![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. comment Zirkova na vt. 18:22 Yoork'ey [154]: to patrz 18:22 Yoork'ey [154]: jak sram 18:23 You see a dead human (Vol:10). You recognize Yoork'ey. |
Cytuj:
|
JK na 100% ;D
Btw. Odkupie swoje itemy tj. Bohy , focus cape i ksiazke +2 mlvl ;< XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD |
^^ ma zlewke? to mu powiedz, że się cieszę, że go ucieszyłem :p
|
tibijaaa i tak jest chujowaaa ; x najlepiej wszyscy skonczcie w to grac :D
ps. bardool widzisz, zrookowanie to najlepszy sposob :cup: |
Jebac to tibia jest zajebista. Gram w tibie i expie czapka. :mag:
|
Cytuj:
GZ jesteś na czasie Flow wygrało wojnę z Sevensk-ą bo wszedł zwalony update jak dobrze pamiętam tamta wojna była na wygranej pozycji dla Sevenski. /Wesol |
Cytuj:
|
i wybacz wesoł, ale przed update, gdyby fragi były uzupełniane należycie byłoby widać, że się zrównaliśmy, a po update dalej expiliście, tyle że po tym jak sie ruszyliście była gleba to wtedy była wielka ściema że to update wygrał.
|
Cytuj:
Mój kochany Bardolku ja nie brałem udziału w poprzedniej wojnie ;p @Gonzo To, że Cinek nie pomógł Bardolowi jest zrozumiałe gdybym ja był we flow a mój kumpel otoczony by był 20+ sdekerami to też bym uciekał bo nic bym w tej sytuacji nie zrobił, a mógłbym też paść, natomiast ded Toksonga to była porażka ludzi z flow, którzy bali się zabić 45 maga, który go blokował bo musieli by wbić skule. /Wesol |
Cytuj:
|
Dzieki Wesol, wiecej nie trzeba wyjasniac B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i dobrze, ze wiece.. nic nie znaczycie... |
@up
zdziwił byś się xD |
Bez urazy gonzo ale kurwa wy naprawde mysliscie ze wy opanowaliscie Morgane swoimi pojebanymi Noobkami w Thais i dajecie ludzia pajamenty ?:D HAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAAHHAAHAHAAHAHHAAHHA !!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Abstrahując od wszystkiego jak flow rządzi jest 1000 razy lepiej niż jak Avis było :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps ładnie ;) OGARZE :) //Harry |
Cytuj:
|
Cytuj:
a Ty akurat powinienes wiedziec, ze nie bede zdziwiony |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Kurwa wlasnie zobaczylem twoj temat na tibia.com....chuj nie czytaj nawet tego co napisalem, popadles w zbyt zaawansowany poziom zgasu....[*] |
No Mera pamietasz pewien zakładzik o chara ;>
|
|
Kakej szuka sojusznikow ! XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
http://forum.tibia.pl/showthread.php...49#post2683749 |
Cytuj:
|
Cytuj:
(bardziej agresywnie) I co się kurwa pedale smiejesz, przynajmniej nie dzwonimy po jakiś pajaców i nie oddajemy własne postacie kretynom z downem na czele który drze japę tak że sąsiedzi mi zwracali uwagę że za głośno. (a nie mieszkam w bloku). |
taki swietny pk tim a szuka pomcy przecierz w all mozecie!!!!!!!!11111111111111oneoneoneoeone
na huj wam pomoc przeciez macie sile ,zacznicie moze robic te akcje na paccu ?:baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
Kup pacce wszystkim to może zaczniemy :) |
nie stac was 90zl to nie jest zajebist wydatek dniowki w robocie?moze nawet mnie wiec nie kumam?xd dla mnie to troche wiecej niz pol dniowki ale nvm co ja sie tam kurwa znam:]
albo usawie paru botow ii kupienie pacza za giepe? /Napinka onnnnnnnnnnnnnnnnn |
sa osoby ktorzy nie maja ochoty wywalac rl kasy na tibie ^^
@up pol dniówki =100zł to na dzien masz 200zł i grasz w tibie. rzuć się w gówno pedale. masz 15-16 lat i pierdolisz jak potłuczony wanabicool |
Wygram w totka to kazdemu kupie pacca na 3 miechy. Obiecuje.
|
to ja przejde, licze ze trafisz chociaz trojke, jakby nie patrzec wygrana :)
|
Niewazneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee
|
Cytuj:
@ Kakej No, ja chciałbym zobaczyć jak ktoś zgodzi się orać 45 s/d/ms/ed ze zlepkiem ekstremistów... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |
|