![]() |
|
Hehe widze ze duzo nie wiecie :)
No ale zobaczycie sami ... |
mnie tylko ciekawi z kim będą walczyc...no i oczywiscie znowu flmiki z wojen xD bedzie co ogladac ;]
|
Avadonn
Apr 06 2007, 11:19:05 CEST Killed at Level 104 by Thanzul Szybko padl w edron, na poczatku biegal ale kiedy zjawil sie tylko mastah tenshinkhan B) 8o wpadl w trapa w ktorym trzymal sie minute. Padl za to ze probowal krasc kilkakrotnie loota Thanzulowi na dragach. |
Cytuj:
Sliccery[151]:TRAP HIM AND COMBO You see a dead human (Vol:10). You recognize Avadonn. He was killed by Thanzul. WOJNA ??? |
Cytuj:
Nie no Vic nie bądz taki tajemniczy:] Uchyl rabka tajemnicy, jak takowa jest plx:p |
Nie bede wyprzedzal wydarzen i pozbawial was ciekawostek jakie sa na morganie. Moze nawet dzis sie juz dowiecie :cup:
|
Jest Może Jakiś Filmik ? ^^
|
Darkfas
Apr 06 2007, 13:50:02 CEST Killed at Level 126 by Zab'ster and by Knobik |
Widze ze Revolution imprezuje na MOrganie:P
|
Cytuj:
|
Cóż takiego Darkfas zrobił że padl??
:) no vic niee opieraj się tylko mów kto?? gdzie?? z kim?? (i za ile?? ;P) |
Niedługo Się Przekonasz ...
|
16:58 Keri Inferno [72]: 16:55 Warning! The murder of Felgasor was not justified.
Solo style... Benji Kelevra padł też, poszedł po niego Keri i Jessie doszedł dopiero koło Thais. Spadły z niego 4bp uh lol... Darkfas padł za to, że próbował shackować Zab'stera i Danego, jeśli nie jestem w błędzie. |
<wow> co to sie stalo ze niz sie dzisiaj lognol na morgane ?? czyzby sie cos kroilo powazniejszego ??
|
132 EK bez uh nice xd
Darkfas padl tak jak mowi Vacek probowal mnie haknac |
Cytuj:
|
na moje to dla niego strata x bp uh to nie jest duzo...pewnie ma kasy od ch***
Vic moze jednak cos Ci sie wymsknie? ;d |
Apr 07 2007, 10:38:26 CEST Killed at Level 37 by Dark Dasol
I taka jest Morgana nawet hlvl to nooby co pekuja 38lvl |
Cytuj:
|
Felgasor to niedlugo jeszcze bedzie jak Scotti Sorcerer(czy jak to sie tam pisze:P) tez kupil postac na alegro czy gdzies i masz 100+ mial i jeden z najlepszych mlev na morganie a teraz to go nawet na erig.net nie moglem znalesc nie wiem czy mi na wzrok padlo czy moze juz nawet tam sie nie lapie z lev :P pekowal padl kilka razy i zj**** dobra postac ;/ no ale coz tak to juz jest nic sie chyba na to nie poradzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |
|