Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

mechatronik 2 15-08-2006 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 937846)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1341256

Cytuję:
"Today i was hunting Black Knights with Gwalke solt (My Blocker) then Gammbler and Lord Sensej camed and started to atk Gwalke~ i asked whats the reason? Lord Sensej said: just eq^^

i said to Gammbler that he should stop, and Gammbler just said Fuck off.

:/"

Post napisany przez Ak, członka gildii Wanted.
Tłumaczenie:
"Dzi¶ z Gwalke solt (moim blokerem) huncili¶my Black knighty. Nagle Gammbler i sensej przyszli i zaczeli atakowac Gwalke, spytałem więc - powód? Sensej powiedział - eq^^

Powiedziałem Gammblerowi,żeby przestał atakować a on odpowiedział odwal się"
(Wiem, że tłumaczenie nie jest idealne, ale tylko chcę wam przybliżyć o co chodziło)

Więc podsumowuj±c: Wanted zaczyna lać inne chary członków swojej gildii. Inteligentne -.-

Lol to juz jest lekka przesada....nieno rozumiem jakiegos innego..ale blokera ziomka ze swojej gildii to juz jest szczyt...heh a niby PA miało niebyc....naprawde hihy hahy sa z tej wojny w niektorych momentach.....:p :p...heh...wspolczuje 40+ i 50+ lv....bo w koncu Wanted nierobi PA....wcale bo poco....:evul: :evul:

Eldyn 15-08-2006 16:08

@up
Najgorzej maja 20+ :( albo czlonkowie Wanted.

Aber Vego 15-08-2006 16:14

@up

Dlaczego 20 lv+ ???

Cors Ent 15-08-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aber Vego (Post 937917)
@up

Dlaczego 20 lv+ ???

jak to dlaczego?
juz 3x noob chara mi zabili :( :(

Draz sam sobie grób kopie
nie przeszkadzajmy mu

Aber Vego 15-08-2006 16:30

Aha....

Draz.. powinien sie zastanowić z deczka.:confused:

www.ziomy.50.centa.patrz~ 15-08-2006 16:34

Ehh, powiedzialem cos, a wy juz gadacie ,ze noob jestem itd... Jak nie powiem cos dla was dobrego to jestem noob ,racja... Nosso , forumowy fighterze nie nazywaj mnie dzieckiem ,bo takowym nie jestem...
Gadacie ,ze Draz~ debil , odbilo mu itd. RAcja ale NIC z tym nei robicie , maja pz'a i nic.. Pewnie forumowi fighterzy DoF zaraz zaczna mi wbijac ,ze jestem dzieckiem itd.

Raul de Azura 15-08-2006 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez www.ziomy.50.centa.patrz~ (Post 937955)
Ehh, powiedzialem cos, a wy juz gadacie ,ze noob jestem itd... Jak nie powiem cos dla was dobrego to jestem noob ,racja... Nosso , forumowy fighterze nie nazywaj mnie dzieckiem ,bo takowym nie jestem...
Gadacie ,ze Draz~ debil , odbilo mu itd. RAcja ale NIC z tym nei robicie , maja pz'a i nic.. Pewnie forumowi fighterzy DoF zaraz zaczna mi wbijac ,ze jestem dzieckiem itd.

udajesz idiote?

tajemniczy111 15-08-2006 17:57

Za to ty nie musisz udawac idioty. Ty poprostu nim jestes.
A moze Draz dziala tak jak to Cors mowil :"Jak odejsc to z hukiem" ?

mechatronik 2 15-08-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 938076)

No faktycznie odchodzi z Hukiem...całe WA i Wanted....zobacz kilka postow wczesniej jaki huk robi Sensej ubijajac druida z UWAGA ZNACZNYM LEVELEM BO AZ 20+....no to faktycznie robia Huk i posmiewisko...zgodze sie na wojnie najbardziej cierpia nie czlonkowie Wanted ani Dof"u a gracze z levelami 20+ do 50+ no coz tak bywa...........B) B) B) hehhee a co doodejscia z hukiem to jak to ujał Cors...Draz nieodchodzi z hukiem on kopie sobie grob.......

