![]() |
|
HAHA XDDD moze jakos na poczaku grudnia bede mial kompa i koncu z trombusiem pocisniemy tą jebaną 200 XDD :P
btw do tego co mówi lavio to jest prawdaa przeciez jasne ze guildia bedzie miała stalowe zasady i ktos sie nie podpozadkuje to wypad a Burski ogarnie to wszystko :PP tak czy inaczej władza morgany pozostaje w Gdańsku i Okolicach.. HAHAHA ;)) Maciek! piątek powalczymy troche Kafarek moze tez na balety jak wtedy BAUHAAHAHHAHAHAHHA romanticcc :baby::baby::baby: i czarujący spacer po alejce ;)) :*:* |
Osobiście mocno wierzę w słowa, które powiedział Lavio. Fakt faktem, od hi-szpanów gorzej być już nie może..
Wasz, ~Sky |
Jak wam idzie robienie payment listy??
|
Adde, wraca na Aurejeeeeeeeeeee; <<<<<<<
hehe ;d |
Cytuj:
@Dawid! czekam! <3 |
Cytuj:
HEHE ;d edit chyba ze to kto inny z aurei, ale chyba ty ^^' btw. tak patrze i widze ze Adde "pierwsze pie*dolniecie" na aure'e udane Character Deaths Nov 24 2008, 22:26:31 CET Killed at Level 98 by Matik'Sorcek |
|
5kk dla Russela? I tak nie zapłaci, ale nie wiem czy to nie za mało za jego wszystkie grzechy. Co z częścią paymentów z ostatniej wojny, która należała się Arpensom? Jeśli o czymś nie wiem to możecie mnie sprostować, ale mam wrażenie że zasłużył na dużo więcej. Ogólnie te paymenty są za niskie dla wiekszości, ale to chyba świadczy o łasce Flow i to jest tylko moje skromne zdanie, z którym nie musicie się zgadzać :P Poza tym nie nałożenie paymentów na Sollego i tych paru Szwedów jest co najmniej dziwne, bo chyba sobie na to bardzo zasłużyli i hack Loka nie powinien ich uratować, ale to również tylko moje skromne zdanie nikogo ;)
Swoją drogą - Akon server ruler, kto by pomyślał jeszcze pare miechów temu :p |
Cytuj:
|
Nie "dajcie" tylko "niech mu dadzą" jak już, bo ja tu jestem tylko biernym obserwatorem ;) O tym, że on się nadaje na lidera to nikogo nie trzeba przekonywać i mnie to nie dziwi, ale pozytywnie zaskakuje fakt, że teraz to Polacy, a nie czarny robią listę paymentów. A to wszystko dzięki temu, że w końcu Polacy się zjednoczyli i są tego efekty. Na jak długo? Nie wiadomo, ale na razie cieszę się chwilą obecną, bo myślałem, że takie czasy nie nadejdą na Morganie :p
|
up Popieram, a dokładnie to iż jeżeli Polacy sie pokłucą to tamci wykorzystają sytuacje, dlatego warto dbać o to aby wszyscy zostali zjednoczeni :)
btw. gdzie są Ci co na początku po kilku przegranych mówili że wojna jest juz przegrana i nie ma sensu walczyc ?? ciekawi mnie to |
Gebcio rooked :p Dzień sądu za Crię? :p
|
prawdopodobnie tak, też na 16 go zostawili, jednakże nie wiem nie było mnie już na vencie xd
|
Akon to taki russel tylko ma 10 lvli mniej...
|
Dzisiejszy dzień rozpoczęliśmy wraz z Trąbą i Sequelem śmiesznym akcentem, natomiast gdy karaliśmy Kapricho (nie padł, ale cóż :P) ujrzeliśmy coś takiego
07:59 Kapricho [132]: exevo gran mas pox "" KAPricHO |
Feyrety The Wolf
Nov 25 2008, 01:57:27 CET Killed at Level 106 by Vessmunrah and by a bog raider Aldeorius Nov 25 2008, 04:36:32 CET Killed at Level 118 by Punzhete nie dali za wygraną. :) |
Ja tu cisne druida żeby wam pomóc a tu już nie ma w czym...:P
ale i tak wracam:P jakby co na nową wojne się będę szykował:D :flaga_pl: !NIE MÓWIĘ SZEPTEM GDY MÓWIĘ SKĄD JESTEM!:D:flaga_pl: |
Cytuj:
"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, bo z wrogami sam se poradze" czy jakos tak xD |
Czyli rządy Russela dobiegły końca? :*
|
Nie, tak na prawdę to Russel sprzedał 30kk, by opłacić kurs języka polskiego i angielskiego oraz kupić postać Akona za kilka tysięcy euro.
Edit: Ale nie rozpowiadajcie tego, bo się wyda... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |
|