![]() |
|
Moje chary:
Buraczana Zaglada(Refugia) Marchewkowe pole(Berylia) Absolwent'Mocna Wodka(Valoria) Rolnik the master(Obisidia) Kapitan Sowa julery(Julera) Kumple: Ciocia Basia Peklimar Ni'ma ch*ja wewsi Nubek Nuubas Zemsta Borewicza Zawisza'Mocna Wodka Pan Linijka Moherowy Beret Zguby Rozbrykana-Tereska Zenek'Podlaski Zawisza'Czarny Dwa Maszynowy Terror Niebios |
mój kolega ma 2 fajne nicki:
Kosmiczny Kalkulator Zabujcze frisbee Widziałem też ziomka co miał nick: Ale wam doj**ie - chyba każdy wie o co chodzi :) Fajny też jest nick Zupka Chinska A moim idolem jest Angela Dupodajka :D |
skarpety, szesc czipsuw pod napletem.
orginalnie napisane;) btw. skarpet juz nie ma :( |
[CHAR]Pijaczyna Spod Spozywczaka[/CHAR]
xd. |
-Ogromny Siusior
-Nie podchodzic bo jadlem groch Oba na Morganie :D Edit: Mój braciak jeszcze -Mam gazy |
Najgłupsze nicki jakie wididziałem to:
Chuj'cifoko Google-pl Qupek master I najgłupsza Nasrałem Przed Depo |
Mhm dzisiaj znalazłem [CHAR]Jakisnick[/CHAR] :P
|
Widzialem cos takiego kiedys : Dupodajny marynarz <furora> , Wygazowana musztarda <iridia> , wytwarzacz czerwonych ogurkuw <lunara>
|
Cytuj:
|
|
Najzabawniejsze nicki jakie widziałem to:
Trojsmakowy torcik lodowy, Czesiek hydraulik do uslug obydwa na Selenie ale nie wiem czy jeszcze istnieją :] |
Ja Niedawno Widziałem Nick
"Mamo kup mi karabin" - moim zdaniem najśmieszniejszy nick jaki widziałem xD "Zosia Hydra Wielka" - też niezły nick xD |
Cytuj:
http://img524.imageshack.us/img524/6536/lolnickwj4.jpg Shot at 2007-08-06 8o8o8o |
[CHAR]Kierowca wiertarki[/CHAR]
[CHAR]Marszczacy sie Benedykt[/CHAR] Nasi polscy rookstayerzy ;) |
ostatnio widzialem: coopa'wazki
|
Czeslaw Ci Rure Nagwintuje
A to mój kumpel z ROOk'a :D, ale nie na moim cHaar'ze [CHAR]Czeslaw Ci Rure Nagwintuje[/CHAR] :cup:
|
Soryy bo mozliwe ze ktos jusz to napisał ale:
Trzasnij mi lache Więcej nie pamietam |
xD
marian Koguci Mocz
stefan faremerr mariusz piedzianowski henio biedak |
ja mam chara o imieniu : bujaj torbeB)
|
ej ej patrzcie na to ! :
Character Information Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 341 World: Harmonia Residence: Venore ten nick mnie rozwala xD8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |
|