Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Aphydioon 28-02-2008 23:05

heheehheeehehe poryte banie :D

Tensz-in 28-02-2008 23:10

nintendo 64 techno remix lepszy..

http://youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&feature=related

PS: Jestem z Rise, wchodzisz w link powyzej na wlasna odpowiedzialnosc !!! ..
..
..
.
-.-'.......

HardClan 28-02-2008 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1929536)
nintendo 64 techno remix lepszy..

http://youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&feature=related

PS: Jestem z Rise, wchodzisz w link powyzej na wlasna odpowiedzialnosc !!! ..
..
..
.
-.-'.......

ON JEST Z RISE! NIE WCHODZIĆ NA TEN LINK!

CO TO NIBY JEST YOUTUBE!? HAX NA 100%!
A JEŚLI NIE TO PÓŹNIEJ PODMIENI LINK!!!

UWAŻAĆ NA HAKERÓW Z RISE!

Imperek 29-02-2008 01:14

Bez kitu, nie chciałbym takiego chłopaczka od Nintendo posłać do świątyni. Byłbym odpowiedzialny za późniejsze zbrodnie ludzkości. .... przecież on by matkę krzesłem to na dobry początek machnął.

Swoją drogą Macjei przyznasz że Ci Gogar ładnie pojechał :P

Macjei 29-02-2008 08:25

Taaa chyba bede musial go przeprosic za moje szczeniackie zachowanie na forum i zgodzic sie jego wypowiedziami :/

Srry Gogar ta gra mnie tak pochlonela, ze zapomnialem o przyjaciolach i rodzinie. Dziewczyna to pewnie juz zapomniala jak wygladam :( Postaram sie to zmienic w niedalekiej przyszlosci! :evul:

Dedykuje Ci piosenke DKA - Wybacz :evul:

Endrju88 29-02-2008 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 1929712)
Bez kitu, nie chciałbym takiego chłopaczka od Nintendo posłać do świątyni. Byłbym odpowiedzialny za późniejsze zbrodnie ludzkości. .... przecież on by matkę krzesłem to na dobry początek machnął.

Ja tak robie jak wracam z uczelni, tylko dre sie "TIBIAAAAAA", jak zobacze włączony komputer.

Valyrr 29-02-2008 14:48

http://pl.youtube.com/watch?v=Ee18vX...eature=related

;)

Torpeter 29-02-2008 17:03

CZE Xddddddd

Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd? : > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś.

CZEEE Xddd
Kto poklika?
Szukam nowych kolegów bo zbliza sie wiosna... Xddd

może ty... !? POKLIKASZ?

btw. THX CHŁOPAKI WSZEDłEM NA TE FORUM PRZECZYTAłEM 2 STRONY I JUZ MI SIE W CHUJ CHUMOR POPRAWIł BUAHAHAHAHHAHAHAHA DOBRZEEEEEEEEEE :evul: HAHAHHAHA THX :*

Gogar 29-02-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter (Post 1930371)
Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd?

Ej plz, mogę zostać? :<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter
CZE Xddddddd

: > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś.

No powiedz mi, jak?

Noname18 29-02-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter (Post 1930371)
CZE Xddddddd

Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd? : > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś.

CZEEE Xddd
Kto poklika?
Szukam nowych kolegów bo zbliza sie wiosna... Xddd

może ty... !? POKLIKASZ?

btw. THX CHŁOPAKI WSZEDłEM NA TE FORUM PRZECZYTAłEM 2 STRONY I JUZ MI SIE W CHUJ CHUMOR POPRAWIł BUAHAHAHAHHAHAHAHA DOBRZEEEEEEEEEE :evul: HAHAHHAHA THX :*

KAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYY HAHAHAHAHAHA KARA'MY XdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Xddddddddddddddddddddd?dddddddddddddddddddddddddd/D/D/D/D KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARA'MYYYYYYYYYYYYYY LEZEC PSY XDDDDDDDDDDDDDD?

MatiStw 29-02-2008 18:16

@up
Masz z tym jakiś problem? Nie bawi cię zabijanie? A może EXXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYY XZXDXDXDXDDXxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIKKKKKKK KSDDDDDDE!
EXPIMY !

Noname18 29-02-2008 18:17

@up

mylisz sie

KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD

MatiStw 29-02-2008 18:41

Co przeszło ci już wypłacenie się Savalasem? :p

btw. żeby tak pisać to trzeba najpierw umieć karać :baby:

Gogar 29-02-2008 19:17

MatiStw, Ty to masz tutaj najwięcej do powiedzenia, rotfl.

KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD

Volshio 29-02-2008 20:01

nie mozna tego zwyczajnie napisac tylko jak dzieciak 13lat?

MatiStw 29-02-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1930671)
MatiStw, Ty to masz tutaj najwięcej do powiedzenia, rotfl.

Wyobraź sobie że mam i to na pewno więcej niż ty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KARAMY?

Noname18 29-02-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 1930569)
Co przeszło ci już wypłacenie się Savalasem? :p

btw. żeby tak pisać to trzeba najpierw umieć karać :baby:

Czy ja kiedykolwiek chcialem sie wyplacic Savalasem badz jakams inna postacia?

NIE, bo to ja, od dlugiego czasu jestem tym komu sie placi :)

Xaaro 29-02-2008 23:00

Cytuj:

KARAMY?
No a dlaczego nie ? KARA"MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY" KARA"MYYYYYYYYYYY" LODOWY LODOWY PINGWIN Jee Jee KARAAAAAA"MYYYYYYY"

a tak wogole, to ide spać ;D

zróbcie jakieś fajne akcje, dzięki cześć XD

Torpeter, no ja tez szukam kumpli na wiosne ;S
buhahah

Gogar 29-02-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 1930852)
Wyobraź sobie że mam i to na pewno więcej niż ty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KARAMY?

Tak? Masz 38lvl, Russela w avatarze, napinasz się na forum i myślisz, że ktoś Cię lubi i jesteś fajny, a zachowujesz się jak idiota ;]

@Maciuś
Przecież ja jestem Twoim kolegą na wiosnę :< Co z nocowaniem w namiocie? :<

MatiStw 29-02-2008 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1931283)
Tak? Masz 38lvl, Russela w avatarze, napinasz się na forum i myślisz, że ktoś Cię lubi i jesteś fajny, a zachowujesz się jak idiota ;]

No kiedy ja LEJE ! :D:D:D:D:D Dobra sory pro masterze mam Russela w avatarze i 38 lev a i to na dodatek pacca nie mam :( ;)

@Noname~ (Czy jak tam)
Tak jesteś od dłuższego czasu tym do którego sie płaci ;) Ale pamiętaj do póki będę bawił się w te gre to będziesz expil z otwartą vip listą i dreszczyku ze pójdzie sie jebać cały dzień botowania :baby:

btw. Co da avatara, hymm to jest russel? Myślałem ze asfalt ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.