![]() |
|
Ja kiedyś w depo w Venore miałem farta.Jakiś 15 knight żucił na mailboxa zużytego parcela." Może coś tam jest pomyślałem".Otwieram a tam:Crown Armor, Fire Sword i Crusader Helmet. Po jakimś miesiącu koło dziury niedaleko Venore stał sobie 28 knight. Niedaleko za bagienkiem latał sobie Beholder. Zaczął atakować knighta.Padł martwy. A miał ze sobą :Crown Armor, 1 bp mf, 1 bp uhów, 700 gp i axe ringa.
Wiem że może to być niezbyt realne, ale co tam. Ważne że się obłowiłem.:) |
Ja najwięcej to 2 platinki, koleś w banku pobierał kase i chyba capa nie miał, odchodzi od lady a tu kasa... byłem szybszy hehe
|
Kiedyś jakiś denny BR. popisywał sie że ma k arm. i 1 cc nagle go wylogowało i ja stałem sie szczęsliwym posiadaczem 1 cc i k arm.;]
|
Ja znalazlem pod soba k arma ale nie wiem kto mi rzucil :p a i 2 minutowego time ringa i 2k all lezalo se w bp pod cialami 8o
|
Byłem sobie na tower obok ab'dandriel z kolegą ide u patrze ze ktoś dednoł na smoczku losujemy kto ma iść wypadło na mnie, szybko weszlem zrzucilem cialo "exana pox" patrze knight legi O.o (jakaś lalka jeszcze i pare peirduł ;p) sie już ciesze że mam legi za 7-10k ^^ a tu ded berserker mnie uwalił i papa pół EQ razem z K legami xD jak wyzywałem wtedy po depo ze mnie dednol jeb**y h*j xD :cup:
|
Ja to sedlem sobie raz na cyklopy a tutaj dead jednego typa, a w nim:
guardian dhield plate armor plate legs steel helmet 500 gp i trochę szyneczki I to był jedyny raz jak znalazlem cos naprawde wartosciowego;(;( |
Na Rooku: 2 mace i parenascie hatchetów xD
Na mainie: Morski bp z halabardą i zasypanego P armora na respie Valkirii :) a z ciała deda, ktorego zrzucilem z dsów <cieszyłem sie jak jakieś posrane dziecko nowa zabawka>: 3k, Quarmire Rod, Blue Robe i w drobnych 300 gp> xDD ale mialem rafoche i ucieche !! :D |
Ja na Rooku znalazlem "Viking Helmet" a Mainie znlalazlem "Wand os Vortex" i najlepsza z tych 3 zeczy "Moonlight Rod" ;] ktura kolesiowi oddalem :D
|
To i ja opowjem co sie mi wydarzyło.. kiedys gdzies o 1 w nocy ide sobie do carlin, zeszłem na dół a tam jakieś bry rzucają plecakami i parcelami i meduską.. wszyscy sie rzucili na meduske a mi sie żal ich zrobiło i zabrałem 2 parcele które leżały na ziemi i wyglądały dość podejrzanie- ciągne je po ziemi i nagle jakis nobek biegnie z tyłu ale udało mi sie obydwa wrzucic na swoje depo, patrze do parceli- w jednym obsidian knife, stuffed dragon, frozen starlight, bp nie cały manafluidów i troche gp- myśle super! otwieram drugi parcel a tam pełno plecaków a w kazdym pełno itemków- różne takie śmieci, większość juz sprzedałem z tych dwóch parcelów bo to dość dawno było ale zyskałem około 200k na tym... ale farta miałem
szkoda że wcześniej nie przyszedłem może jakis noobek kończył z tibią i może mpa wyrzucił |
No ja jak pierwszy raz wszedłem na tą północną część Rookgard-u to sobie leżał na ziemi hatchet a byłem na 2 lvl 8o, takiego miałem farta.
|
na ziemi? hmmm... a tak na rooku znalazlem okolo 450gp:):):p:p:D8o8o:D
|
Kiedyś skilluje sobie na Orcach Warriorach, a tu widzę dead leży. Patrze, a tam niepełny bp Hmm'ow(brakowało chyba 1 runy) i niecały Stealth Ring(miał chyba 5 minut zapasu). Kiedyś na Beho koło Thais leżał dead, a w nim P Legsy :P
Jeszcze jak wracałem z Carlin do Thais po drodze leżał dead. Otwieram i jakie moje zdziwienie - DSM i Demon Shield. Chciałem potem na Tibia.com zobaczyć, kto deadnal. To był chyba 62 MS. Aż dziwne, że latał bez AOL'a. -.- |
mpa w demonie ktorego zabilem
|
Ja sd i demon shield :) przed depo na darashi
|
znaleziony dead na mino tower - demonka c legs p ammy 60 mino leather 2k w kasie.
|
Cytuj:
A ja dzisiaj podnioslem 2 dsmy i frostów :D |
Ja jak bylem na rotach to patrze swierzy ded ;] no to mysle se a co tam. Podszedłem a tam tak: Backpack ;] , bow, blank rune, kubek i 50 iles gp ;] hehe no to bylo naj wiecej ile znalzlem na mainie ;].
A na rooku to znalazlem tzn wygralem ;] wsumie 100 iles gp bo koles rozrzuzala wszyscy brali i ja tez sie dolonczylem na 2 lev to wiecie ;] A z znalezionych tak jak na mainie to tylko mace ;] |
Parę miesięcy temu ktoś mi golden armor pod nos wyrzucił jak stałem sobie afk na ankh. :D
|
Mpa
MOŻECIE MI NIE WIERZYĆ !!! Ja tego nie znalazlem ale kumpel ze szkoły znalazł MPA w parcelu w dp AB. Chwalił sie w szkole na następny dzień "Your Account Number or Password is don't corect" zhaczyli go i w dupe... :P Jak sie nie mylę była to tibia 7.4 lub starsza
|
Szczęscie jak nic... Battle hammer max.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |
|