Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kiełek 12-03-2007 17:16

Viffarn hacked? ;S

maddie 12-03-2007 18:35

taa
3 osoby juz w tym miesiacu, Trullis mowi ze to przez tibicam..

Trai'ler 12-03-2007 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1313336)
taa
3 osoby juz w tym miesiacu, Trullis mowi ze to przez tibicam..

3 osoby ? 1-Trullis , 2- Viffarn , 3-?

hmm tibiacam ? wątpie w to , ponieważ jeśli ktoś by zbindował jakiś keylogger (albo inny shit) , z plikiem .rec , to nie ma huja we wsi ale filmik byłby wykrywalny. Chyba że trullis ściągnął tylko keyloggera (*****ka) i odpalił :Q
Ciekawe to wszystko , pewnie to OwnTibia project :q

maddie 12-03-2007 20:09

3 - Smarrig ?

sam nie wiem jak to dziala, wiem tylko ze mozna shackowac kogos jedynie przy pomocy pliku z tibicam w formacie .rec ;s

btw
trzeba jeszcze miec 'to cos' zeby filmik byl wykrywalny, na wech tego nie wezmiesz ;P

Lisu 12-03-2007 20:24

http://virusscan.jotti.org/

Skanujesz rec'a tym badziewiem online i nic nie powinno sie przecisnac.

Edrin 12-03-2007 21:28

Nie patrzylem na forum tibi com ani tu, a 3 next osoby hakniete :O

@Phoenix

ide z Toba na new !

a co do ice rapiera to bardziej zalezy od szczescia niz od skilla, maxx walnal 136 na 30 czy tam 40 skillu a ja walnalem max 175 na 82 :S

Trai'ler 12-03-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1313497)
3 - Smarrig ?

sam nie wiem jak to dziala, wiem tylko ze mozna shackowac kogos jedynie przy pomocy pliku z tibicam w formacie .rec ;s

btw
trzeba jeszcze miec 'to cos' zeby filmik byl wykrywalny, na wech tego nie wezmiesz ;P

Narazie nie ma keyloggerów / trojanów , którym tak o można zmienić format na .rec , a po zbindowaniu (połączeniu) keylogerra/trojana z filmem.rec staje on się bezapelacyjnie wykrywalny - a to coś co trzeba mieć to poprostu antyvirus (jakiś normalny :D byle nie avast :P)

maddie 12-03-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1313803)
Narazie nie ma keyloggerów / trojanów , którym tak o można zmienić format na .rec , a po zbindowaniu (połączeniu) keylogerra/trojana z filmem.rec staje on się bezapelacyjnie wykrywalny - a to coś co trzeba mieć to poprostu antyvirus (jakiś normalny :D byle nie avast :P)

mozliwe, ze masz racje, nigdy sie tym nie interesowalem, slyszalem tylko o hackowaniu przez wmv i rec..

btw
nie slyszales nigdy ludzi mowiacych
'aaa ten antyvir mi kompa zmula'
'ee tam, i tak mi sie nic z kompem nie stanie'
'szkoda mi czasu na wlaczanie antyvira' etc etc

rox

White_Power 12-03-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1313803)

Jesli bawisz się w ściąganie trojanów via www.google.pl albo jakichs podrzednych stron typu hacker.com.pl to ja sie nie dziwie. Wystarczy podstawowa znajomość Delphi/C++/Visual C++ i mozesz napisac swojego trojana z podstawową opcją jaką jest keylogger, potem używasz bindera którego nazwy nie podam na łamach tego forum bo za dużo 10 latków by sie za to brało;) Bindujesz i masz w 100% niemożliwy do wykrycia \o
Roxando~
Jak czegos nie zrozumiałeś to wal na gg~~

Lisu 13-03-2007 03:53

Tak dla testu napisz / sciagnij takiego gejloggera i przeskanuj NOD32.
Jestem ciekwy wyniku.

