![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ej, na tym drugim zdjęciu, które to Ty.? @Dr. Cemu uważasz, że osoba wyróżniająca się jest jednostką słabą.? |
Cytuj:
@down Jest, bo sama sobie nie radzi, musi się otaczać swoimi odbiciami. |
Ale nie oznacza to, że jest to słaba jednostka. A i owszem, chyba każdy przez to przechodził ;-)
|
Niekoniecznie.
Przykladowo pare lat temu spodobal mi sie pewnien styl... Ot tak go sobie wymyslilam. Po jakims czasie dowiedzialam sie, ze istnieje taka subkultura... Czasem jestem do niej zaliczana, czasem zas nie. Lecz nikogo nie udaje, nie staram sie do nich dostosowac. Po prostu lubie tak, a nie inaczej, wygladac. Nikogo nie udaje... A czesto wyrozniam sie z szarego tlumu ; ). |
Cytuj:
PS: Zaraz się ktoś w***** o offtop. |
Cytuj:
Zauwaz, ze jak ktos daje zdjecie, na ktorym jest w "emo" stroju (np) to od razu jest - emo. Nikt nie patrzy na charakter, a tym bardziej na poglady.. Podobnie jest z innymi subkulturami. A jakie jest zachowanie w subkulturze gotyckiej? Smutek? Nie powiedzialabym... To tylko pozory. Podobnie jest z emo... Co innego tak naprawde jest, co innego my "wiemy". @topic Bardzo ladne zdjecie glamri ; * |
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że uprzedzenia i opinie skądś się biorą ;d. |
Cytuj:
Co do tego ostatniego.. Nic dziwnego, ze kojarzy sie ta subkultura ze "smutkiem". Na pierwszy rzut oka muzyka goth jest dosc... spokojna, smutna. Na pierwszy rzut oka. Zaglebiajac sie glebiej mozna zauwazyc swoj blad. Lecz nikomu sie nie chce... A po co? Przeciez latwiej jest osadzac po.. paru informacjach. Podobnie z emo. Przeciez to, co wlasnie obserwujemy, tak na prawde ma malo wspolnego z prawdziwym emo. Ale kogo to obchodzi... |
Cytuj:
Słabe jednostki to mało trafne określenie, to już nie są jednostki, tego są całe masy. @topic piękne zdjęcia ;p |
Pięknym przykładem jest tu użyszkodnik xxx który po obejrzeniu TV wiedział wszystko o emo :-)
@Glamri Światowy człowiek.?;> @down Tylko surowe. |
gelt a jesz mienso krwiste czy nie? :confused:
|
@marla666 i żywe barbi.
Ja mam coś takiego w klasie XD |
@Gelt:
No lubię pozwiedzać... Puby... ^^ A tak naprawdę to tam poznaje się kulturę grup społecznych. To był akurat typowy brytyjski pub... A jak poszedłem do irlandzkiego na koncert... Ale się działo! ^^ Irlandzka muzyka, kapeli z Dublina w irlandzkim pubie, wśród prawie samych Irlandczyków i do tego irlandzkie piwo! Niepowtarzalna atmosfera. : ) @Slythia & Dr.Unknown: Pierdzielita Panie dzieju... : P Oboje i macie rację i jej nie macie. A byliście kiedy w Anglii? Tam to są dopiero prawdziwe emo... Slyth : * @EDIT: @Down: To spytaj jej o pozwolenie. : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Drunk Ja ci dam buzi :* @Glamri No czesc niggasku - zdjecie calkiem calkiem ;-) |
Cytuj:
Chodzi mi o swoista mode na wysmiewanie konkretnie emo, ktorej ulegaja po koleji wszyscy w okolo, nie wiedzac naprawde o samych emo nic. PS. Jesli moderator chcialby usunac offtopic, to prosze uprzejmie o wyciecie go i pozostawienie jako nowego tematu. |
@up
widać nie czytałeś nonsensopedii :/ Cytuj:
|
Cytuj:
Pocielam sie juz dawno ; < I robie tak od paru ladnych lat i jestem zajefajna =] Nie potrafie szydzic z ludzi, bo jest mi to do szczescia zupelnie niepotrzebne ;) Jedyna subkultura do ktorej cos mam... Jest taka jedna, bo od nich doswiadczylam paru nie milych rzeczy, zreszta nie tylko ja ; ) A co do drugiego zdjecia to sie domysl ;] @ ktos tam Wysmiewam sie czasem. Generalnie nic do nich nie mam gadam nawet z "takimi". Ja ich przynajmniej nie glanuje i nie wyzywam. |
Nie rozumiem podejścia paru osób. Moim zdaniem trudno teraz znaleźć "prawdziwego": gota, rastamana, skinheada....czy nawet eMo. W czasach wszechobecnej i szeroko pojętej komercji, trudno o takich ludzi. Ja osobiście nie mam nic przeciwko subkulturom, sam nie należę do żadnej, chociaż często mnie do pewnej przypisują. Cenię indywidualizm, może dlatego.
@down - właśnie do takiej pewnej mnie przypisują przez ten indywidualizm, hehe ;) |
Cytuj:
Łasy, wylazleś bardzo twarzowo. |
Neo, moj mężu, jakiś Ty piękny był<33333
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A no starość nie radość :/
|
@neopostman
Widzę takie podobieństwo Ciebie do Twojego avatara, he, dziwne xd. |
OMG OGM OMG Valard dziecko fotka.pl xdddddddddddd
Spoko, normalny człek :-D <3 |
Cytuj:
|
Trafna uwaga Gelt, hehe ;)
|
@Gelt:
Wróć do poprzedniego avatara. ^^ @neopostman: Też kiedyś (trudno to sobie wyobrazia, ale to prawda ; ) miałem podobną fryzurę... Jakieś 8 - 9 lat temu... Też stary jestem... xD @Dr.Unknown: Lustrzanki są bardziej elo, ale Ty też masz fajne okulary. Musze wstawić fotę ze swoimi. xD @EDIT: @Down: Ja tam do swojego się przywiązałem. : P |
Moje okulary przeciwsłoneczne są takie trochę kwadratowe : P
BTW, jeśli już Glamri porusza temat avków, to mój zdaje się być trochę nieaktualny. Swoją drogą w ogóle bym wywalił już tego marszałka Ney'a, którego trzymam jakiś rok z zapasem już : P |
@up
dobry nick masz :/ |
Wodzionka, wodzionka, suchy chlyb i wody szkolnka...
|
Drunk:
Czemu mi przypominasz Droma? :-O na 1 fotce oczywiscie ;P |
@Mojżesz:
Ale jesteś zajebisty i dżezi, czy mógłbym Cię dotknąć? |
Wez nie pij az tak taniego wina ;d Moja koelzanka ostatnio w szpitalu wyladowala przez to. Cwiartka wodki + 15 Acodinow i jest lepiej niz po winie XD No i nie rzygasz : D (przynajmniej ja nie rzygam)[tak jestem super tru]
|
@UP:
Lól, pijałem tańsze wina i nigdy, nic mi nie było. Ale żeby się tak z tym obnosić? ; \ I prochy jakieś tam łykać, a weź przestań. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |
|