![]() |
|
Arcy o chuj Ci chodzi?
|
Poprostu jestes w chuj w*****ający z tymi "KAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAA"MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OWNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd dddDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
|
Ale powiedz mi co jest w tym wqrwiajacego? To ze sprawia mi radosc jak ktos traci lvl na ktory za*******a pol dnia? No coz taki juz jestem co ja Ci poradze? Wy wolicie popisac pierdoly ja wole cieszyc sie z fragow tyle :) :evul:
|
Cytuj:
|
Arcy o chuj ci chodzi smietniku jebany? nie musisz tutaj wchodzic i czytac wiec jak sie nie podoba to wyjdz ;)
|
Cytuj:
|
Doszło do tego, że forumowe dzieci celowe robienie błędów nazywają ironią. Problem w tym, że ironia to wyśmiewanie, kpina, a nie robienie błędów.
|
Kolego Ciebie jara osiagniecie typu Done desert qest mnie jara mordowanie cos wiecej? :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mnei podnieca twoja brudna wagina JOŁ!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sry ale na brak dziewczyn nie narzekam :) To powiedz mi o co Ci chodzi ze zdaje relacje na zywo a to ze przy tym emocje mi sie udzielaja jebal pies tak szczerze :P :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. NINTENDOOOOOOOOO SIXTY-FOURRRRRRRRRRRRRRR !! xxxxdddd @HardClan Prawda. |
Cytuj:
@Up. Zniżasz się do tego co krytykowałeś u mnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |