![]() |
|
Knight
Jeśli chodzi o knighta to trzeba przede wszystkim skillować, nie będę się już rozpisywał na jakich potworach bo to koledzy bardzo dokładnie i profesjonalnie opisali. Jednakże jeżeli macie taką możliwość to poproście kolege czy brata o ghoula do treningu wtedy nie trzeba się męczyć i zmieniać potworków. Co do solowania cyklopow jak juz ktoś wspomniał ( to nie jest jakis tam super potwór) można je solować i ze skillami 55/55 ale po co tracić nie potrzebnie ihy(uhy);)
Radze wam zróbcie sobie skille 70/70 i 4 mlvl i wtedy możecie już expic na cyklopach bez strat(oczywiście zależy to też od waszego eq, ale dacie sobie rade). I na wszelki wypadek zawsze noście runy leczące najpierw ihy od 4 mlvla uhy. Pozdrawiam całą Iridię :p |
na forum sie nieznam ale zato o tibi mam pojecie i wiem ze jesli jestes knighte to skille to podstawa i zgadzam sie z kessa zeby wybic skille conajmniej 70/70
Ja wybilem 20 lvl poszedlem na questa i skillowalem dopukj doputy hajs sie nieskonczyl a przeznaczylem go tylko na hama(tera mam skille prawie 81/81 i expie praktycznie gdzie chce):] {niepatrzcie na ort skilluje i niezwracam nanie uwagi} |
knight, 14lvl, 55/55, PACC (lepiej skilować, jeśli tak to gdzie najlepiej, czy iść expić)
|
Cytuj:
|
pytam sie poraz kolejny
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście w plecaku trzymamy bp mf ;-) Dobra Rada - Aktualnie sorcem, można expic prawie wszedzie tam gdzie pallem, z zapasem fooda, mfami i z dobrym rodem. |
Cytuj:
|
"Raczej" ?
Napisane jest gdzie expić ze skillami XX/XX. Tak samo mógłby napisać: Gdzie moge expic ze skillami 15/16 na 18 lvlu, jestem Sorcem. Warunek tematu spełniony, zgadza się? ;) |
Cytuj:
@Topic 22 lvl, 5 mlvl, skills 75/75, eq BS, C-shield, Scarf, Warrior Helm, C-Arm, K-legs, BOH/Leather Legs. GDZIE EXPIĆ ??:baby: |
Skille 30/30-Knight
Chodzic to mozna na Kopalnie obok Kazoordon, gdzie znajdziemy dwarfy(45exp.) i rotwormy(40exp.). W miarę szybko sie tam expi. Lecz najlepiej chodzic na kopalnie, które sa troche niżej niz Kazoordon. Ponieważ tam wybiera sie mniej tibiarzy i wtedy idzie to szybciej. Ale nie chodzic na -4 piętro, ponieważ spotkacie sie tam z Dwarf Soldier i Dwarf Guard. One będą wam brały od 50- 100hp. Ostrzagam.:)
|
Do 30 lvl mozesz wbijac lvl tak jak powiedzial poprzednik moj. Albo mozesz takze isc na DC lub zamek kolo Ab jezeli bedziesz mial szczescie i bedziesz sam to szybko bedzies expic. A potem tzn jak juz bedziesz mial 30 lvl idz na guardy szybki exp tylko wez na wszelki wypadek gfb jak by sie zrobilo tloczno :)
|
Mam pytanie:
Czy 14 knightem skile 54\54 bede w stanie blokowac gs palowi skile 74 z dista? I czy duzo uh zejdzie? |
Cytuj:
Hahaha, na pewno sie wyihasz:P Swoja droga, aby uzywac uh musisz miec 4mlv Na razie zajmij sie blokowaniem.... wejscia do depo:), a najlepiej to poskiluj, nabij 35lv i smialo mozesz blokowac gsy |
Knight, lvl 25 (Jutro PACC mi dojdzie)
Skills: 74/72 EQ: Knight Armor, Knight Axe, Crusader Helmet, Crown Shield, Scarf I mam takie pytania jezeli bede mial tego pacca, czy dam rade na scarabach? Jak sie na nich by mi expilo? Pozdrawiam |
Żaaal
Cytuj:
chcialem sie spytac czy jakbym mial 4 m lev czy bi mi duzo uh schodzilo czy bym nie padl a nie czy jestem w stanie blokowac depo ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na co moge lazic KNIGHTEM na 10lvl ze skillami 28/23.Moje eq to Two Hande Sword,Scale Armor,garlic neckle,Solider helmet,bots
POZDRO WSZYSTKIM TIBJAŃCZYKOM:cygaro: :) |
Cytuj:
|
Mam kilka pytanek do doświadczonych knightów, powtarzam doświadczonych!
Zaczne od opisania mojego chara: knight lvl 40, mlvl 5, skile:71/71,narazie FACC eq: golden arm, crusader helmet, k-legs, bochy/leather bootsy, vamp shield, fire axe/ dragon lance 1) Od jakich skili i lvl mozna lać guardy aby się kaska zwracała, a exp był większy niż na elf fortress? 2) Ile uhów powinno iśc na draga aby huncenie ich było w miare opłacalne? 3) Jakie są inne dobre miejsca do expienie dla knighta, o których nie wiem (nie jest to: PoH, efly, minosy na Senji, horned fox tower i w Mintwail, Dragi, kopalnie i orc fortress) Jak ktoż zna jakies inne to niech wspomni, acha nie mówcie mi o DC bo to miejsce jest przepełnione przez 24/7 - gorzej niz PoH. I kilka pytań z innej beczki, ale nie będę nowego tematu zakładał: 1) Jaki lvl i skile do bloczenia DL? 2) Czy opłaca się bloczyć GSy, jeśli k-legsy można spylic najwyżej za 9, a k-arma za 5k? Proszę aby odpowadać w miare swoich możliwości, a nie zmyslać. Wolę nie uzyskać odpowiedzi na te pytania niż aby odpowiadano tylko Tak/Nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |
|