Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Macjei 28-02-2008 21:55

Arcy o chuj Ci chodzi?

Jaz' 28-02-2008 22:04

Poprostu jestes w chuj w*****ający z tymi "KAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAA"MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OWNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd dddDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Macjei 28-02-2008 22:07

Ale powiedz mi co jest w tym wqrwiajacego? To ze sprawia mi radosc jak ktos traci lvl na ktory za*******a pol dnia? No coz taki juz jestem co ja Ci poradze? Wy wolicie popisac pierdoly ja wole cieszyc sie z fragow tyle :) :evul:

Gogar 28-02-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei
Ale powiedz mi co jest w tym wqrwiajacego?

Spam, podniecasz się jak 10 letnie dziecko, które dostało Nindendo 64

Car-los 28-02-2008 22:26

Arcy o chuj ci chodzi smietniku jebany? nie musisz tutaj wchodzic i czytac wiec jak sie nie podoba to wyjdz ;)

Rengerau 28-02-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NalesnikiZserem (Post 1929261)
widze ze kolega caly czas usiluje byc smieszny hmm jakos nikt go tu nie docenia... takie zarty to sobie mozesz do starej gadac forumowy trolu i wez juz zamknij morde bo naprawde nie jestes zabawny kolego. Sledze twoje wypowiedzi juz od paru dni i naprawde wydaje mi sie ze jestes idiota! koledzy cie w szkole przezywaja czy jak?

No widzisz, w końcu ty mnie doceniłeś. Ja po prostu zachowuje się jak reszta użytkowników tego forum - z wyjątkami. Nie, nie jestem śmieszny, a wiesz co to jest ironia? A starych to ty do tego nie mieszaj. No, koledzy mnie przezywają. :s Btw. Najpierw oceniłbyś swój inteligenty nick na forum...

Gogar 28-02-2008 22:34

Doszło do tego, że forumowe dzieci celowe robienie błędów nazywają ironią. Problem w tym, że ironia to wyśmiewanie, kpina, a nie robienie błędów.

Macjei 28-02-2008 22:35

Kolego Ciebie jara osiagniecie typu Done desert qest mnie jara mordowanie cos wiecej? :evul:

Mapa_Europy 28-02-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NalesnikiZserem (Post 1929261)
widze ze kolega caly czas usiluje byc smieszny hmm jakos nikt go tu nie docenia... takie zarty to sobie mozesz do starej gadac forumowy trolu i wez juz zamknij morde bo naprawde nie jestes zabawny kolego. Sledze twoje wypowiedzi juz od paru dni i naprawde wydaje mi sie ze jestes idiota! koledzy cie w szkole przezywaja czy jak?

zeby kogoś krytykować i wyzywać trzeba być na poziomie. niestety tobie tego brakuje, sam nick nie pozwala ci na tego typu akcje. smutne aczkolwiek prawdziwe ;/

Gogar 28-02-2008 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1929423)
Kolego Ciebie jara osiagniecie typu Done desert qest mnie jara mordowanie cos wiecej? :evul:

Ojej, a skąd wyciągasz takie wnioski? Wiesz, niestety muszę Cię zmartwić. :( W tibię nie gram już od długiego czasu i nigdy się nią nie podniecałem. A skoro Ciebie podnieca mordowanie pikseli, zamiast jakaś dziewczyna, to już nie jest mój problem.

Rengerau 28-02-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1929422)
Doszło do tego, że forumowe dzieci celowe robienie błędów nazywają ironią. Problem w tym, że ironia to wyśmiewanie, kpina, a nie robienie błędów.

Inaczej, a celowe pisanie z błędami, to nie jest wyśmiewanie się, kpina z czegoś?

mateluszek 28-02-2008 22:44

mnei podnieca twoja brudna wagina JOŁ!

Gogar 28-02-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rengerau (Post 1929447)
Inaczej, a celowe pisanie z błędami, to nie jest wyśmiewanie się, kpina z czegoś?

Nie. Celowe pisanie z błędami to idiotyzm. (Zwłaszcza tak rażącymi)

Jaz' 28-02-2008 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Car-los (Post 1929395)
Arcy o chuj ci chodzi smietniku jebany? nie musisz tutaj wchodzic i czytac wiec jak sie nie podoba to wyjdz ;)

Nie bij proszę :( Bardzo mi się tu podoba, nie wyganiaj mnie miszczu :/

Macjei 28-02-2008 22:46

Sry ale na brak dziewczyn nie narzekam :) To powiedz mi o co Ci chodzi ze zdaje relacje na zywo a to ze przy tym emocje mi sie udzielaja jebal pies tak szczerze :P :evul:

HardClan 28-02-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy (Post 1929424)
zeby kogoś krytykować i wyzywać trzeba być na poziomie. niestety tobie tego brakuje, sam nick nie pozwala ci na tego typu akcje. smutne aczkolwiek prawdziwe ;/

Twój nick.. też nie jest zbyt ambitny xd

NalesnikiZserem 28-02-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rengerau (Post 1929418)
No widzisz, w końcu ty mnie doceniłeś. Ja po prostu zachowuje się jak reszta użytkowników tego forum - z wyjątkami. Nie, nie jestem śmieszny, a wiesz co to jest ironia? A starych to ty do tego nie mieszaj. No, koledzy mnie przezywają. :s Btw. Najpierw oceniłbyś swój inteligenty nick na forum...

jak ironia nazywasz glupie popisywanie sie to wez wyjdz koles. I zebym cie kurwa tu wiecej nie widzial

btw. NINTENDOOOOOOOOO SIXTY-FOURRRRRRRRRRRRRRR !! xxxxdddd

@HardClan Prawda.

Rengerau 28-02-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1929464)
Nie. Celowe pisanie z błędami to idiotyzm. (Zwłaszcza tak rażącymi)

Aha, przyjąłem to do wiadomości. Wygrałeś, nie mam zamiaru się więcej kłócić, bo ja zawiniłem.

@Up. Zniżasz się do tego co krytykowałeś u mnie.

NalesnikiZserem 28-02-2008 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rengerau (Post 1929483)
Aha, przyjąłem to do wiadomości. Wygrałeś, nie mam zamiaru się więcej kłócić, bo ja zawiniłem.

no widze ze czujesz respekt bracie B)B)X(X(X(:baby::baby::baby::baby::evul::evul::evu l::evul::evul:

Rengerau 28-02-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NalesnikiZserem (Post 1929487)
no widze ze czujesz respekt bracie B)B)X(X(X(:baby::baby::baby::baby::evul::evul::evu l::evul::evul:

Tak, czuje do niektórych respekt i nie będę tego ukrywał, a po dłuższym namyśleniu masz jednak sporo racji, jeśli chodzi o moje 'ironiczne' wypowiedzi, cóż przyznam, że w pewnym stopniu chciałem zwrócić na siebie uwagę, ale tylko dla tego, że gdy ktoś pisze normalnie, nie ma żadnego 'pro,evul chara' to jest niezauważany.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57.