![]() |
|
a ja mam pytanie do doswiadczonych graczy bo mam knighta 26 lvl ze skilami 66/66 (club) no wlasnie bo czytajac na forum o clube zaczynam sie zastanawiac czy nie zrobilem zle idac w nie i mam kilka pytan
1) jak myslicie dojdze do czegos z clubem 2) czy ma sens przezucic sie teraz na np sworda i co wogule o tym myslicie?? |
witam
ja mam knighta na 10 lvlu a skile mam nim 58\58 zniewielką przewagą shieldingu okolo 30% wiencej shieldingu niz sworda dla mnie są tyo oczywiscie dobre skile ale polecam skilowanie jeszcze dluzej bo na wyzszych lvlach niezawsze się chce:)
|
Cytuj:
Zycze szczescia (noobs team) Ja moim knightem na 13 levelu mam juz 4 magic level i skille 61/61 :/ |
Cytuj:
|
Ja mam knighta 59 lvl 6 m lvl i skile prawie 82/80
|
Ja mam 12 lv skille club50/shield48
QE to crown helmet/noble armor/plate legs/buty/dwarfen shield/studded club-do skillowania/warhammer:D |
Się wole nie przyznawać ;p;p;p 48/45 na 18 ;(;( Ale jest jeden powud. Kumple nie maja Najta na Destert Questa i mnie potrzebuja. na 20 - intensywny trening !!!
|
@up
Co ma Desert do skilli. W czasie przechodzenia Deserta nie natkniesz sie na żadne potwory oprucz lionów na pustyni no i może jednego Fd po drodze więc raczej za trudno nie bedzie. 8o |
Cytuj:
|
Dla doświadczonego gracza, który wie co w trawie piszczy, wbicie 15lvla i skilli 50-55(obojętnie co, na początku, jeśli trenisz to zwykle shield mija melee) to kwestia 4-5 dni. I nieistotne jest to, czy ma pacc czy nie. Jeśli chcesz 4 mlvl to troche musisz się pomęczyć. Ja na 7 potrzebuje 10-15 bp manasów żeby mi % wszedł więc nie jest to łatwe...
Teraz mam skill 89/87(84lvl) 80/81 miałem na 40 lvlu. Jeśli chcesz mojej rady, czytelniku, to na światach pvp nie martw się o skill tylko exp. Na non-pvp najpierw skilluj, potem exp. |
to ja powem tak jak sie chce trenic to skille mozna miec minimum po 70 ja osobiscie chce potrenic do 50 i isc expic ale jak na wasze lvl to bardzo slabe skille z wyjatkiem Gremlina on sie wyruznia i ma calkiem ladne skille ale po tren troche do 60 to zaloze sie ze szybciej bedziesz expil bo mocniej bedziesz walil i shielda wytren a bedziesz mniej dostawac ;p
|
ja mam palka 13 lvl i skile 46/38 czy sa dobre?
|
Mam knighta 14lvl ... I skille 57/57 axe/shield... Bije do 60 :D Wiec do jutra bede mial B) :baby:
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
tubiś on jest palkiem..
|
@up
rotfl..fakt sry ^_^ tytul tematu wskazuje na to ze tlyko o knightach tutaj gadamy wiec...wpadka :p |
Ja mam skile 75/74 ale wciaz rosna:D
Best hit:200 w Draga Best Solo: Drag Best Team: Dragon Lord |
ja tma moim knightem mialem na 8 lvlu skile po 42 puzniej juz nie skilowalem bo grlame dlaej sorkiem
|
:crusader: eeeeeee tam ja mam knight 15 lv i skille 50 /50 chyba dobre mam nadzieje a tak wogule to dobre czy nie? prosze o dopowiedz.dziekuje z gury
|
Mam 12lvl Knightem wale ze sworda skille 48/45 i uwazam ze sa cienkie. Najlepiej skillowac caly czas do 50/50 i isc do dark catedral poexpic. Najlepiej Polecam!
PoZdRo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |
|