![]() |
|
Gan da jah die...
Nastepna gildia w wojnie hehe? |
Cytuj:
poza tym czemu sie cieszysz? sam biegasz i expisz noob charem xD haslo miesiaca: 00:41 Toxo Yeangus [97]: Tell me a Time and a Place, You, Ascario, Krupnik, vs Me. hahaah, ale mnie rozbawil, mam nadzieje ze kiedys sie uda go dorwac na fair solo style, i zobaczymy co pokaze xD |
Wczesniej toxo do mnie pisal, i byla tam mowa o troszke innym skladzie Ja, Tharrin i navo :D On sie uwaza za mistrza pvp ^^
A co do rumcia to sam zobacz jak expi na noobku :D Name: Sopter :P |
Z tego szybko zrobilby sie maly open battle, ostatio byl duel Marduc-Styp i widac bylo jak HWL potrafi(albo nie potrafi) przestrzegac zasad... Skoro z Toxo taki master PVP to czego nas nie pozabijal jak mial Pzta ? :<
|
Cytuj:
wiesz to normalka, juz mi lavendalo pisal ze solo~ napadlem go pare razy w czasie wojny, i widzialem tylko utani gran hur, to samo slyszlaem keidys od vallianto grajacego na grudging, nawet mnie napadl.... i nie trafil z ue xD to sa prawdziwi mistrzowie, az strach sie bac :( |
A ja to kiedys ten tego jak mialem lvl 34 to ócieknołem Nuzarame, on mniał wtedy lvl 78, walil mnie z boltof i z sd. Ucieklem z tombu do pz. Nie wiem czy to wazne ale czuje sie dumny z tego powodu
|
EEE Galan to najgłupszy Świat na jakim grałem....
|
oO grudging tez sharuje ? ciekawe czy te wszystkie levele wbila Aliesha czy vallianto
|
Szczerze mowiac jestem nieco zszokowany Gan Da Jah Kiled by Keekz~
czy byl jakis powod dlaktorego padl? :confused: |
Bo podobno jesteśmy znajomymi Kondy :). I dlatego już 5 osób z naszej gildii padło.
Co do Toxo to gra nim A... (ten z Anglii :P) czyli chyba Alex. Alan nie ma dostępu do acc'a i wogóle nie gra. |
Ascario jara Cie zabice 25 lvla? fajnie jest nie? wiem... mi to loto czy znasz moje noobchary i czy je bedziesz zabijasz i tak Twoj 1 Zgod = z 20 moich zgonow na noob charze....
a itak nieznasz Imienia mojego evoul druta 41:> hrhrh Pozdro. |
Rómcio is good !!
Bede Cie zabijal noobkiem bo mi to sprawia przyjemnsc :D A o co chodzi z tymi zgonami bo nie czaje? jak mozesz mnie zajebac skoro ja mam pzeta na noobie ? :| Na koniec chcialbym powiedziec ze Twoj drucik zostanie namierzony :D |
Cytuj:
|
Co do Rembika, to należał mu się dead, ostatnio za bardzo kozaczył...
Mam pytanko... Ma ktoś name main charów Redeye Master, Anastasia'Druid ? PM me plz ;) |
...
Mam gdzies w jakiej gildi jest zabojca rembika.., Na pewno zginie ^^.
Solution nie dojdzie do wojny bo sie boja > |
potempik, xulorin, xulorox, padli od noob charow HWL, mowilem jestescie z nimi albo przeciw, innej opcji nie ma...chyba ze lizanie tylka grudging ;)
|
Verdax, Sira Shier, Somaros też padli ;s
|
Po mnie terz byli pare minut temu , naszczęście dostałem wpore ostrzeżenie od znajomego i zaczełem przemieszczać sie bliżej pz. :P
|
Cytuj:
Blood-brother to Aylitha and Motirax heh, ktos chyba olal aylithe, nie ma to jak liczenie sie z kazdym membersem gildii...ciekawe jak dlugo jeszcze reszta zamierza stac z boku i czekac na swoja kolej na zgon...? badz patrzec jak gina wasi przyjaciele? dla mnie ta cena byla za wysoka, jak dla wielu z nas, i dlatego jestesmy tu gdzie jestesmy... a wy panowie gdzie jestescie...? |
Cytuj:
Niby placa a padaja czesciej ode mnie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |
|