Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Adelaoo 12-01-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1191744)
Konda idzie do wojska!
Konda ma dzieciaka!
Konda idol narodu! chmmmmm? :cygaro:

Żalosne.
Co do innej części tematu jak już pisałem czekam aż lootne Great Shielda z rata.

Cya

H...a...H...a...H...a...H...a <ironia)

Azenus 12-01-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1191865)
H...a...H...a...H...a...H...a <ironia)

Metafora taka.... co do mojego postu, złotoryjski wieśniaku.

Adelaoo 12-01-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1192113)
Metafora taka.... co do mojego postu, złotoryjski wieśniaku.

Wiesniakow szukaj sobie wsrod kolegow, ohh sorry zapomanielm ze ich nie masz :/ Placku hahahahhahah ty przystrojona lalko xDDD

Xmazy 12-01-2007 17:57

Panowie powtarzam po raz kolejny "zczepmy zło, zczepmy zło" Nie kłócić się tu, to nie miejsce na kłótnie. B)

aragorn uczciwy 12-01-2007 18:00

Xmazy... poprustu ich ignoruj.. to dziala;]

aragorn uczciwy 12-01-2007 18:16

Cytuj:

Proponuję wszystkim posiadającym NEO i mającym od kilku dni koszmarne lagi ZGŁOSIĆ do "pomocy technicznej";p pod numerem 0800102102. Powiedzieć, że połączenie z hostem 62.146.31.167:7171 jest niestabilne i że złożycie reklamację jeśli nie zostanie to naprawione. Niech się wezmą do roboty. Czas zakupić nowe rutery, postawić dodatkowe łącza a nie zwiększać prędkość użytkownikom końcowym >.<
Nie chcę robić wywodów z prawa telekomunikacyjnego ale naprawdę wiele może teraz klient TP już dwie kary dostała, niech się doczeka kolejnych...
Dobra wydrukowalem to tacie, jak przyjdzie z roboty to zadzwoni... Ale jest pewien problem... Moglbys napsiac co trzeba dokladnie powiedziec tej babce?? (czyli taki monolog napisz:P)

Ametystowec 12-01-2007 18:20

co ja zrobilem?

17:03 Valygar Corthalla [28]: hiho
17:03 Zamzoz The Sorcseres [41]: hi?
17:03 Valygar Corthalla [28]: i can sell 180 burst's to you
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: ok
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: offer ;>?
17:04 Valygar Corthalla [28]: 20gp each
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: 20 gp each arrow`
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: u kidding me ?
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: cya
17:04 Valygar Corthalla [28]: bye
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: u willl die~
17:04 Valygar Corthalla [28]: lol
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: ye
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: we will se~
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: if u dont give me all the arrows
17:04 Zamzoz The Sorcseres [41]: u will die ~
17:05 Valygar Corthalla [28]: we will see what deviladon gonna make witch this
17:05 Zamzoz The Sorcseres [41]: ok
17:05 Zamzoz The Sorcseres [41]: we will
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: Wher ru ?
17:06 Valygar Corthalla [28]: hmmm
17:06 Valygar Corthalla [28]: thais depot?
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: i give ya
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: 5 gp
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: eacch arrows
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: k?
17:06 Valygar Corthalla [28]: nah, i have already 3k for 200 arrows so bye
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: yehdie
17:06 Zamzoz The Sorcseres [41]: xD

Czy może mu ktoś powiedzieć co ja zrobiłem źle?! :D

Falcmoon 12-01-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 1192278)
17:03 Valygar Corthalla [28]: hiho

