![]() |
|
Cytuj:
|
Nigdy na nic nie jest za poźno.
|
45 może nie, ale takim 50~ już zrobi więcej :)
Occido ma lepszy skład, ale jestem za siejami... Same sorce/druty i przetarci w wojaczce już :) btw. pozdro dla Tarnowa, kiedy pkujemy? |
Sieje przetraci w wojnie?? To Occido jest zatarte już w wojnie, tam 50% ludzi jest z innych serwów gdzie walczyli długi czas.
Za Siejami przemawiać może tylko to że nic za nimi nie przemawia. (chciałem byc jak baxio) |
w takim razie jakbym miala byc w Lublinie to dam posta z tyg. wyprzedzeniem zebyscie zdarzyli sie ewakuowac ;d , a mam zamiar tam być juz nie dlugo juz tuż tuż :P.
Co do wojny hummm... powiem tak : naszczescie mnie to niedotyczy i mam nadzieje ze nie bedzie :PPP |
Czego chcesz mnie odrazu bić?? nie lepiej wypić piwo?
@edit Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 3, gości: 3) rekord?? |
Sieje zawsze sobie radziły, teraz też sobie poradzą...
Kasy im nie braknie charów mają w pyte... Liczę, że wygrają :) |
Mi jest szkoda tylko że jak zwykle zyska na tym Wri.
|
Cytuj:
|
Chodzi mi o to ze sieje i occido beda padać tracić kase expa a wri nie
btw fabryka pracuje http://img352.imageshack.us/img352/9...uje0001nx8.jpg http://img352.imageshack.us/img352/f...pg/1/w1280.png |
Fabryka budząca respekt. o,o Ile masz ramu?
|
spróbuj włączyć do tego utorrenta, będziesz miał krakse xD
|
Cytuj:
jesli tylko bedziesz mial checi to jak najbardziej piwko tak :) Tej Eneris wez mi tam odrazu walnij jeszcze jakiego mojego chara bo ja nie moge miec u siebie mcka ni bota do stycznia jakoś ;( |
6 mckow? nie ma sie czym chwalic.. wow moze dla kogos kto ma knighta jako maina i jedynie nim botuje
@spekulacje co do wojny na chuj glupio pierdolicie? a moze ci maja szanse? a moze tamci? a moze dolaczy ten i wygraja ci? a moze wri pomoze? a moze nie? czyste fakty plx, a narazie fakty sa takie ze z oa w kurwe wiary odeszlo, wiekszosc jest wydygana, i tyle |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tibia Bot NG bierze bardzo mało procesora u mnie na dosc starym sempronie 3000xp bierze moze z 1% i ma genialne zmniejszanie framerate w tibii, ze sam klient bierze nie wiecej niz tez z 1-2%. NA tibii auto 6 mc odpalic to jest sztuka:)))) Kazde zre 50% procka. Dalej dalej piszcie wszystko w javie i w innych gownach typu .NET albo Python wszystko mobilne zajebiste i wszystko caly procek bierze... :)
jako osoba posiadajaca pewne doswiadczenia programistyczne sie gotuje we mnie jak widze taki szit:P co to jest zeby tyle procka zarlo |
20:57 GM Amarth Elysia [2]: Please remember to ONLY use English in public channels such as the Trade Channel, Game Chat and Help Channel! - Rule 2e) Non-English Public Statement
21:08 GM Amarth Elysia [2]: Account of player Anoniks banished for 7 days. 21:09 GM Amarth Elysia [2]: Sorry, that was not ment to be a broadcast :) o kurde gm się rozbrykał xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |
|