![]() |
|
Odp 1 75/75+ im wiecej tym lepiej zakladasz lance i walisz :) mozesz tez bic z z faxe z vampem ale to wolniejszy exp ...
Odp 2 Dragi na tym levelu sa nieoplacalne 1 uh na draga to jest ok ale knight na twoim levelu to robi tylko tam waste odp 3 wymieniles wszystkie mozliwe miejsca zakup pacc i idz na scaraby lub tomby :) Co do dli to im wyzszy lvl i skille tym lepiej mysle ze od 50 lvla spokojnie mozesz probowac na poczatek double spawn w venore z jakimis dsami i edzie git :) Gsow nie oplaca sie blokowac. |
Cytuj:
Cytuj:
|
exp
Gdzie opłacalnie bedzie mi expić knightem na 20 lvl z skillami 70/70
eq: p-set,warrior helmet,fire sword,draggy shield na Luminerze. CZy opłacakna bedzie Dark Cathedral z uhami i ile expa bede tam wbijał na 1h. Czy może lepiej na elf fortest z uhami także :D |
Gdzie expić??
Mam knighta ze skilami 55lvl ze skilami 75/75... Pacc za 2 tygodnie... A ja dalej zastanawiam się gdzie expić z Paccem... Prosze o rady.. gdzie wiecej k expa na godzine.. cyclopolist ? scaraby? tomby? moze gdzie indziej?:cygaro:
|
Mam Druta na 25 lvl z p setem, dwarven shield, dark helmet i volcanic rod. Mlvl 26... Gdzie moge expić i jest mało ludzi?
|
Knight 42/40 Brass Armor, Brass Legs, Legion Helmet, Viking Shield, broń główna to Barbarian Axe (28 atk.).
Czy dam radę ghoulom? |
Cytuj:
no i możesz iść na hunt ale też ih/uh |
Cytuj:
|
Dzieki... a jakie dmgi mniej wiecej bym dostawal?
|
[/quote]
przepraszam,zle zinterpretowalem jeden z postow i zle odpowiedzialem plis delete ! |
Jestem magiem 20lvl i niewiem na czym najszybciej dobic do 25lvl.:baby:
A i i8le miejwięcej czasu to zajmie zakladając ze gram codziennie 3h?? |
Mam pallka 25 lvl 9 mlvl skille 70/56 p set steel helmet i kusza.
Nie wiem gdzie expix żeby loot był dobry i szybko leciał lvl. Bardziej zależy na loocie. |
Cytuj:
|
Kolega nie jest zalogowany na forum i poprosił mnie żebym napisał za niego post.
Gdzie można expić knightem, skille 51/46. EQ: Knight Armor Crown Helmet Plate Legs Leather Boots Dragon Shield Fire Sword Kumpel szuka expowiska żeby było dużo expa i kasy. Proszę o szybką odpowiedź. |
Gdzie expić??!! Mam 23 lvl sorc mlvl 26.
Eq: knight armor, plate legs, wand of plague i dragonbreathe, crown shield, crusader helmet, platinum amulet. Mam pacc. Najlepiej takie miejsce żeby kasa dużo leciała. (Run moga tam ewentualnie 1 bp ih i hmm, pod warunkiem, że się zwróci.) |
Knight (PACC)
Poziom: 26 (40% do 27) Skills: 74/72 EQ: Crusader Helmet, Scarf, K-Armor, P-Legs, Crown Shield, Knight Axe. Gdy tomby zajete to gdzie mam expic? Scaraby odpadaja... nie pytajcie czemu. Wiec? Palladyn (PACC) Poziom: 9 Skills: 43/27 EQ: Scale Armor, Brass Legs, Dark Helmet, Scarf. Gdzie expić? Może dalej trenować? (Trenuje sam na trollach wiec mnie to nudzi ;)) Pozdrawiam. |
Ok to ja zadam pytaneczko :P Gdzie expic drutem 19 lvl(pacc) i volcanic rod ?
|
Ej gdzie expic?mam 25 knighta 67/65 skile eq:C arm,fs,drag shield,p legi,c helmet.FACC xD
|
Gdzie expic?
Mam 35 lvl skille 71/69
Eq k armor, k legs, worrior helmet, f axe/g halberd, dragon shield Ciagle siedze na ghost landzie exp i kasa nie leci tak zle ale od 20 lvlu tam siedze i juz mi sie tam znudzilo wiec szukam urozmaicenia ;p |
Mam 16knighta ze skillami 49 eq plate legs, crown helmet, bootki ;) medusa shield, fire axe no i knight armor i nie wiem na czym expic albo moze skillowac co mam robic :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |
|