Czy może mu ktoś powiedzieć co ja zrobiłem źle?! :D

Nom. Nie zabiłeś jej po tym wszystkim ;) <joke>

@Aragorn uczciwy
Szczerze to z tego co widzę możesz jej powiedzieć wszystko. Bo widzę, że już nawet ledwo się strony www ładują.
Ogólnie to powiedz jej <jemu>, że parametry łącza jakie ci gwarantowali nie są zachowane (prędkość zmalała, strony się wolno ładują) oraz, że nie trzyma stabilnie protokołu TCP w grach internetowych których servery znajdują się za granicami kraju zwanego Polską... powinno wystarczyć. Dostaniesz numer zgłoszenia które sobie zapisz. Będzie w przyszłości służył za dowód w razie składania reklamacji (lub rozwiązywania umowy). Pod warunkiem, że nie naprawią tego oczywiście. :)
Jeśli coś jeszcze będzie niejasne nie wahajcie się pytać.
Postaramy się coś wymyślić. Aha i pamiętajcie ze nawet umowę określoną na 12,24 itp miesięcy możecie rozwiązać jeżeli tp sa nie będzie w stanie zapewnić takiego łącza jakie powinno być.B)

Nalesnik102 12-01-2007 19:14

Wie ktos co jest z colorionticostes'em? last login ma w tamtym roku:D

konda Oen i kardear mają hota?

Trialowiec 12-01-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1192437)
Wie ktos co jest z colorionticostes'em? last login ma w tamtym roku:D

konda Oen i kardear mają hota?

Colo jest retired z tego co wiem.

Konda, Oen i Kardear maja HOTA.

PalladynHunter 12-01-2007 19:42

Ja secura

Moze i jestem secura ale licze na galane :P
Dyskusje
itd itp dostepne xD

Maniek Master 12-01-2007 19:51

Yo. Jak ja dawno tu nie zaglądywałem B) No wiecie Czasu nie mam . Pozdro dla wszystkich z Galany;)

Uzu 12-01-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniek Master (Post 1192544)
Yo. Jak ja dawno tu nie zaglądywałem B) No wiecie Czasu nie mam . Pozdro dla wszystkich z Galany;)

To jak juz zajrzales mam do Ciebie wielka prosbe : ZMIEN COMMENT NA TIBIA.COM !!!!!!!!! bo sie ludzie ze mnie smieja !!!:p

Maniek Master 12-01-2007 20:17

Czemu nie mogłaś mi o tym napisać jak byłem online :] ???np dzisiaj:)

aragorn uczciwy 12-01-2007 20:22

Dear Tibia player,

This is a reminder that your Tibia Premium Account will expire in two
weeks. To extend it simply log into your account and click on "Extend
premium account". If you do not wish to extend it, your account will be
reduced to free status once the Premium Account has expired. Of course,
you are welcome to go on playing as a free player for as long as you
like. However, please remember that all premium benefits will be
suspended unless a new Premium Account is bought.

Kind regards,
Your CipSoft Team

CO to znaczy?:> Poprostu ze mi sie pacc kaczy?

PolishDrinker 12-01-2007 20:24

kończy, kończy sie kończy

Virding 12-01-2007 20:34

Czy wy niemacie tych cholernych lagów ? ;<
Ja juz 5-ty dzień grac niemoge. Lagi, freezy a na koniec kicki.
To słowa które opisują stan komfortu gry jaki mnie spotyka na Galanie :(
A pacc leci...

Nalesnik102 12-01-2007 21:42

Czemu Gladiasnos nic a nic nie expi od roku?:D ine chce mu sie juz czy co?:P

aragorn uczciwy 12-01-2007 21:53

@kilka upow wczesniej
Ja tam se gram na candi, tam 0 lagow chociaz mam neo... na galanie all maja lagi, nawet szwedzi. Spamujcie na help why sa lagi to moze cos z tym zrobia^^

Watpie zeby great shield lecial z rata, ale kto wie czy nie leci z Ferumbulasa teraz^^

Ametystowec 12-01-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virding (Post 1192668)
Czy wy niemacie tych cholernych lagów ? ;<
Ja juz 5-ty dzień grac niemoge. Lagi, freezy a na koniec kicki.
To słowa które opisują stan komfortu gry jaki mnie spotyka na Galanie :(
A pacc leci...

