![]() |
|
na Servie jest Okolo 200 osob mowie o takich osobach juz liczacych sie 80+ i 90+ i wyzej z tego 50 osob to wy czyli wyrzutki...wiec co ty tu pi******sz o zabijaniu..Ty stara d**a jestes... B)
|
Ej mam dla was zlecenie.Tonny Kewl ;p Upierdolcie gnoja bo mnie wkurza.
|
Jak widać moje mażenia się spełniają
Patrz war Family Guys - Mo Murda Open Battle 20 - 30 a i tak wygrywaliśmy. W tej wojnie nie ma pare osób z Sunblade tzn Modoor , M~ nigdy nie pamiętam nicku tego knighta itp. jeśli WIW będzie atakowało tylko nas podczas expa to może we fragach będzie prowadzić ale to my będziemy wbijać więcej expa. A jeśli wyjdą kiedykolwiek do Open Battle to stanie się to co stało się już pare razy. down\/ tak |
Cytuj:
|
Valais ma sie dobrze i tu przesyła pozdrowienia ahhhhhhaaaaaaahaaaa
Lookhttp://www.mp3.xsite.pl/viewpage.php?page_id=22 haha tylko z dzwiękiem oglądać! |
Azeris chlopie co ty mowisz... na ostatnim battle pzregraliscie wiec ci sie cos po*********o btw..nas bylo 9 a was ponad 15 Gwiazda waszego zespolu Masoj~ padl i paru innych noobow..;)
|
O ile pamiętam to FG/NF przegrało tylko jeden open z MM/WiW na ankh było 5:3 dla Wiw a OB odbył się 17 lutego 2007 roku.
Wszystkie wygrali a ostatni open? było po zero lecz Wiw dobrze nie zaczeło a już pouciekali do pz... Mooth dostał paraliża i pare sd i wszyscy uciekli... zresztą uciekają prawie z wszystkich albo z wszystkich OB. Taka prawda... |
Cytuj:
Azeris , to nie wojna FG vs MM tylko NF vs WiW , i jakos nie widac abyscie expili ; d |
18:12 Og'Thun [114]: 20k.
18:12 Vani Karge [68]: nie zapalce 18:12 Og'Thun [114]: to padniesz 18:12 Vani Karge [68]: dla nooba Og'thun zbiera na blessy ale coś mu nie wychodzi xDDDD 18:14 Og'Thun [114]: dolacz 18:14 Og'Thun [114]: juz do Foriusa 18:14 Og'Thun [114]: guildi 18:14 Og'Thun [114]: albo zaplac. |
siemka all.
powstała nowa gildia "Rest In Peace" wiekszosc w niej swe wiec polacy z tej gildi maja 24h zeby z niej wyjsc..w przeciwnym razie uznam ze chca pomagac swe.. |
cave bot
siemka. :p troche zmienie temat ... a mianowicie o to chodzi ze kumpel napisal do mnie ze expil sobie na rotowormach i ujrzal ze jakis typek gra cave botem ,zablokowal go i sie ciagle nieruszal wiec wbilem sie noobcharem i se go zabilem a ten poszedl po jakims czasie mnie zabic
Killed at Level 25 by Gobo Feagob <<78 RP boter zal dupe sciska |
2x up
z tego co mi sie wydaje rip istnieje dosc dlugo na kyrze ;o The guild was founded on Kyra on Jan 02 2007. ale coz ;) |
No Gobo Feagob i Dark Furix to boterzy , kiedys nawet jednego zabilem jak mialem 12 lvl gdy trenowali na ank na bocie.
Ogólnie coś na Kyrze nudno , nic sie niedzieje . Albo po prostu jestem zacofany , bo nie chce mi sie logowac ;p |
forius z checia dolacze do was ale mam 58 sorc :/ podleweluje z 2-3 lvle i moge dojsc, chyba ze nie musze :P
|
@ up
nie lepiej zebys lvlowal caly czas i dalaczysz do nas na akcji? Po co masz teraz siedziec w dp i czekac na jakas wieksza akcje skoro mozesz tych kilka lvli wbic:) |
Siemka all.
Nie jestem na Kyrze od dawna ale mam do was pytanie. Jestesmy wszyscy z jednego kraju a w wojnie jestescie po dwoch stronach. Nie lepiej bylo by wykurzyc szwedow z serva? Po co oni maja sie wozic? Po dzisiejszym dniu z tego co mi wiadomo gildia Furions ma hunta od No Fear. Czy Polacy z tej gildii sa w stanie cos im pomoc? Powod to podobno to ze znaja Mooth~. ps. Moim zdaniem jezeli nie maci powaznych powodow zeby nie byc ze soba powinniscie wypieprzyc jeba**** szewdow z serva ;p |
Tak Furions maja hunta z takiego powodu ze znam Magde aka Ayida aka Lady slodziutka, <3 swe.
|
Cytuj:
|
Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl :)
|
07:09 You see an amazon helmet (Arm:7).
07:09 You see a teddy bear. 07:09 You see a stuffed dragon. 07:09 You see a beholder helmet (Arm:7). 07:09 You see a yellow gem. 07:09 You see a violet gem. Jest to 1 taki okaz na kyrze gratulacje Little'Fireman amazon helmet :} piekna rzecz ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |
|