![]() |
|
|
Parę dni temu skusiłem się aby zobaczyć jak wyglądają te privy na których pół tego forum gra. Na przykładzie wowescape'a i wowlegion stwierdzam, że gry na privach nie można nawet nazwać wowem. Chyba tylko grafika ta sama. W niczym nie przypominają globala, od zadawanych obrażeń, poprzez spawny mobów, na niedziałających talentach i źle działających spellach kończąc.
|
Cytuj:
|
@up. Racja, na privach max 1000 ludzi. a na globalu 1 servie 4 mln. jest różnica ? Teraz se wyobraźcie raidy w ktorych bierze udzial 700 osob.....70levelowych.
|
No to WoW'a nie kupuje ;<. Hmm... Ale przecież gratis są 2 miesiące grania nie? Ale to mi nie starczy na zarobienie takiej (120zł) kasy.
No nic dzieki za pomoc. |
Cytuj:
|
w WoWa gram z 2h tygodniowo i nie widzę sensu płacić 1x$ za 8h grania w miesiącu X(
|
@up
Co z Tego wnioskujesz? |
iż nie warto chyba płacić ponad 1$ za 1h grania ;)
na globie grałem 40dni z czego miałem jakieś 30h played B) |
Cytuj:
btw. 223 pkt na beimba jak uzywam mojego noobowskiego mp5 trinketa:D |
Cytuj:
Gdyby nie to ze lubie sobie polatac w fajnie wygladajacym sprzecie juz dawno zarzucilbym taka bezproduktywna gre. |
Grałem kiedyś na takich prywatnych serverach, i teraz jak gram na oficialu widzę ogromną różnice... Zresztą wyżej wypisali większość błędów.
|
vil w 15 osob ? ja soatnio bylem w party z ktorego na koniec zostal moj lock 2 warkow w tym jeden tankjer i 2 priestow. Rozpierdolilismy ilka w 10min... A healezy wrecz sie nudzili jeden to healowal a 2 podchodzil i z wanda nap[ierdalal.
|
|
Cytuj:
Ja moim lockiem mam 154 pkt i dla mnie taki trinket nie byłby noobowski, ale "Boski" B) @Vil Co do Illidana- racyjka. Bije się go w 25 osób w 25 minut, a na prywatach banda byle debili może sobie z nim poradzić :evul: @KrEmAs KAc Cytuję: " iż nie warto chyba płacić ponad 1$ za 1h grania na globie grałem 40dni z czego miałem jakieś 30h played " No tak, za kilka lat pewnie mi dowalisz: "Po co mam płacić abonament za telewizję satelitarną, skoro nie ogladam telwizji 24/h. Lepiej jest kraść sygnał" Gdyby wszyscy pomyśleli, żeby nie płacić za grę w WoWa, to już niedługo by tej gry nie było wcale X( |
Cytuj:
W Polsce moze nie jest to suma powalajaca, ale na tyle powazna ze jesli ma sie swiadomosc ze sie w pelni nie wykorzysta tego za co sie placi, to raczej odpychajaca. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ja bym prosił kogoś, aby mi wytłumaczył cały system PvP, gdzie walczyć, jak?, co trzeba zrobić itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |
|