Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

kamsz 17-08-2008 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2231733)
no wkoncu trzeba sie do czegos dojebac nie?
Co prawda to prawda, pamiecia nie moge siegnac kiedy to wy pierwsze zrobiliscie line up i kiedy bylo was mniej ;> o ile byl taki moment.

Zawsze mimo ze macie 40 osob na vent, to i tak zbieracie ludzi i trzeba na was czekac godzine. Czyzby sie obawiacie ze przejebiecie <lool2>

Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|

"rl lajfa" <-- bez wytykania mi tu prosze ze sie doczepiam:]

"Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|" serio jestes zajebistym hipokryta, rotfl

policz moje posty, a swoje posty w temacie o wojnie i sie wypowiedz kto tu jest spamerem lolol

pozatym to, ze mamy 40 osob na vent nie znaczy, ze 40 osob jest online, sa tez ludzie ktorzy siedza na afk

pozatym @up wiekszosc wyjasnil, wiec...

i tak pozostajesz hipokryta x)) koles ktory na*******a miliard postow po kazdym battle o naszym elfie, thorii, novej nazywa mnie forum spamerem jeje.. brawo smokuu :) myslalem, ze chociaz troche myslisz, ale jak widac brak

Ivanov Galil 17-08-2008 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2231733)

Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|

"rl lajfa" <-- bez wytykania mi tu prosze ze sie doczepiam:]

polish plx?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a co do odwiecznego tematu elfa etc

chyba juz nikt nie uzywa combo bota? albo jednostki ale na opence to raczej nie bardzo kopci
ludzie ktorzy graja na charach LR tez uzywaja elfow blackd NG etc wiec o co tyle placzu?

tak luki na opence na vencie (o ile vent dziala bo ktos moze byc na tyle spanikowany o losy wojny ze kombinuja nawet z tym) zeby nam sie nie nudzilo bo elf wsyzstko za nas robi (musze dodac ze czasami jak robie kanapki w czasie opena to luki cos tam podspiewuje)

Serwer nawigacji - lolz nigdy tego nie uzywalismy na opence? ew na pierwszej ale i tak tylko kilka osob bo bylo za duzo smiecia na ekranie

A co do przewagi liczebnej inte - najzupelniej w swiecie jebie mnie to ze was jest mniej. Sram na to ze nie umiecie ludzi zorganizowac, to jest wasz problem nie nasz. Bylo w przeszlosci zachowywac sie jak czlowiek nie gnebic ludzi etc to nie byloby tylu ktorzy chca sie na was odegrac - proste nie?

Picinhoxs 17-08-2008 11:52

ahua ja mam ziomka na moim otsie z braniewa tego od szefa xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Smokuu 17-08-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2231794)
"Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|" serio jestes zajebistym hipokryta, rotfl

policz moje posty, a swoje posty w temacie o wojnie i sie wypowiedz kto tu jest spamerem lolol

pozatym to, ze mamy 40 osob na vent nie znaczy, ze 40 osob jest online, sa tez ludzie ktorzy siedza na afk

pozatym @up wiekszosc wyjasnil, wiec...

i tak pozostajesz hipokryta x)) koles ktory na*******a miliard postow po kazdym battle o naszym elfie, thorii, novej nazywa mnie forum spamerem jeje.. brawo smokuu :) myslalem, ze chociaz troche myslisz, ale jak widac brak

Ironica plx?

Wiem po wipierdolcu na port hope 24:0 szybko wyciagneliscie wnioski my niue :((((((

2 debili dobralo sie idealnie do jenego chara zal

Koszyk 17-08-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2027563)
Typowe masslogi czyli mass + kill+ trap+zgubic pzta+ dac loga= tak własnie zawchowuja sie przegrani :>

Jak sie czujecie jako przegrani? :>

kamsz 17-08-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2232364)
Ironica plx?

Wiem po wipierdolcu na port hope 24:0 szybko wyciagneliscie wnioski my niue :((((((

2 debili dobralo sie idealnie do jenego chara zal

tak, najlepiej wybronic sie 'ironia' jak kolejny raz sie walnelo gafe

clap clap clap, kolejny popis inteligencji anonima

ach i btw, nie denerwuj sie tak, bo literki gubisz :)

Fel'ixx 17-08-2008 19:32

@kamsz
ty jestes ten kamsz, co na otfans.pl fochnal sie na caly swiat i nie zrobili swojego ubermaster ots przez niego?

@down
znaczy, spamowalem duzo na otfans, czytalem pare artykolow itp to dawno bylo, masz racje napewno ;p

kamsz 17-08-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fel'ixx (Post 2232532)
@kamsz
ty jestes ten kamsz, co na otfans.pl fochnal sie na caly swiat i nie zrobili swojego ubermaster ots przez niego?

nie fochnalem sie na nikogo tylko projekt stracil sens z racji tego, ze zostal tylko 1 aktywny mapper /dzyn/, bo reszcie sie nie chcialo poprawiac i nic robic

a ot byl juz kilkanascie razy odpalany i cieszyl sie popularnoscia, jeszcze od czasow mniej zaawansowanych ot'ow, widac, ze malo zainteresowany byles

@ wojna trwa

Smokuu 17-08-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2232379)
Jak sie czujecie jako przegrani? :>

Zal dupe sciska ze frajernia sie wozi po serwie :-/ :<

Smokuu 17-08-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2232508)
tak, najlepiej wybronic sie 'ironia' jak kolejny raz sie walnelo gafe

clap clap clap, kolejny popis inteligencji anonima

ach i btw, nie denerwuj sie tak, bo literki gubisz :)

Masz rascje. Jak zawsze :<

8ojoke8o

frajer_/

Koszyk 17-08-2008 23:17

To było sie nie poddawać i walczyć o 'lepsz±' Arcanie!

btw. uzywaj opcji edit a nie piszesz 2 posty pod sob±...

Smokuu 17-08-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2232845)

A co zhuncisz mnie O,o?

lepsza by byla bo mniej osob by sialo pa bo hiberna by przecierz niegrała ;>

Wojnie Stop!

cza czekac na wasz rozlam ?
a moze Lr jeszcze powroci?
Kto wiem??
Ja?
Tak!
Hail _/ :D

Filush_ 18-08-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2232845)

Używaj funkcji wyloguj zamiast pisać bezsensowne posty.

Faytah 18-08-2008 01:07

widze ze na forum wciaz trwa walka o to kto bedzie mial grabki w tej piaskownicy gogogo flejm:baby:

Filush_ 18-08-2008 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2233026)
widze ze na forum wciaz trwa walka o to kto bedzie mial grabki w tej piaskownicy gogogo flejm:baby:

gardze toba

Marchewka 18-08-2008 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2233026)

j.w

tysioncsnakuf

NVm..

Faytah 18-08-2008 02:51

up,2up bierzcie przyklad z innych dzieci i podnoscie rece abym wam udzielil glosu lby <><

Fel'ixx 18-08-2008 13:05

Fayter Kupiles Chara Gardze TobOM

wojna trwa

@edit
pozdrawiam mojego fana Ferda Marto, ktory zawsze czyta moje posty i prosi mnie o wiecej spamu ;)

Koszyk 18-08-2008 23:44

Morgoroth own3d!

@topic

Wojna trwa!

Lafa 19-08-2008 00:16

loot jak na arcanie przystalo czyli huj wielki i dwie bombelki :))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55.