U mnie to samo :(

btw

20:53 Amazonfisken [102]: Sell Keekz'lorenzo 50 gp!!!!! BUy PLIX

Uzu 12-01-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniek Master (Post 1192618)
Czemu nie mogłaś mi o tym napisać jak byłem online :] ???np dzisiaj:)

Sam sobie odpowiedz i nie pisz do mnie na tibi... ani na trade zebym sie odezwala bo przypal robisz;p

aragorn uczciwy 12-01-2007 23:22

Cytuj:

20:53 Amazonfisken [102]: Sell Keekz'lorenzo 50 gp!!!!! BUy PLIX
Buy!Buy! I have only 49.9gp;/ sux!

Poznanski Rycerz 12-01-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1192634)
Dear Tibia player,

This is a reminder that your Tibia Premium Account will expire in two
weeks. To extend it simply log into your account and click on "Extend
premium account". If you do not wish to extend it, your account will be
reduced to free status once the Premium Account has expired. Of course,
you are welcome to go on playing as a free player for as long as you
like. However, please remember that all premium benefits will be
suspended unless a new Premium Account is bought.

Kind regards,
Your CipSoft Team

CO to znaczy?:> Poprostu ze mi sie pacc kaczy?

Eee, to znaczy, ze za 2 tygodnie skonczy ci sie pacc, w celu przedluzenia pacca, po prostu masz sie zalogowac na stronie i kliknac magiczny przycisk EXTEND PACC. Jesli nie chcesz przedluzyc swojego platnego konta, twoj status bedzie zmieniony do darmowego konta, oczywiscie, na koncie nieuprzywilejowanym mozesz grac tak dlugo jak zechesz. Jednakze, prosimy abys pamietal ze wszystkie korzysci z pacca beda uniewaznione, zamrozone, dopoki nie kupic nowego premimum account. DOkladnie tak, i niech mi nikt nie mowi ze zle przetlumaczylem, bo tlumaczenie w slowo w slowo konczy sie parodia sthura.

Jak gralem na galanie to nie mialem lagow, niestety to bylo we wrzesniu :P. Z tego co wiem Rumek nie ma lagow... zainstalujcie se zone alarm'a darmowegom zobaczycie ile macie prob wlaman ^^

Cataclism 12-01-2007 23:59

ajjj juz niedlugo kolejny knight z 8 m lvl :> no i pierwszy barbarian addon :>

Ajron 88 13-01-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1193248)
ajjj juz niedlugo kolejny knight z 8 m lvl :> no i pierwszy barbarian addon :>

Kto barbariana uskładał ? :)

Cataclism 13-01-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1193253)
Kto barbariana uskładał ? :)

nie chce sie chwalic ale ja XD jeszcze tylko kilka red zostalo
dzisiaj dobry dzien xD axe 90, lvl no i 3% do 8 m lvl left

Poznanski Rycerz 13-01-2007 00:45

...

@ catri
no to troche ach ach ach i 8 mlvl xD
Gratz

pawlon 13-01-2007 02:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1190574)
@Topic

@tharrin
moj angielski jest 2 razy lepszy niz twoj, moj 2nd owner = taki sam angielski jak hmm... Lizales dupe kardearowi na gc o to chodzi...

jak twoj angielski jest lepszy od mojego to ja jestem szwedem, lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1192351)
Nom. Nie zabiłeś jej po tym wszystkim ;) <joke>

@Aragorn uczciwy
Szczerze to z tego co widzę możesz jej powiedzieć wszystko. Bo widzę, że już nawet ledwo się strony www ładują.
Ogólnie to powiedz jej <jemu>, że parametry łącza jakie ci gwarantowali nie są zachowane (prędkość zmalała, strony się wolno ładują) oraz, że nie trzyma stabilnie protokołu TCP w grach internetowych których servery znajdują się za granicami kraju zwanego Polską... powinno wystarczyć. Dostaniesz numer zgłoszenia które sobie zapisz. Będzie w przyszłości służył za dowód w razie składania reklamacji (lub rozwiązywania umowy). Pod warunkiem, że nie naprawią tego oczywiście. :)
Jeśli coś jeszcze będzie niejasne nie wahajcie się pytać.
Postaramy się coś wymyślić. Aha i pamiętajcie ze nawet umowę określoną na 12,24 itp miesięcy możecie rozwiązać jeżeli tp sa nie będzie w stanie zapewnić takiego łącza jakie powinno być.B)

