Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

oczy_po_ojcu 09-01-2007 22:29

wybacz nie mam polskiego na uczelni
ślizgalem sie od klasy do klasy

Milten 09-01-2007 22:38

Tego typu słowa powienieneś już umieć w podstawówce jak nie wcześniej...

Masywny_Titania 09-01-2007 22:49

Ale mnie denerwuja ludzie ktorzy mowia o tym jak to vision powinno "pozwolic" taifunowi wbic 300 lvl... Sam wszedl w ta wojne, jego wybor, jego strata omg-.-

Bartholomew 09-01-2007 22:57

Ubolewam nad dzisiajszymy poczynianami Polakow. I naprawde zal mi takich jak Ima~ ktorzy kradna komus bohy nie robiac sobie z tego nic;/ naprawde przykro mi NArroweq ze straciles bohy przez glupote vision;/ ale to sie zemsci na takich jak oni

Khazul 09-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oczy_po_ojcu (Post 1186595)
no wlasnie to gra i dlatego tu robimy zeczy ktorych w rl nie zrobimy

np bijemy mocniejszych xDDDDddd

MagField 09-01-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1186830)
No to mogli nikogo nie okradac,albo ten pozostały 1%!! Po co Polak ma okradać Polaka!? Co Vision może nie ma kasy na runy!?

I trochę szacunku a nie Polaka piszesz z małej litery...

Po co Polak ma okradać Polaka? Omg takie są czasy nikt nie patrzy czy to Polak czy ktoś inny...Po prostu kradnie ...

Tarinek 10-01-2007 00:38

Witam

@Caly ten temat.

Wezcie sie tyrajcie na GG / PM bo nie chce mi sie tyle tych stron przewracac bezsensownej gadki.

@PA Vision

Napisałem juz chyba 50-100 stron wczesniej ze bedziemy niszczyc ten serwer tylko dlatego zeby uprzykrzyc zycie Duskom bo to jest im nie na reke a nie nam czy na tym serwie bedzie grało 80 osob czy 800.
A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku.
Nawiasem mówiac jezeli znajdziecie sie w sytuacji gdy dookoła was znajdzie sie pare osobek z Vision polecam oddanie bohow~ naogol to chcemy i nie bedziecie wracac do dp ze swiatyni. Bo niejeden woli stracic AOL + Bless + Exp niz oddac Boh czy tam Armorek. Ale wolna wola.

@Honor

Poraz kolejny uswiadamiam ze ludzie ktorzy z pełną swiadomoscia sprzeciwstawiają sie tyrani i wiedzą ze nie pograja na serwie postaciami w ktore napewno włozyli sporo czasu i pracy nazywani sa ludzmi bez honoru to pozdrawiam.
Jestem ciekawy ile z osob piszacyc takie glupoty na tym forum mając taka postac zrobiłoby tak jak my. 1-2 ? Nas jest troche wiecej wiec JAPA.

@ Filmik

Oczywiscie Pr0, ale gdyby nie ja to Kalach nic by nie poradził <cfaniak> Moze tez skrece na dniach podobny film.

Pozdro i uwazajcie na VISION Bo to są łobuziaki.

Przemo2 10-01-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ReeGal (Post 1186373)
Sasho,

Jesteś podobno taki Mastah, Pan nad Panów, najlepszy z najlepszych , najinteligentniejszy z najinteligentniejszych, najmądrzejszy z najmądrzejszych, a ten tekst to .... jest inteligentne?

Po tym tekście, można wywnioskować ile masz inteligencji i lat, jesteś poprostu dzieckiem zachowującym się jak mój kuzyn, za mało ludzie <rodzice, koledzy?> zwracają na Ciebie uwagi, za mało ci jej poświęcają, dlatego idziesz jako forum, robisz z siebie nie wiem co,idziesz się powywyższać i zwrócić na siebie uwagę w tibii, i na forum, dlatego każdy ma Ciebie za "0".

