![]() |
|
@up
Kazda postać, która kupil Polak, niestety tak konczy. Edit: Jest jeden wyjątek. |
@up
nie no czasami zdarzy sie ze next ownet tez bedzie jakis normalny no ale to juz jest zadkosc |
scotie mial bana za pisanie na trade sell pacc:) lol noob
|
;]
uuuu....Nizahe sie lognal...moze naprawde szykuje sie coś ostrego B)
*a tak w ogole to pozdro dla Zab'stera widzę że ostro z lvl leci...(no i dla reszty h-lvli z Morgany którzy na forum zagladają):) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@sepiritz picza wbil 100 -.- |
up@
czyli kolejny 100 w revolution :) Jeżeli oni niee zaczną jakieś wojny to muszą być naprawde zatwardziałymi pacyfistami ( w co wątpię, bo widać po ich fragach, ze tak niee jest :p ) a co do nizahe to czyżby się bał narastającej nowej potęgi na morganie, ktora mogła by zakończyć jego niee podzielne rządy na tym świecie ?? co do kupowania charów z allegro lub e-buy to myśle, że to żenada. Niee lepiej samemu wbić taki lvl, zdobyć szacunek graczy, stworzyć swoją własną legendę (tu mnie trochę poniosło :p ) ?? |
@UP
Wiesz, dla niektorych legenda i wlasna histioria to nuda, wola miec od razu jedna z najlepszych postaci na serwie i kozaczyc sie jacy to sa super...ale podzielam twoje zdanie B) |
Co do tego up to akurat nie mialam na mysli Tensh~.
Widze, ze chyba wasza teoria na temat Revolution przepada. Anan, Dasol, Thanzul, Luna, Zabster ... itd doszli do Corruption. |
Nom widze ze Fureyka tu juz powiedziala co sie stalo :)
|
Jak mnie Dasol, Thanzul i Kinessia pekowali. To nie umieli zastawic trapa na tombach ;d zabili mnie dopiero kolo bramy w ank ^^
@down Gdy była wojna Hurricane vs Fire ktoś żartował z Didera że z dp nie wyłaził ;d To może teraz sie bedzie można pośmiać z Killemal |
Eh, Zapewne Kille~ i tak nie wyjdzie teraz z pz . . . :evul:
@up: Ale moze cos szykuja ?:> Corruption zaczyna zbierac ludzi :)) |
Russel liderem Corruption. Nizahe retired ?
|
Ktoś może mi napisać co to się wczoraj działo pod dp w Veno ???
Wiem tylko tyle, że jakaś mega banda pk (ok 8 charów) zabijała kogo popadnie.W ruch szły sd, trapy itp. Akcja dobrze zorganizowana. Padł 41 ed i 42 ms, a pewnie i wiecej padło. I wiem, że na pewno były to przypadkowe ofiary!!! Może ktoś zna szczegóły ??? |
Czyli jednak slic niee wytrzymał za długo w pokoju :p
Widze, ze nawet knobik się przepisał. Czyżby Hurri~ wracalo do łask?? Co do pkowania przed dp w venore to nic niee widziałem jak tam byłem. Moze był to kazu`ya sqad :) oni całkiem nieźle pekują. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehm jestem bardzo malo aktywny przez ostatnie pare dni i tak podejrzewam az do czerwca czy ktos moze w skrocie napisac o co chodzi z huricane i tymi tekstami do gory ? jakos tak logicznie jak bym mogl prosic/ z gory thx
|
@up.
Chodzilo im o to, ze Hurri walczylo przeciwko Fire a teraz znowu do nich dolaczaja by pomoc w war. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |
|