sorry ael to nie wina tepsy tylko routerow po drodze do niemiec, ja mam neo, max transfer osiagam non stop, a nie wiem czy mam lagi w tibii bo nie gram, al oglnie net chodzi bez zarzutu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1192875)
Czemu Gladiasnos nic a nic nie expi od roku?:D ine chce mu sie juz czy co?:P

bo jak sie dowiedzial ze grasz na galanie to zrezygnowal, sluszna decyzja.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1192911)
@kilka upow wczesniej
Ja tam se gram na candi, tam 0 lagow chociaz mam neo... na galanie all maja lagi, nawet szwedzi. Spamujcie na help why sa lagi to moze cos z tym zrobia^^

Watpie zeby great shield lecial z rata, ale kto wie czy nie leci z Ferumbulasa teraz^^

ta.. spammowanie na helpie n a pewno cos da...jaki bezsens, wez zaspammuj kazdego z twojego gg to moze cos pomoze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1193217)
Eee, to znaczy, ze za 2 tygodnie skonczy ci sie pacc, w celu przedluzenia pacca, po prostu masz sie zalogowac na stronie i kliknac magiczny przycisk EXTEND PACC. Jesli nie chcesz przedluzyc swojego platnego konta, twoj status bedzie zmieniony do darmowego konta, oczywiscie, na koncie nieuprzywilejowanym mozesz grac tak dlugo jak zechesz. Jednakze, prosimy abys pamietal ze wszystkie korzysci z pacca beda uniewaznione, zamrozone, dopoki nie kupic nowego premimum account. DOkladnie tak, i niech mi nikt nie mowi ze zle przetlumaczylem, bo tlumaczenie w slowo w slowo konczy sie parodia sthura.

Jak gralem na galanie to nie mialem lagow, niestety to bylo we wrzesniu :P. Z tego co wiem Rumek nie ma lagow... zainstalujcie se zone alarm'a darmowegom zobaczycie ile macie prob wlaman ^^

ladny translator, od kiedy polak przetlumaczyl by text w bezokolicznikach? "dopoki nie kupic"? i to nie moze byc nie "kupisz" misstype bo za cholere nie leza literki kolo siebie, i to 2 ;) i do dobrego, dokladnego tlumaczenia jest temu daleko, takze suspended = zawieszony, zamrozony = freezed ;) zamrozic to sobnie mozesz kurczaka w lodowce ;)

MR mi is the bestestest inglisch

Falcmoon 13-01-2007 03:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1193437)

sorry ael to nie wina tepsy tylko routerow po drodze do niemiec, ja mam neo, max transfer osiagam non stop, a nie wiem czy mam lagi w tibii bo nie gram, al oglnie net chodzi bez zarzutu.

Pawlonku drogi. Rutery "exchange" czyli odpowiadające za trasfer danych między państwami należą do tp sa. Są integralną częścią sieci szkieletowej (polpak z tego co pamiętam obsługuje tp sa). Ponieważ dzierżawcą jest tp sa to oni prawnie odpowiadają za stan i użytkowanie tychże ruterów. Ich obowiązkiem jest ich prawidłowa konfiguracja i reagowanie w sytuacjach kryzysowych (chyba że w umowie dzierżawy jest zaznaczone inaczej). Zrzuć mi swój tracert do servera galany na forum. Zobaczymy którym ruterem idą twoje pakiety w kierunku niemiec. Dzięki temu będziemy mieli lepszy obraz sytuacji jaka jest w naszej pięknej neo.
Niestety prawdopodobnie do wtorku mnie nie ma... :)
Cat~ nieźle Ci poszło z tym outfitem, gdybym nie był sword fighterem też pewnie robiłbym barbariana, a tak od miesięcy szukam dragon claw...;(