Elevarm 13-03-2007 11:04

1. Zawsze logował się będziesz przez klawiature wirtualną
2. Zarejestrujesz swoje konto
3. Nie będziesz używał botów
4. Ani żadnego innego nielegalnego syfu
5. Pamiętaj, aby komputer przynajmniej dwoma antywirusami raz w tygodniu skanować
6. Nie będziesz podawać informacji o Twoim koncie innym osobom
7. Wszystkie ściągnięte pliki skanował antywirusami będziesz
8. Nie będziesz grał w miejscach publicznych
9. Korzystał z programów ochronnych innych niż antywirusy będziesz
10. Nie będziesz ściągał plików/korzystał z adresów www poleconch przez innych graczy

Ja np nigdy nie oglądam filmów na main kompie, ale akurat taka moja przewaga że mam 2 kompy w domu... ryzyko zawsze jest.

A takie keylogerki może i są TRUDNE do wykrycia, ale wystarczy klawiatura wirtualna i możesz zapomnieć o ich zastosowaniu...

Beawulf_Okrutny 13-03-2007 15:37

NIE BRAĆ MI SIĘ ZA GEJLOKERY!! Wstrętny syf!!

Trai'ler 13-03-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1313846)
btw
nie slyszales nigdy ludzi mowiacych
'aaa ten antyvir mi kompa zmula'
'ee tam, i tak mi sie nic z kompem nie stanie'
'szkoda mi czasu na wlaczanie antyvira' etc etc

rox

:d tacy ludzie są fajnie :]
nod32 wcale nie spowalnia systemu ... (jedynie neta zmula , kiedy ściąga aktualizacje , a to jest raz na dzień czasem na dwa) Pozatym włącza się automatycznie xD

Trai'ler 13-03-2007 16:34

Srrrrrrrrrrrrrrrry

dubel :>

@down

może rl :>

Edrin 13-03-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1314445)
:d tacy ludzie są fajnie :]
nod32 wcale nie spowalnia systemu ... (jedynie neta zmula , kiedy ściąga aktualizacje , a to jest raz na dzień czasem na dwa) Pozatym włącza się automatycznie xD

Aktualizacja sciaga sie minute, wiec bez przpalu a mozesz ustawic na manualna ;p Mialem noda 32 a mimo to mnie hakneli w jakis sposob, wiec niewiem ;<

maddie 13-03-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1314445)

sam mam NOD'a i nie zmula mi podczas aktualizowania ;P

to byly tylko takie stereotypowe cytaty..

Trai'ler 13-03-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1314561)
sam mam NOD'a i nie zmula mi podczas aktualizowania ;P

to byly tylko takie stereotypowe cytaty..

aj knoł , ja na tyle jeszcze umieć rozumować =)

chodzi mi że neta zmula , przynajmniej ja to odczuwam przy tepsie 512 =P (Hail Neostrada :cup: )

Miniek 13-03-2007 20:30

Nod czy avast ? -
czemu tak czemu nie ? :|

Edrin 13-03-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miniek (Post 1314937)
Nod czy avast ? -
czemu tak czemu nie ? :|

Ehh a mialem juz po was nie jechac :|!

Z twoja mordą irl -> Norton 2000

sorry :'(

Mocny Smok 13-03-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1314150)
1. Zawsze logował się będziesz przez klawiature wirtualną
2. Zarejestrujesz swoje konto
3. Nie będziesz używał botów
4. Ani żadnego innego nielegalnego syfu
5. Pamiętaj, aby komputer przynajmniej dwoma antywirusami raz w tygodniu skanować
6. Nie będziesz podawać informacji o Twoim koncie innym osobom
7. Wszystkie ściągnięte pliki skanował antywirusami będziesz
8. Nie będziesz grał w miejscach publicznych
9. Korzystał z programów ochronnych innych niż antywirusy będziesz
10. Nie będziesz ściągał plików/korzystał z adresów www poleconch przez innych graczy

Ja np nigdy nie oglądam filmów na main kompie, ale akurat taka moja przewaga że mam 2 kompy w domu... ryzyko zawsze jest.

A takie keylogerki może i są TRUDNE do wykrycia, ale wystarczy klawiatura wirtualna i możesz zapomnieć o ich zastosowaniu...

Sorry Ale gówno prawda ;P sam mam takiego gejlogera co można przez klawiaturke ekranowa :) wiec juz nam nic nie pomoże ;p po prostu robi screeny i ci na e-maila wrzuca :) Wiem bo sam zastosowałem ;P

CO DO POI TO MARNE SZANSE ;P zlokajcie sobie filmik jak Harmonia wykonywała to sie sie wam odechce ;p Very Hard na takich lvl ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33.