![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tibia.pl to nie kurwa forum kibica 2 strony o głupotach związanych z piłka a tu sie gada o tibi...
|
up* na Arcanii nic sie nie dzieje a jest temat do rozmowy wiec sie nie goraczkuj :f sa ludzie co moja jakies zainteresowania a nie "me no rl tibia rox0r 24/h !!!1" ogarnij sie plz (sry za offtop)
|
a ja to powiem w formie grzcznosciowej iz temat ten dotyczy wydarzen z arcanii a o wydarzeniach w polskiej polityce i sporcie zawsze mozna pogadac w dziale inne~
|
No to wyderzenia z arcanii: wszyscy expia i jest NUUUDNO!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
nuuuuuuudy ;p
|
hmm nowe wydarzenie... serv padl :D
wpolczuje tym co expili :D |
Testy suxor ;p Znajdę już gdzieś w necie gotowe odpowiedzi do testów gimnazjalnych? Jak tak proszę o linka, z góry dankeszyn ;| Ciężko jest być III-gimnazjalistą ;D
|
:) naszczęście ja akurat wróciłem z expa ;p
|
Cytuj:
|
Nie tylko Arcania padła... all servy i Tibia.com też. MAm nadzieje ze to chwilowy blad i ze po kicku nic mnie nie ubilo bo mialem 2% do lvl :P.
|
Mnie Teszh Kikło IKS DE
___________ TYLKO JEDEN KLUB KOCHAM Aż PO GRóB KRAKóW TO NASZ RóD WISEłKO NA PRZóD! |
JUż wszystko działa... no i tak btw.
11:55 You advanced from Level 32 to Level 33. :P |
gz ;p dobrze ze akurat tego dnia mi sie expic nie chcialo :D
|
ta serwer moze i padl ale na szczescie loot nie zniknal :)
|
e tam ja sie dobrze bawie:p
wydarzenia z życia lamusa: Wbiłem red sculla wyganiajac z pohu jakże niepotrzbenych tam sorców i druidów.(Ostrzegam,kazdy sorc / druid jest niemile widziany na wszelkich smokach,goromie,pohu,żółwiach dopóki nie wbije 90poziomu w jakimkolwiek innym miejscu.:) i nie interesuje mnie gdzie) tępie i będe tępił,nieważne czy masz protekcje leszcza,kleszcza,arcasha,bellisha,aaty czy kogotamkolwiek chcesz. Pozostałe wydarzenia-Achmed Assassin znów hacked-hacker "pożyczył" od Aaty 100k+mpa:p. Inne wydarzenia-mój przyjaciel Seikeiron padł i mówi że nie będzie grał,ale mam nadzieje ze zmieni zdanie=) pozatym sprzedaje protekcje. Radena Silva i Sorrow Osk wrócili na Arcanie,bardzo miło ich ponownie gościć=) Mam jeszcze dwa apele: Lindlay to thief bez honoru. Frik oddaj bohy komu tam żes je zabrał. Pozatym zapraszam do tematu mojej walki z beznadziejnymi skutkami ostatnich updatów. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1625350 na Tibi.com z poważaniem Lamusini łowca świni. |
Cytuj:
|
Ciacho
starej gwardii nie ruszam:) tylko jakieś niewiaodmo cosie niewiadomo skąd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |
|