pawlon 13-01-2007 03:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1193457)
Pawlonku drogi. Rutery "exchange" czyli odpowiadające za trasfer danych między państwami należą do tp sa. Są integralną częścią sieci szkieletowej (polpak z tego co pamiętam obsługuje tp sa). Ponieważ dzierżawcą jest tp sa to oni prawnie odpowiadają za stan i użytkowanie tychże ruterów. Ich obowiązkiem jest ich prawidłowa konfiguracja i reagowanie w sytuacjach kryzysowych (chyba że w umowie dzierżawy jest zaznaczone inaczej). Zrzuć mi swój tracert do servera galany na forum. Zobaczymy którym ruterem idą twoje pakiety w kierunku niemiec. Dzięki temu będziemy mieli lepszy obraz sytuacji jaka jest w naszej pięknej neo.
Niestety prawdopodobnie do wtorku mnie nie ma... :)
Cat~ nieźle Ci poszło z tym outfitem, gdybym nie był sword fighterem też pewnie robiłbym barbariana, a tak od miesięcy szukam dragon claw...;(

nie bede sie klocil bo sie dobrze na tym nie znam, ale fakt faktem sa takze routery po niemieckiej stronie, i nie powiesz mi ze za nie tez tepsa odpowiada, takzke jestem 100% pewien ze nie wszystkie routery przez ktore sie laczymy naleza do tepsy, take pamietam afere przed wakacjam z wielkimi lagami, wtedy wlansie kupel udzi namierzalo swoje pokazcenie i postowalo jego przebieg na gm forum, i chcialo nie chcial wiele osob w tym w tamtym czasie np ja z galana laczyklo sie nawet przez francje! wiec nie obarczaj tepsy za "cale zlo na swiecie"

o kurde al napiaslem chjaotycznie, sorka za to ale nie chce mi sie poprawiac, ide spac, do jutra :P

Falcmoon 13-01-2007 09:00

Pawlonku nie obarczam winą tepsy tylko próbuję namówić ludzi do działania w kierunku usunięcia awarii. Samo się nie zrobi. A to, że z Regensburgiem łączyłeś się przez Francję nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem :) nie raz tak było, polityka ruchu sieciowego. W razie przekroczenia konkretnej metryki protokoły rutingu przełączają ruch. A to że pakiet leci przez Francję wcale nie oznacza, że ma większe opóźnienie. W sieciach komputerowych odległość fizyczna nie ma znaczenia, liczy się tylko ilość skoków lub czas opóźnienia między ruterami (zależy który protokół rutingu obowiązuje w sieci, OSPF, RIPv1, RIPv2 itp).
Wnioski które wyciągnąłem wcześniej oparłem na podstawie tego samego problemu u wszystkich polskich graczy. Jesteś pierwszym któremu Tibia działa w dzień dobrze... farciarz. :) Poza tym skierowanie problemu do tp sa rozwiązuje sprawę nawet jeżeli wadliwy ruter znajduje się za granicą. Mają swoją komórkę odpowiadającą za współpracę z firmami operującymi tamże.
Muszę lecieć, pociąg do Krakowa mi odjedzie... :evul: Do zobaczenia niedługo.

aragorn uczciwy 13-01-2007 12:35

@cati
nic dziwnego ze masz barabiana, latasz po all miastach patrzysz kto ma red peice of cloth i dodajersz do vip, jak ejst online to poewnie jest cos takeigo: Give me your red peice or hunted... No ale dobry sposob nigdy nie jest zly:P

A jak jzu all sie chwala addonami to:
Ja mam 28 ED i jeszcze 1 rg i 25 hardended i mam full warriora:D 8o :cup: :evul:

pawlon 13-01-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1193870)
@cati
nic dziwnego ze masz barabiana, latasz po all miastach patrzysz kto ma red peice of cloth i dodajersz do vip, jak ejst online to poewnie jest cos takeigo: Give me your red peice or hunted... No ale dobry sposob nigdy nie jest zly:P

