![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
"Chciałem tylko wiadro, TYLKO WIADRO! A oni mi dali jakieś bezwartościowe gacie!" |
Cytuj:
@Topic: NPC na pacc area, tam koło nory zajęcy jest nie przydatny? Próbowałem wiele różnych haseł ale widocznie za malo bym się mógł czegoś ciekawego od niego dowiedzieć... Czemu sądzicie, że Apprentice Sheng ma związek z dostaniem się do Mino maga? Może cipsoft wstawił go tylko z tego powodu bu był jakiś nowy potwór i żeby rookstayerzy sie czymś zajęli? Ale to moja opinia... powodzenia w szukaniu |
Wiem, Slayer, rozwalam tym lepiej niż transformerzy :<.
Czemu sądzimy że AS ma wiązek z MS? Może dla tego że AS jest uczniem minomaga, a raczej nie uczył się czarować przez ścianę. |
Odpowiedź możemy mieć pod nosem więc co to może być?Na rooku istnieje jedynie maga z lifefluidami i uzdrawiającym Dallheimem i Cipfriedem
|
Cytuj:
|
@up
Racja, ale temat o MLW nie jest zamknięty. Np. dlaczego z AS wypada MLW? Przecież nikt nie będzie jej używał. A gdyby mieli jakiś Rar'ek dać, to mogliby dać coś, co nie ma zastosowania. Chociaż z drugiej strony, co można by tym zrobić. To moje zdanie, nie potwierdzone żadnymi dowodami itp. |
Cytuj:
EDIT: Tak, wiem że już ludzie próbowali! |
Cytuj:
|
Ludzie ta różdżka jest jedyną magią którą my możemy stosować na Rooku!!!!!
Wiem że ci z CipSoftu nie umieścili by magic light wanda na darmo, może można z tym coś zrobić ale nikt jeszcze tego nie wymyślił a może to rzeczywiście tylko świecidełko. |
Cytuj:
|
No ale to przecież różdżka a nie zwykła pochodnia.
|
Cytuj:
|
MLW sama w sobie jest magiczna.
@Scobel A według ciebie dlaczego akurat MLW wypada z AS? Tak tylko pytam, nie wątpię w to co mówisz. |
Apprentice Sheng
Loot: 0-8 gp, 0-2 Dead Snakes, 0-2 Torches, Leather Helmet, Leather Legs, Knife, Minotaur Leather, Magic Light Wand MLW wypada z ASa bo CipSoft tak chciał. Nie wciśniesz kitu, że Mino używa magii, dlatego z niego leci MLW |
Cytuj:
Cytuj:
|
Skoro pochodnie z niego wypadają to po co jest MLW ??
Mi się wydaję że to MLW jest "kluczem" |
A mzoe trzeba trzymac MLW w rece i probowac otworzyc drzwi od MM albo od pokoju obiego ?
Z mm by sei zgadzalo cos musisz jednak zrobic zeby do nieog sie dostac a magia jednak jest nie ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |
|