![]() |
|
Cytuj:
o.O Kto z tego Forum Robi mi Spama na GG ?/;> Bo Ma Chłopak/Laska Humor Masakryczny ;) |
Cytuj:
|
@Jawor
PO_dziękował :P ... możesz na priv mi wysłać gg do niego ? :) |
@up wez od dizta on je ma lawl xDDD
|
Skillet-Rebirthing
Skillet-Falling inside the black Soundtrack z piratów what have you done - within temptation Sailwork - stabbing the drama sabaton - ghost division skillet - whisper in the dark |
Cytuj:
abcd |
Ja chciec battle...nanan
|
Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.
|
No tak ale wyszli :baby:
:asd |
Cytuj:
|
Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)
|
Baschkiria...
|
Cytuj:
|
Najs widze ze paru ludzi z flow sie przezucilo ;f
Bd sie dzialo ^.^ i jeszcze eter down w nocy ;f |
Wydaje mi się że polaków jest najwięcej,największa gildia 95% polaków,Opus Vitae no i sporo w Take Over,Ab team no i na koniec te wszytskie nooby na trollach albo co w siedza w depo lub na rooku,może sie myle ale jak ja grałem to ciężko było spotkać hiszpanów/szwedów na mniejszych lvlach.
|
Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:
Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore s± na channelach) Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow! Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem. (Enchant Party - Utori Mas Sio) Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba! Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma! Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo! Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp) Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie. Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas ! Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!! |
@up
owned Vassanti Jun 06 2009, 11:56:12 CEST Killed at Level 181 by Rayven De'Fire |
hahaha kto to wymyslil ?;p
Punzhete,Vildingen,Vincenzo Capone x3,Adis Druidek,lavio Cold,Vessmunrah,jontek,Huo Yuandia,dilame |
Cytuj:
btw. Powered by Akon? |
ludzie rzucajcie mwale jak trzeba! i miejcie jaja! jak nie macie to idzcie na bazar i kupcie mendel XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
edit : nie ma to jak dekalog... .(i 11 przykazanie) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |
|