Ja mam 28 ED i jeszcze 1 rg i 25 hardended i mam full warriora:D 8o :cup: :evul:

dobry sposob nie jest zly.. jak cie spotkam to mi to oddasz ;)

Cataclism 13-01-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1193870)
@cati

sorry ale wszystko kupowalem lub hero hunty ktore zabraly mi spokojnie ze 30 h gry :> ale mowie wam ze red to nie jest czesty loot lol

Pan Devon 13-01-2007 14:46

ktoś tam pisał o tracert z neostrady. prosze bardzo:
Kod:

C:\Documents and Settings\.>tracert 62.146.31.167

Trasa śledzenia do 62.146.31.167 przewyższa maksymalną liczbę przeskoków 30

1    15 ms    17 ms    17 ms  war-ru7.neo.tpnet.pl [213.25.2.12]
  2    17 ms    15 ms    15 ms  ge-2-2-9.war-r3.tpnet.pl [212.160.0.53]
  3    *        *      16 ms  ge-6-0-0.war-tr3.tpnet.pl [195.149.232.133]
  4    *      40 ms    44 ms  so-3-1-0-0.fftcr4.Frankfurt.opentransit.net [193
.251.240.73]
  5    41 ms    41 ms    42 ms  te10-1.fftse1.FrankfurtAmMain.opentransit.net [1
93.251.241.202]
  6    *        *      50 ms  ge4-3-0-1000M.ar2.FRA3.gblx.net [208.51.74.13]
  7    50 ms    *      115 ms  ge9-1-600.cr1.FRA3.ip-exchange.de [208.48.239.10
]
  8    *      56 ms    53 ms  srp4-0.cr2.NBG1.content-core.net [212.123.127.18
]
  9    60 ms    *      54 ms  ge1-2-940.rtr2.colo1.NBG1.content-colo.net [212.
123.127.69]
 10    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 11    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 12    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 13    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 14    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 15    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 16    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 17    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 18    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 19    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 20    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 21    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 22    *        *        *    Upłynął limit czasu żądania.
 23    *    ^C

aragorn uczciwy 13-01-2007 15:05

Cytuj:

dobry sposob nie jest zly.. jak cie spotkam to mi to oddasz
Oj chyba nie:P

@Cat
Ta, za czesto to z hero nie leci Red Piece... a tez malo osob ma to w domqach..:P

@Pan Devon
Skad ja moge wziasc ten Tracent??

Edit
WLaczam tracenta i wyskakuje mi czarne okienko, i zaraz znika^^

Azenus 13-01-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1194269)
@Pan Devon
Skad ja moge wziasc ten Tracent??

google nie boli

a tracert masz pod nosem

Ajron 88 13-01-2007 15:40

Freezed.. niewiem co to znaczy i czy jest to poprawna forma (czy taki wyraz wogóle istnieje ? :D)

Zamrożony = Frozen.

<3

p.s. A co do waszego neo to nie żałuje że zostałem przy osiedlowym dostawcy internetu, jak mam lagi tak jak 15 minut temu , biore komórke (lub odpalam fajke i ide spacerem bo to 25 metrów od mojego domu) , dzwonie i mówie że lipa jest z pingiem , i cyk cyk , 5 minut i gramy dalej , fakt faktem że szef firmy to kretyn i chcąc nie chcąc czasem niezłe pierdoły próbuje mi wcisnąc ("ping masz taki wysoki od kilku dni bo ci się kabel poluzował"<:D>) , co by nie mówic wszystko moge załatwic na miejscu od ręki :P.

Azenus 13-01-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1194269)
WLaczam tracenta i wyskakuje mi czarne okienko, i zaraz znika^^

Start => Uruchom polecenie => cmd

i tutaj dopiero pisz

ja tam nie korzystam z windowsa i nie mam problemow ^^

Segalczuk 13-01-2007 19:18

Kto mnie weznie do gildii bo Champion~ prawie zawsze nikogo nie ma ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13.