Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

stahuuuu 16-12-2007 20:44

ja znalazłem na ziemi BOH, a co w tym najdziwniejsze sam je na ziemi połozylem xD

sir xarvi 16-12-2007 23:02

Na pewno nie jednemu z was sie zdarzyło znaleźć coś co leżało na progu domku.

Było to juz jakies 150 lat temu... ale na starej valorii w owym proguot tak lezała torba z 4-ema bpkami Uh. Niby nic, ale jednak.

bilabong 19-12-2007 04:49

DSM + Backpack kolesia który padł na GSie na Ghostlandzie :p było to dawno i ten dsm poszedł za 90k :P (IRIDIA)

Bounty8 19-12-2007 17:00

Mójj najcenniejszy przedmiot który znalazłem ... Hmmmm ;]
Na Rooku too legion helemet i studded armor xD
A na mainie: bp HMM, dark helmet, bp battle shield <--<to w dedzie
aa na ziemi to dwarven shield, soldier helmet i x-bow xD hehe :P;);););)

Tibijski wojownik 19-12-2007 19:53

Najcenniejszą rzeczą jaką znalazłem było plate armor. Cóż nie mam dużo szczęścia. :(

Urol 19-12-2007 22:25

Na rooku? Łuuu! Chain Armor, Brass Shield, Mace (mino) leżały sobie na bear roomie :)

na mainie:

B. Robe, Meduska (depo w carlin rzucał koleś któremu gra w tibie się znudziła), Steel Boots ale to dawne czasy jak jeszcze grałem Ek na Chimerze :)

KornPalix 20-12-2007 16:14

Golden Armor

witam jestem nowy na forum:baby: i postanowilem se napisac :p
ale, że widze tutaj ciekawy temat w ktorym mialem przygode to napisze co ja znalazlem na ziemi :D
otuz wychodziłem se z rookgardu i gzy wyszedlem do carlin ktos akurat padl przed temple i zucili mi pod nogi jego armor 8o
bylem zupelnie zaskoczony widzac pod swoimi nogami GOLDEN ARMORA!
to był szok xD
i chyba zasługuje na 1 miejsce xD:cup:
neistety tydzien puzniej mialem hacka i stracilem eq ;(;(;(

Athelas 20-12-2007 22:16

zwis neta ;( sry

Athelas 20-12-2007 22:17

sry, net się uwiesił:( plx nie dawajcie ostrzezenia

Athelas 20-12-2007 22:17

a ja? hmm... fur boots i bright sword:p a było to tak: ja se ide do depo w thais, a jakiś gosc rzucil na skrzynke te przedmioty... no a ja najblizej bylem, a on laga miał. wszedlem tam, wziolem, zaczekalem, czy bedzie chcial zwrotu, a on zrozpaczony poszedl... jakby poprosil to bym mu oddal:)

KoSzaLiniok 21-12-2007 12:34

Kiedyś bylem na dwarfach tam niżej na soldkach i leżało świerze ciało czyjes zabite. No i podchodzę i patrze ze puste. Myślę, hmm pewnie już ktoś wziął. Szukam sobie po ciałach dwarfów patrze a w jednym bp. no to otwieram a tu cale eq. Fs, plate set, beho shield, warr helmet, bohy ;D
Pewnie ktoś miał RSa i wiedział ze padnie i włożył tam ;P

Vunturiox 21-12-2007 19:57

ja co znalazlem to na ghostland koles wszedl na doł i padl na fd ja go tylko ubilem i vamp shield wypadl a wczesniej w tym samym miejscu tez koles jakis padl wtedy wypadly k legi

Michulek 21-12-2007 21:51

Ta wspaniala przygoda odbyla sie dzis to zn 20.12.2007 . Mój kumpel z luminery zkonczyl z tibia na dobre, dal mi passy, to ja ide do carlin depo otwieram ,a tam kolo deopt pelno ruznych bagow i bp wypchanych kasą i itemkami w jednym byl knight set i demon shield w niekturych sd i uh.Łącznie bagów i bp bylo ze 30
a jesli chodzi o pojedyncze przedmioty to niedaleko carlin lumi 2 cc w bagu xD:cup:

kilol 22-12-2007 09:41

i na co Wam te itemy??

ja znalazłem drugą połówke.... w dodatku z tej samej miejscowości...

jesteśmy razem już dwa lata :D

Sehrman 22-12-2007 18:25

ja nie dobiegłem ale widziałem na ziemi demon shield a znalazłem i dobiegłem pełną skarbonkę i lalkę

Pitek_Spox 23-12-2007 02:13

A ja na Darshii babka dedła i jej lootło cown armor i vampirka...

mialem szczescie bo za mna jakis gosciu sie czail ale bylem pierwszy :D

Debilos 23-12-2007 19:13

Ja znalazłem w dedzie [ITEM]Crown legs[/ITEM] :cup:

grzmotfcb 23-12-2007 19:29

ja znalazlem boh,y. ale sie wtedy cieszylem:D:D:D

Glorix 23-12-2007 21:50

Ja pewniego dnia gdy spacerowalem sobie po Venore to znalazlem deda a w nim crown armor, i.......... bohy !!!! Koles padl na Dragach xD to byl fart:evul::evul::evul::evul::evul::evul:[MONSTER][MONSTER][MONSTER][MONSTER][CHAR][CHAR][/CHAR][/CHAR][/MONSTER][/MONSTER][/MONSTER][/MONSTER]

Fritz 24-12-2007 10:48

hehe,a ja to dopiero mam farta:w depo w carlin jakiś lol wyrzucał swoje rzeczy 8o heh,wyrzucił wolf tooth chain,longsword,i wiele innych rzeczy,ale te wymienione to ja dorwałem :D

Pojedyńczo broad sword na vice-charze(dla gości co nie rozumieją mnie vice-char znaczy char który ma 2 lvl[jeśli nadal nie rozumiesz,mój main char ma 10 lvl,a vice 9,teraz rozumiesz?]).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57.