Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

JAiR 23-11-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chive (Post 2347518)
przeczytaj od tylu. Napisane jest ze sharuje konto..

Nie widzę tam takiego czegoś 8o

kaffffar 23-11-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2347612)
No tych Zirkovów to ja bym Wam radził utemperować, bo wygrali wojnę czy nie, nadal powinni być nikim, bo jeśli ludzie jak oni będą coś mieli do powiedzenia to autorytetu nie utrzymacie. Ale to tylko moje skromne zdanie :p

Zirkov i Rony zostaje i beda tu grali.Dla mnie nie ma innej opcji.

@apropo kogos kto wola Russela przy wlazdy
Wyjebane mamy na to co Ty myslisz i kogo Ty chcesz.

Master-Mada 23-11-2008 23:04

Ja nie powiedzialem ze maja tu nie grac, tylko zeby sie zachowywali ;)

kaffffar 23-11-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2347785)

Obydwoje zostalili upomnieni. Obiecali ,ze nie beda mlaskac podczas jedzenia.

OWRZ 24-11-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaffffar (Post 2347819)
Obydwoje zostalili upomnieni. Obiecali ,ze nie beda mlaskac podczas jedzenia.

jesli tak dalej będziecie postępowac zobaczycie ze to obróci sie przeciwko wam...

zirkov 24-11-2008 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2347785)

Witam panie adamie XD sprzdałes postac to zamknij dziub jak możesz

Endrju88 24-11-2008 09:54

A Ty kupiłeś postać więc jest 1:1. A nie czekaj, kupiłeś więcej niż 1 postać...

zirkov 24-11-2008 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2347923)
A Ty kupiłeś postać więc jest 1:1. A nie czekaj, kupiłeś więcej niż 1 postać...

Drogi Andrzejku pomyliłeś mnie z panem Pawłem ale to szczegół,tyle że wchodzi Adam na forum i nie będzie chyba decydował co ma być ze mną.

Endrju88 24-11-2008 10:03

a Ty nie będziesz mówił do niego tym tonem :)

Wiecznyodpoczynek 24-11-2008 10:36

Napinka!!!oneonetwothree!!!

@ JAiR
LMFAO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kaffffar 24-11-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2347927)
a Ty nie będziesz mówił do niego tym tonem :)

Po co wdajesz sie w dyskusje na forum z ludzmi z naszej gildi? Pogadaj z nim na vencie ,a nie probujesz go osmieszyc/oczernic na forum. Blizszy powinien Ci byc ziomek ktory walczyl z Toba w wojnie (byl jednym z bardziej aktywnych graczy) niz jakis typ co cale zycie spedzil na trzymaniu sie z dala od klopotow (wojen itp) ,a po sprzedaniu chara sie spina i jedzie po wszystkich. Szanowal bym go gdyby robil to jak mial chara i mial cos do stracenia , w tym momencie jest poprostu zwyklym "napinaczem" bo za jego slowa nikt nie moze mu nic zrobic.

Tyle w tym tamcie , nie klucmy sie na forum bo to mija sie z celem.Klucic mozemy sie z jakimis pionkami tutaj ale nie miedzy soba bo o tym mozna porozmawiac na vencie.

Lavi0 24-11-2008 11:06

Wreszcie w domu, teraz tylko ogarniamy się. :)

Wiecznyodpoczynek 24-11-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaffffar (Post 2347946)
Po co wdajesz sie w dyskusje na forum z ludzmi z naszej gildi? Pogadaj z nim na vencie ,a nie probujesz go osmieszyc/oczernic na forum. Blizszy powinien Ci byc ziomek ktory walczyl z Toba w wojnie (byl jednym z bardziej aktywnych graczy) niz jakis typ co cale zycie spedzil na trzymaniu sie z dala od klopotow (wojen itp) ,a po sprzedaniu chara sie spina i jedzie po wszystkich. Szanowal bym go gdyby robil to jak mial chara i mial cos do stracenia , w tym momencie jest poprostu zwyklym "napinaczem" bo za jego slowa nikt nie moze mu nic zrobic.

Tyle w tym tamcie , nie klucmy sie na forum bo to mija sie z celem.Klucic mozemy sie z jakimis pionkami tutaj ale nie miedzy soba bo o tym mozna porozmawiac na vencie.

Kafarku, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale są ludzie, którzy pomimo ich bierności zasługują na szacunek. Niestety gość, który bezmyślnie kupował chary i brał udział w wojnie, dając się we znaki głównie biciem ludzi i robieniem "siary" reszcie gildii raczej na większy szacunek sobie nie zasłuży...