Raul de Azura 15-08-2006 18:32

Cytuj:

mr Sir Kiks zal mi Ciebie.

mechatronik 15-08-2006 19:45

Ach ta dzika azura kiedy ona sie zmieni...
Drodzy czlonkowie wanted sami przeciez widzicie ze cos z wasza gildia nie tak...Nie potraficie sie zbuntowac?:confused:

Nosso Mc'Furry 15-08-2006 20:04

Cytuj:

Tylko czemu musz± cierpieć niewinni? :confused:

Mysliciel 15-08-2006 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry (Post 938235)

dobre pytanie :P Ciekawe czy wielkie Wanted bedzie tak inteligentne i odpowie?

Gammbler 15-08-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 (Post 937870)
Lol to juz jest lekka przesada....nieno rozumiem jakiegos innego..ale blokera ziomka ze swojej gildii to juz jest szczyt...heh a niby PA miało niebyc....naprawde hihy hahy sa z tej wojny w niektorych momentach.....:p :p...heh...wspolczuje 40+ i 50+ lv....bo w koncu Wanted nierobi PA....wcale bo poco....:evul: :evul:

Mialem powód a Ak Druid go uhal .

Mysliciel 15-08-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 938367)
Mialem powód a Ak Druid go uhal .

ehhehehe lol

tajemniczy111 15-08-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry (Post 938235)

Zapytaj o to swoich kolegow z gildi.
Tak jak ktos to ujal wczesniej, ze draz ma locka 2 razy a nie pamietam kto to napisal ze Sandra juz z 10 razy biegala z lockiem, i kto tu zabija niewinnych...

Mysliciel 15-08-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 938391)
Zapytaj o to swoich kolegow z gildi.
Tak jak ktos to ujal wczesniej, ze draz ma locka 2 razy a nie pamietam kto to napisal ze Sandra juz z 10 razy biegala z lockiem, i kto tu zabija niewinnych...

ty ale jest sprawa :P to wanted zabija od +20 do +50 lvl i armor rzadaja 8o

Mrok 15-08-2006 21:47

DoF nie jest też ¶więte.Gadacie,że Wanted robi PA.A mnie dzi¶ Tegax gonił.
Azura już nie jest serwerem do grania.Wszyscy zaczeli Pekować.Ciężko wbić w 1 dzień,jeden level.ja rozumiem,że jest to serwer pvp,ale to już lekka przesada:(.I nie pitolić,że tylko wanted robi PA.

tajemniczy111 15-08-2006 21:52

Po pierwsze nie wszyscy w Wanted abusuja, bo jakos nie widzialem aby Bibolowski czy Omega~,ICe~,i jeszcze inni zabijali 20+ lvl wiec nie piszcie ze cala gildia abusuje tylko poszczegolne osoby w tej gildi. Wcale nie mam zamiaru bronic tych ludzi, ktorzy abusuja, tylko staram Ci sie uswiadomic ze w DoFie tez sa takie osoby,ktore teraz udaja wielkich sprawiedliwych...
Pozyjemy zobaczymy jak to bedzie...

Cors Ent 15-08-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 938460)
Po pierwsze nie wszyscy w Wanted abusuja, bo jakos nie widzialem aby Bibolowski czy Omega~,ICe~,i jeszcze inni zabijali 20+ lvl wiec nie piszcie ze cala gildia abusuje tylko poszczegolne osoby w tej gildi. Wcale nie mam zamiaru bronic tych ludzi, ktorzy abusuja, tylko staram Ci sie uswiadomic ze w DoFie tez sa takie osoby,ktore teraz udaja wielkich sprawiedliwych...
Pozyjemy zobaczymy jak to bedzie...

HAHA strzał w dziesiatke
Bibolowski czy Omega~,ICe~ - podales akurat 3 najbardziej aktywne osoby z wanted - gratz swietny przyklad

@Mrok
widocznie sobie zasluzyles
nikt nie mowi ze dof jest swiete - zabijamy tych ktorzy staneli nam na drodze
nazywacie to pa i chamstwem -
jak byliscie w WA i NR i gnebiliscie przegrywajacy dof to bylo dobrze
ale jak teraz Dof urosl na sile i odplaca wam podobna moneta to jest zly i niedobry?

gratuluje obiektywizmu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03.