Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Ashael 10-09-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablczek (Post 1647047)
Czy ktoś na rooku nie wie przypadkiem czy gdzieś tam jest łom?Może mają go handlarze jacyś lub coś

Ale drzwi do pokoju mino maga "może otworzyć tylko magia" :<

Marcin24 10-09-2007 23:14

Cytuj:

Czy ktoś na rooku nie wie przypadkiem czy gdzieś tam jest łom?Może mają go handlarze jacyś lub coś
Na 99% nie ma go na Rooku.
Cytuj:

Tak. Nie widziałeś co tam jest?! Tam jest WIADRO! Czy ty byś nie chciał wiadra Toma?!
Myślisz, ze co powiedział ten koleś co dostał DSL?
"Chciałem tylko wiadro, TYLKO WIADRO! A oni mi dali jakieś bezwartościowe gacie!"

Rocket Slayer 10-09-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1647124)
Ashael, ":<" to MÓJ emotikon, tak samo jak ";[" jest LolnY'ego, więc przestrzegam cię, NIE UŻYWAJ GO, BO BĘDZIESZ WIECZNIE PRZEKLĘTY!

Buahahaha tym mnie rozwaliłeś...

@Topic: NPC na pacc area, tam koło nory zajęcy jest nie przydatny? Próbowałem wiele różnych haseł ale widocznie za malo bym się mógł czegoś ciekawego od niego dowiedzieć...

Czemu sądzicie, że Apprentice Sheng ma związek z dostaniem się do Mino maga? Może cipsoft wstawił go tylko z tego powodu bu był jakiś nowy potwór i żeby rookstayerzy sie czymś zajęli? Ale to moja opinia... powodzenia w szukaniu

Michoss 11-09-2007 00:41

Wiem, Slayer, rozwalam tym lepiej niż transformerzy :<.

Czemu sądzimy że AS ma wiązek z MS? Może dla tego że AS jest uczniem minomaga, a raczej nie uczył się czarować przez ścianę.

Diablczek 11-09-2007 17:13

Odpowiedź możemy mieć pod nosem więc co to może być?Na rooku istnieje jedynie maga z lifefluidami i uzdrawiającym Dallheimem i Cipfriedem

Scobel 11-09-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablczek (Post 1648166)
Odpowiedź możemy mieć pod nosem więc co to może być?Na rooku istnieje jedynie maga z lifefluidami i uzdrawiającym Dallheimem i Cipfriedem

AS uzywa magii rowniez :) ... Magia mozna nazwac tez znikanie SS :)

Marcin24 11-09-2007 18:13

@up
Racja, ale temat o MLW nie jest zamknięty. Np. dlaczego z AS wypada MLW? Przecież nikt nie będzie jej używał. A gdyby mieli jakiś Rar'ek dać, to mogliby dać coś, co nie ma zastosowania.
Chociaż z drugiej strony, co można by tym zrobić.
To moje zdanie, nie potwierdzone żadnymi dowodami itp.

Michoss 11-09-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1648271)
Chociaż z drugiej strony, co można by tym zrobić.

Załączyć wanda i "używać" drzwi?

EDIT:
Tak, wiem że już ludzie próbowali!

Marcin24 11-09-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1648287)
Załączyć wanda i "używać" drzwi?

Chodziło mi o to, że za bardzo nie ma z tym co zrobić, najwyżej "włączyć", tak jak mówisz.

Diablczek 11-09-2007 19:46

Ludzie ta różdżka jest jedyną magią którą my możemy stosować na Rooku!!!!!
Wiem że ci z CipSoftu nie umieścili by magic light wanda na darmo, może można z tym coś zrobić ale nikt jeszcze tego nie wymyślił a może to rzeczywiście tylko świecidełko.

Scobel 11-09-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablczek (Post 1648419)
Ludzie ta różdżka jest jedyną magią którą my możemy stosować na Rooku!!!!!
Wiem że ci z CipSoftu nie umieścili by magic light wanda na darmo, może można z tym coś zrobić ale nikt jeszcze tego nie wymyślił a może to rzeczywiście tylko świecidełko.

A czemu niby ta rozdzka jest magiczna ?? Bo swieci ?? A LF dodaje zycie ... po wypisciu, MWL to chyba nie podchodzi pod magie :P

Diablczek 11-09-2007 19:58

No ale to przecież różdżka a nie zwykła pochodnia.

Scobel 11-09-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablczek (Post 1648440)
No ale to przecież różdżka a nie zwykła pochodnia.

No chyba wiem o co chodzi skoro pisze MWL-z tego wynika ze ty nie wiesz ...

Marcin24 12-09-2007 18:48

MLW sama w sobie jest magiczna.
@Scobel
A według ciebie dlaczego akurat MLW wypada z AS? Tak tylko pytam, nie wątpię w to co mówisz.

R.R. 12-09-2007 21:45

Apprentice Sheng

Loot: 0-8 gp, 0-2 Dead Snakes, 0-2 Torches, Leather Helmet, Leather Legs, Knife, Minotaur Leather, Magic Light Wand

MLW wypada z ASa bo CipSoft tak chciał. Nie wciśniesz kitu, że Mino używa magii, dlatego z niego leci MLW

Marcin24 12-09-2007 22:16

Cytuj:

MLW wypada z ASa bo CipSoft tak chciał.
No co ty?
Cytuj:

Nie wciśniesz kitu, że Mino używa magii, dlatego z niego leci MLW
Gdyby nie używał to również leciała by z niego MLW? Bo nie rozumiem dlaczego różdżka miała by lecieć z potworka, który walczy w zwarciu.

LomilThol 12-09-2007 22:17

Skoro pochodnie z niego wypadają to po co jest MLW ??
Mi się wydaję że to MLW jest "kluczem"

Salarigoth 12-09-2007 22:21

A mzoe trzeba trzymac MLW w rece i probowac otworzyc drzwi od MM albo od pokoju obiego ?

Z mm by sei zgadzalo cos musisz jednak zrobic zeby do nieog sie dostac a magia jednak jest nie ?

vns.rlz 12-09-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LomilThol (Post 1649810)

tez mi sie tak wydaje :o

Marcin24 12-09-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LomilThol (Post 1649810)

Trafna uwaga.
Cytuj:

A mzoe trzeba trzymac MLW w rece i probowac otworzyc drzwi od MM albo od pokoju obiego ?

Z mm by sei zgadzalo cos musisz jednak zrobic zeby do nieog sie dostac a magia jednak jest nie ?
Próbowano już wiele razy, z tym samym, negatywnym skutkiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55.