Zdzislaw Petara 24-11-2008 15:47

Hehe na Morganie z Adde juz bedziecie mieli spokoj na dluzej raczej, bo znow na Aurea wrocil :D

Master-Mada 24-11-2008 15:54

@ Kafar
Jedyną osobą, po której pojechałem po sprzedaniu Adama jest Russel, bp miałem ku temu bardzo wyraźne powody, a jeśli uważasz go za "wszystkich" to jest coś nie tak. A co do Zirkova to po prostu chcę Wam dać radę, bo znam go już jakiś czas i wiem na co go stać, i jak jego postawa może wpłynąć na Wasz autorytet :) Tylko poradziłem, żebyście na nich uważali, bo mogą poczuć się zbyt ważni, a jeśli ludzie jak oni będą rządzili to tej władzy długo nie utrzymacie. A mi naprawdę zależy żebyście to Wy, a nie czarny i jego ludzie ją posiadali. Zresztą teraz bronicie Zirkovów, a chyba nie muszę przypominać co się stało zaraz po tym jak dostali mojego chara i co było tego powodem? Bo chyba właśnie to o czym próbuję Was uświadomić. Przydają się, czy nie, zachowywać się muszą.
Całe życie spędziłem na omijaniu kłopotów? Racja i dobrze na tym wyszedłem, pozdrawiam Imperka :D
@ Zirkov
Decydował co ma być z Tobą? Teraz jestem nikim jak Kafar słusznie zauważył, ja tylko sugeruję co ma być z Tobą :)

Osin 24-11-2008 16:19

Madre slowa master-mada... Niestety niektorzy wola grac w pokoju i tez dobrze na tym wychodza wiec akurat to nie jest chyba powod do jeżdżenia Adamowi.
Pzdr 4all

zirkov 24-11-2008 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2348155)
@ Kafar
Jedyną osobą, po której pojechałem po sprzedaniu Adama jest Russel, bp miałem ku temu bardzo wyraźne powody, a jeśli uważasz go za "wszystkich" to jest coś nie tak. A co do Zirkova to po prostu chcę Wam dać radę, bo znam go już jakiś czas i wiem na co go stać, i jak jego postawa może wpłynąć na Wasz autorytet :) Tylko poradziłem, żebyście na nich uważali, bo mogą poczuć się zbyt ważni, a jeśli ludzie jak oni będą rządzili to tej władzy długo nie utrzymacie. A mi naprawdę zależy żebyście to Wy, a nie czarny i jego ludzie ją posiadali. Zresztą teraz bronicie Zirkovów, a chyba nie muszę przypominać co się stało zaraz po tym jak dostali mojego chara i co było tego powodem? Bo chyba właśnie to o czym próbuję Was uświadomić. Przydają się, czy nie, zachowywać się muszą.
Całe życie spędziłem na omijaniu kłopotów? Racja i dobrze na tym wyszedłem, pozdrawiam Imperka :D
@ Zirkov
Decydował co ma być z Tobą? Teraz jestem nikim jak Kafar słusznie zauważył, ja tylko sugeruję co ma być z Tobą :)

Słuchaj Adam ja cię nie znam i nie miałem żadnego chara od ciebie więc że tak powiem zamknij się i nie odzywaj na mój temat,bo kupił od ciebie postać rony i tak go w hu*a zrobiłeś.

Master-Mada 24-11-2008 16:55

Ja nikogo w nic nie zrobiłem, to że on się rozmyślił to nie moja wina. Nie byłem niczym zobowiązany.

Lavi0 24-11-2008 19:15

@random.ludzie.czytający.to.forum

Cała ta gadka o tej władzy itp, doprowadza mnie do sprostowania tego wszystkiego. Może niektórzy nie zauważyli, ale jest pewna grupa osób, którzy mają więcej do powiedzenia od reszty. I wiadome jest to, że jeśli jakaś osoba z Flow, będzie za bardzo się poczuwać i będzie robić za dużo problemów, tudzież będzie nadużywała swoich uprawnień, to sama sobie kopie grób, bo Akon nie będzie na takie coś przymykał oczu.

Yanne 24-11-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2348518)
@random.ludzie.czytający.to.forum

Cała ta gadka o tej władzy itp, doprowadza mnie do sprostowania tego wszystkiego. Może niektórzy nie zauważyli, ale jest pewna grupa osób, którzy mają więcej do powiedzenia od reszty. I wiadome jest to, że jeśli jakaś osoba z Flow, będzie za bardzo się poczuwać i będzie robić za dużo problemów, tudzież będzie nadużywała swoich uprawnień, to sama sobie kopie grób, bo Akon nie będzie na takie coś przymykał oczu.

byl nizahe byl russel oferma i jest akon, akon yoda!

/taki dżołk

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.