielnice a ty odrazu z wyzwiskami, czy to świadczy o twojej dojrzałości? Nie wiem czy komuś będzie chciało się to czytać, ale ty powinieneś gdyż jest to skierowane do ciebie. Dawergo. edit: Zapomniałem, nie wiem jaką ekipe ma Dziki, więc tego nie ocenie XD edit2: Wyślij nr gadu na pw, dogadamy się bo z tego co mnie doszły słuchy jestes spoko ;P (Nie usuwam nic z tego co napisałem, przeczytaj sobie :P) |
@Shortys
No daway! Znowu cie w csie rozjebe! @Markiz Żydzew to stara Kurwa! Żydzew Jebany Jest! Żydzew Trzeba Pierdolić! Żydzew (i specjalnie dla shortysa) i TORUŃ też :D |
@ Pobol
MASZ KULKE !!! |
@Up
Pony pobol to mój ziomek z moich okolic :p |
@Ponny
Oh no co ja teraz zrobie??? jak mam dalej życ?? nie rozumiem takich ludzi;( rujnuja życie innym |
@Omo
Daleko masz do Kamienia Śląskiego?? :D @ Pobol Nie płacz, bądź mężczyzną !!! Daje ci tydzień ... Potem wpadne tam do Ciebie i wypłace ci twoją "kulke" |
nie a co mam przyjechac z ekipom i z "kulkom" dla ciebie? ;p
|
2 lata starsi 3 razy gluspi : *
|
Cytuj:
|
@ponny
A kiedy sie do tego kamienia wybierasz?? chetnie przyjade z moja kulka tez i patryk tez swoja wezmie:P |
ejjjjjjjj ja tesh kce!
|
powiedz kiedy to wezme pobola i jakiegos tam patryka xD bedzie po drodze
|
Cytuj:
|
WH w oku, aim w ręce =)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |
|