Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

CzarnyBratCzarnego 03-06-2009 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2558030)
A to na ¦l±sku s± wszystkie mennice, ta?
I taka pro¶ba, używaj języka polskiego, OK?

o.O Kto z tego Forum Robi mi Spama na GG ?/;> Bo Ma Chłopak/Laska Humor Masakryczny ;)

Jawor131 03-06-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2558020)
Taki offtopic..

Kto¶ z ab team'u może mi powiedzieć jakie nagrania zostały użyte to tego wmv, które kto¶ od was tam stworzył?

Gadaj z Magrem on zrobil ten filmik.

Lavi0 03-06-2009 22:59

@Jawor

PO_dziękował :P ... możesz na priv mi wysłać gg do niego ? :)

Yanne 04-06-2009 15:54

@up wez od dizta on je ma lawl xDDD

Amoniak50 04-06-2009 19:18

Skillet-Rebirthing
Skillet-Falling inside the black
Soundtrack z piratów
what have you done - within temptation
Sailwork - stabbing the drama
sabaton - ghost division
skillet - whisper in the dark

Antichrist_ 04-06-2009 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 2558965)
Sailwork - stabbing the drama

Soilwork*

abcd

AxeVice 05-06-2009 14:57

Ja chciec battle...nanan

Jawor131 05-06-2009 15:28

Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.

AxeVice 05-06-2009 15:30

No tak ale wyszli :baby:

:asd

Wiecznyodpoczynek 05-06-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jawor131 (Post 2559520)
Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.

No, nasze 45 wyszły, a wy do dp. xDDDDDDDDDDDDDD

AxeVice 05-06-2009 16:07

Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)

vendor 05-06-2009 16:12

Baschkiria...

zambro 05-06-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxeVice (Post 2559559)
Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)

Wg mnie to raczej polaków jednak.

AxeVice 06-06-2009 09:00

Najs widze ze paru ludzi z flow sie przezucilo ;f

Bd sie dzialo ^.^

i jeszcze eter down w nocy ;f

Arav_ras 06-06-2009 09:44

Wydaje mi się że polaków jest najwięcej,największa gildia 95% polaków,Opus Vitae no i sporo w Take Over,Ab team no i na koniec te wszytskie nooby na trollach albo co w siedza w depo lub na rooku,może sie myle ale jak ja grałem to ciężko było spotkać hiszpanów/szwedów na mniejszych lvlach.

J.Rabbit 06-06-2009 11:31

Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:

Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore s± na channelach)
Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow!
Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju
Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem.
(Enchant Party - Utori Mas Sio)
Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba!
Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma!
Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo!
Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp)
Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie.
Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas !
Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!!

Grebol 06-06-2009 11:58

@up

owned

Vassanti
Jun 06 2009, 11:56:12 CEST Killed at Level 181 by Rayven De'Fire

AxeVice 06-06-2009 13:23

hahaha kto to wymyslil ?;p

Punzhete,Vildingen,Vincenzo Capone x3,Adis Druidek,lavio Cold,Vessmunrah,jontek,Huo Yuandia,dilame

Jaz 06-06-2009 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2560105)
Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:

Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore s± na channelach)
Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow!
Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju
Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem.
(Enchant Party - Utori Mas Sio)
Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba!
Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma!
Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo!
Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp)
Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie.
Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas !
Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!!

Hahahahahah no. 5 wymiata xD

btw.