![]() |
|
@up all
A ja was all lubie :) Pozdrawiam |
Cytuj:
Ja ciebie tez :D |
Cytuj:
Po 1 widac ze jestes bardzo ogranioczony poniewaz nawet nie chce ci sie doczytac do konca a po 2 to twoje slownictwo jest ubogie :baby: |
Cytuj:
|
@Prawie all up
Przestancie sie wreszcie kłucić bo to jest nudne i monotonne ,przypominami się 3-stronowa klutnia o wyswita tyle ze tam byl jakis sens8o . Ok,a tera to o co mi chodziło potrzebuje monka lub ewentualnie ghula:evul: dla palka zeby skilowac;) |
Cytuj:
Wiesz ligus takie texty mnie nie ruszaja wiec wez sobie cos na wstrzymanie.. |
Cytuj:
inne sprawy Pysidonzenho rooked (ma 1 lvl ) :cup: Jestem ubogim zebrakiem. Nie mam kasy, zlitujcie sie i przeslijcie mi cos. PRRROOOSSSZZZZEEE!!!!! /\ prawie jak fri itens plx :) PS chyba PS1 udalo PS2 mi PS3 sie PS4 zmienic PS5 temat PS6 ??? |
;(
eee, dziekuje coniektorym za obrone ;* nie wiedzialam, ze jest tu jeszcze ktos kto by sie za mna stawil.. thx...
|
Wy sie kłucicie a tym czasem :
22:51 You advanced to magic level 17.:cup: :cup: :cup: |
@Seba
Gratki Seba go go 25mlev, walnij ss'a i na tibia.pl go wyślij :p |
No niezle seba 3ym tak dalej ^.-
|
znowu dlugo tu nie zagladalem :evul:
ale widze ze znowu jakas klotnia ^^ to juz chyba standard :] chyba nazwa tematu powinna zostac zmieniona , bo juz prawie nikt tu o Silverze nie rozmawia :baby: @Dolor nie masz prawa nikogo wyganiac z forum... @Kasztan Signed =) @Łodzianin wreszcie sie z Toba zgadzam :evul: :cup: a ja postanowilem wrocic do profesji, ktora zrobilem najwyzszy lev :) nikt m.in. Łodzianin przynajmniej mi nie bedzie wypominal ze dostalem postac ze skillami 80 :evul: |
o lol ludzie pobiliosmy rekord
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 4, gości: 7) wooooooow grratki :) |
@holu
Nigdy ci nie wypominalem. Tylko jestes chorogiewa jednego dnia kumpel drugiego wrog.. |
Cytuj:
|
@Łodzianin
jakby tak przeczytac caly ten temat , znalazloby sie z 10 postow, w ktorych mowiles o tym jak dostalem postac :evul: JUTRO TUTOR TEST :evul: Wish Me Luck :cup: jesli sie uda, Silvera stanie sie lepsza, mam nadzieje ; ) naprawiam stare błedy Muheheheh :) watch out.! |
Holu, z czym sie zgadzasz z neoxerem ? Z tym, ze jestem dzieckiem neostrady ? Ja osobiscie sie z tym nie zgadzam ;]
BTW : neoxer, ty tez jestes taka ,,choragiewa'' =] |
kazdy z nas ma wady... : ) dobrze o tym wiem, ze 90% Polakow z Silvery za mną nie przepadalo
mimo to, nie przejmuje sie tym , bo po co? :] tylko nie znam powodow dlaczego tak bylo <jest?>, jesli chodzi o zazdrość, czy cos w tym stylu, to tym bardziej nie ma powodu do załamki :evul: a i jeszcze jedno, kazdy kiedys zapłaci za swoje błędy, ja zapłacilem :((( @Kattinka nic do Ciebie nie mam, tylko pamietam nasza pierwsza rozmowe, w ktorej jako przecinka uzywalas slowa 'kur!a' :) mozesz tego nie pamietac, pisalem wtedy z Carpy~ =) nie mysl sobie, ze Cie stad wyganiam ofc :P za malo Cie znam, zebym mogl wyciagac jakies wnioski :evul: w sumie to masz rację, kiedyś sie grało i rozmawiało, bo to bylo najfajniejsze, a teraz liczy sie tylko lvl :( btw. zaczynam pisać glupoty...nie przejmujcie sie tym, jointY robią swoje :evul: |
Żeczywiscie mało osób pisze o silverze.
@Cwaniak Big gratz:cup: Potrzebuje Monka mam tylko 60 dist ;( ;( ;( ;( @Narkoman Widziałem temat na ktorym było z 50:] ludzi i nie był to temat o update czy konkursie8o Pozdrawiam |
TOTALNA ZAŁAMKA :(:baby: X( ;(
W TESCIE TUTORA ZROBILEM TYLKO 1 BLAD.... :(X( X( X( X( JESZCZE W DODATKU ZNALEM ODPOWIEDZ DO DANEGO PYTANIA TO POSLUCHALEM KUMPLA , NIESTETY ZLE MI PODPOWIEDZIAL ;( ;( ;(;( X( ;( X( ;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |
|