![]() |
Cytuj:
Ponieważ znając życie stracisz czas na rozwijanie dwóch a rezultat będzie raczej słaby ;P Na twoim miejscu grałbym druidem, a palla zostawiłbym jaki noob chara i wtedy starczy ci i na eq i na przyzwoity exp (moja opcja przypuszcza ze kupisz pacc max. na 60lvl) |
Poziom: 80
Skille/Mlv:83/60 15 Posiadany Eq: crus helm, pal arm, b legi, bohy, dragon shield, scarf. Il. dostępnej kasy: 70k, ale mysle ze po sellnieciu z all dp loota bedzie 150k~ Co chcemy kupić: I tutaj wlasnie mam problem. Poniewaz w sobote jest poi service za jakies 120k to jak myslicie ? isc tam i wziac softy ? Czy moze teraz jakies demon helmet, d shield kupic ? Dodam, ze gram na hardcore pvp. Ale mam blessy. Chociaz gdy padne to potem juz tego eq nosic nie bede mogl :/ Ale poki co gram bezpiecznie (boce sobie spokojnie). |
Najlepiej cos takiego :D http://*********/zdjecia13 heh tylko czy pozniej sie odbijesz ;)
|
Witam,
posiadam 19lvl knight z takowym eq: steel helmet noble armor plate legs leather boots guardian shield serpent sword (w depo czeka wyvern fang :D ) Jakieś porady? Co kupić w najbliższym czasie? Kasa to najmniejszy problem gdyż bardzo szybko potrafię ją zbierać :P Pozdro |
mam do wydania 16k
palladyn 21lvl eq: dark helmet leopard armor plate legs dragon shield boots of haste... co by tu dokupic? myslalem o blue robe, ale podpowiedźcie mi, proszę czy oplaca sie zbierac na palladin armor, czy może lepiej kupic blue...? |
lepiej kupic paladin armor :)
|
250 elite knight n pvp
co kupic i dzie expic??????? |
Kup kasę na allegro i expij na frostach.
|
Cytuj:
|
znakiznaki
|
Cytuj:
1.Palladin armor 2.Bohy 3.Crown shield Moze troche kasy zabrkanac ale to dozbierasz Cena zalezna od swiata ;p |
steel helmet focus cape dragon shield plate legi szalik i zwykłe buty mlvl 18 poziom 23 druid bez paca 3483 gold balance
|
Druid
52lvl / 55 mlvl Eq: Hat of the mad Plate armor Plate legs Hailstorm rod BoH chciałem kupić jakiś armor , legsy i shield ( BoHy i Hotm myśle że dobre ) i co byście mi doradzili do wydania ok.80-100k i czy po eq dające do mlvl widać jakąś znaczącą różnice w zadawanych obrażeniach jeżeli już miałbym je kupić bo mam zamiar expić solo |
11 lvl Palek
Skille: dist:17(trenie na razie shielding na trollach) shield:zaraz 28 ilość kasy: 4k Mam: Dwarven shield, wszystkie itemki z island of destiny,viking helmet. Co w przyszłości kupić? |
Najlepsz EQ Druid
Mam do was ogromną prośbe :
Mam - 13 LVL ( dziennie wbijam 1 lvl ) - Profesja - Druid - M. lvl 4 ( ciągle rośnie ) - Kasa , W granicach 600 K - Miasto - Thais Potrzebuje : - Najlepsze EQ dla Druida które starczy na długi czas i spis rzeczy które mam kupić w przyszłości żeby nie śmiecić potem na Forum ( tarcza , Hełm , Buty , Zbroja ) - Moge z czegoś walić oprócz z różczki (Broń) ? jeśli tak to z czego ? - Jakiś może dodatkowy Ekwipunek lub coś ... - I coś co może mi sie przydać - Jakiś amulet ( W tym jestem Zielony ) |
Cytuj:
kup pacc'a jak masz 600k to dziennie bedziesz wbijac ok 5 lvli.. eq to focus cape, b legs, hat of the mad, demon shield, bohy, softy, magma set, galcier set, terra set - ale sety bedziesz mogl dopiero nosic od ok 40 i 60 lvl czy jakos. amulet to platinium kup i blessy. przyda sie tez ob knife. kup lepiej pacca albo za gp albo za zl-euro-dolary-funty i zobaczysz jak mlvl bedzie rosl i lvl |
Prof: Sorc
Lvl/skill: 26 Mam ok. 110k a postać jest czysta więc mam pytanie jakie eq kupić na ten lvl i ile zostawić na czary/poty? |
20 Knight
Eq: Soldier Helmet Plate Armor Plate Legs Battle Shield Knight Axe co zmienic? kasa nie gra roli.. |
52 pall
EQ: Pall armor, rh, bohy, blue legs, demon shield. Skille : 77/57, mlvl 12 DO wyadania 120k, co kupic? co zmienic. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |