![]() |
|
40 pall
Witam.
Czy na 40 lvlu pallek 10 magic lvl i skille 64/41 dam rade solo d lair??? Mogę solo dla??? i czy mógłbym zsolować sobie gs. I prosze was napsizcie mi w jakich ilosciach moge solować: Dle GS'y Dragi(lol? mysle ze max 4~) Vampiry (chyba latwe) i DSy o ile mi wiadomo na utana vid są wrażliwe więc chyba no problem bedzie |
Na tych skillach... Szczerze? Nie masz szans. Ubić GSa może dasz rade ale DLa nie. Podskilluj do min. 70 - 75, wbij 50lvl i się zobaczy...
DSy - łatwizna. Vampiry 1 na raz. Dragi... w sensie 4 na raz? Bo osobno to może dasz rade z 10 zanim skończą ci się poty (zakładając że masz ich full cap...) |
@3up
Spokojnie ogarniesz ale podskilluj jeszcze :) |
32 drut
Witam mam 32 lvl druta 31 mlvl eq Spirit Cloak blue legs terra/necro rod,grifin shield,crown helmet
Dam rade expic na elfach na shadowthorn ? |
@up
ogarniesz uważaj na większe kupki potworków |
Pokonam GS'a na 39 lvlu magiem [36 mlvl]?
|
Na DC -1 spoko sobie expie. Na wszystkim oprócz assasinów i dark monków. Nawet jednego potka jeszcze nie zmarnowałem.
|
@Asthe
1 DLa na pewno ubijesz , choć o zysku nie ma mowy (chyba że farta będziesz miał) , GS jeśli bohy masz to też dasz rade , choć przydałby sie time ring. CO do DL polecam go bić bez mana shielda , bo na combo raczej i tak nie padniesz (obowiązkowo d neklace) a samymi potkami nie wyrobiłbyś raczej |
Czy z takimi umiejetnosciami i eq moglbym expic na dragach?
Info o moim charze: http://img20.imageshack.us/img20/5858/pallek.png |
@up
juz ci odpowiedzialem w innym topiku ale powiem tez: za maly lev na dragi, na combo cie maja @jaki jest najsilnieszy stwor kturego moglbym kill? beholder? mam duzo kasy na waste i kumpli |
@Mastolix
Jak patrze na twoje eq (a oto ci przecież chodziło) sądzę że kasy masz dużo, a jeśli twoje umiejętności stoją na równie wysokim poziomie co eq możesz expić na pojedynczych dragach (waste duże będzie). |
40 ED 40 m lvl z eq pokona foxa?
Jesli robie quest na foxai już jak zabiję 5k mino to gdzie jest fox? Z góry THX :] |
1.Dasz rade spokojnie ;] szczególnie, że tam gdzie się respi jest tylko on, bez innych mino(chyba, że jakieś summonnie:))
2.Mino mount, http://www.tibia.org.pl/forum/showth...=330295&page=3 |
@up
1. Ortografia leży. 2. Nie reklamuje się tu botów. 3. To keylogger :) Weź, durny jesteś myśląc, że ktoś się na to nabierze ;) Życzę schakowania 1 lvla bez eq :p PS: To napewno key bo nie widać rozszerzenia pliku, i dlatego zamiast s p e e d y s h a r e pojawiły się gwiazdki. Powiem Ci jedno: WON! -.- |
25 RP 80/66
Zombie, Nightstalker, Necromancer, ogolem Cemetery Quater(Yalahar). Dam rade? Jesli nie, to od ktorego lvl? |
Heh nie radzę, wpadniesz w większą grupę potworów i złożysz się na combo.
|
Czy na 46 lev (25% do lev ) ze skillami 72/71 dam rade expić na wyspie piratów ?
|
Mysle ze tak
|
Cytuj:
I tak mam lepsze eq ;d |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |
|