Ktoś się nie zgodzi?

w tym roku koncze 18 lat to tak apropo :D chetnie zobacze co masz jeszcze do powiedzenia tylko szkoda ze tutaj tyle osob na mnie wjezdza, a w grze nikt naprawde sie nie podlaczy i nie powie co mu nie gra , napinajcie sie dalej , lacheeeee na to kladeee ;] jebac was nooby huahuahua

Asterad 10-01-2007 14:16

dobrze powiedziane

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1187361)
w tym roku koncze 18 lat to tak apropo :D chetnie zobacze co masz jeszcze do powiedzenia tylko szkoda ze tutaj tyle osob na mnie wjezdza, a w grze nikt naprawde sie nie podlaczy i nie powie co mu nie gra , napinajcie sie dalej , lacheeeee na to kladeee ;] jebac was nooby huahuahua

jebane nooby padłem jak czytałem to że jak ktos w rl jest nie doceniany to na forum przychodzi ? wlasnie ten co cie tyral pokazal jak bardzi jest niedowartosciwanym i niedocenianym piszac takie bzdury myslac ze to jest madre

HALI SASHO

ReeGal 10-01-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1187351)
Witam

@Caly ten temat.

Wezcie sie tyrajcie na GG / PM bo nie chce mi sie tyle tych stron przewracac bezsensownej gadki.

@PA Vision

Napisałem juz chyba 50-100 stron wczesniej ze bedziemy niszczyc ten serwer tylko dlatego zeby uprzykrzyc zycie Duskom bo to jest im nie na reke a nie nam czy na tym serwie bedzie grało 80 osob czy 800.
A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku i wojny (np zabijanie friends Dusków, jak napisałem @up , ale mądrzy ludzie odrazu "Tak, powinni dać wbić 300 lvl, Nooby !naby! Vision sux siux .
Nawiasem mówiac jezeli znajdziecie sie w sytuacji gdy dookoła was znajdzie sie pare osobek z Vision polecam oddanie bohow~ naogol to chcemy i nie bedziecie wracac do dp ze swiatyni. Bo niejeden woli stracic AOL + Bless + Exp niz oddac Boh czy tam Armorek. Ale wolna wola.

@Honor

Poraz kolejny uswiadamiam ze ludzie ktorzy z pełną swiadomoscia sprzeciwstawiają sie tyrani i wiedzą ze nie pograja na serwie postaciami w ktore napewno włozyli sporo czasu i pracy nazywani sa ludzmi bez honoru to pozdrawiam.
Jestem ciekawy ile z osob piszacyc takie glupoty na tym forum mając taka postac zrobiłoby tak jak my. 1-2 ? Nas jest troche wiecej wiec JAPA.

@ Filmik

Oczywiscie Pr0, ale gdyby nie ja to Kalach nic by nie poradził <cfaniak> Moze tez skrece na dniach podobny film.

Na czerwono dopisałem, więc skończcie z najazdem na Vision...

Kumulus 10-01-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1186802)
To jeśli Vison chciało już kogoś na Furorze okraśc to dlaczego akurat Polaka ;(

bo na furorze trudno znaleźć kogoś kto nie jest polakiem ;)

Tarinek 10-01-2007 18:07

@up

Ty masz 21 lat ? Z tymi swoimi suxami to do kolegow z podworka mozesz wyskakiwac bo tylko pokazujesz jaki jestes ograniczony i tepy. pozdro

@Furora

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh
and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste
and by Niraet

Hellraiser 10-01-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1187351)
@PA Vision

A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku.

@Honor

Oj Tarrin kiedyś taki nie byłeś,..

Ale za "Honorem" jest ZA!, lecz też z "Honorem" trzeba umieć odejść,..

Wigget 10-01-2007 18:52

macie filmiki z tych fragow??

ReeGal 10-01-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1188462)
@up

Ty masz 21 lat ? Z tymi swoimi suxami to do kolegow z podworka mozesz wyskakiwac bo tylko pokazujesz jaki jestes ograniczony i tepy. pozdro

@Furora

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh
and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste
and by Niraet

Czy ty Tarrin jesteś taki nieitelgentny, że widać , że ja podałem przykład dla ironii gdzie ludzie mówią "sux" itp, a sam pokazałem w tej ironii, że te wyzywanie dla tibi i pary boh są poprostu na poziomie podstawówki? Czy to co piszę jest dla Ciebie za mądre? Miałem Ciebie za najmądrzejszego użytkownika tego tematu i Kapuchę, ale z związku z Twoim postem, nie wiem czy nie zmienić zdania.

Pozdrawiam :)

Marciner 10-01-2007 19:30

Jak tam wyniki wojny?

Zwidek 10-01-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marciner (Post 1188676)
Jak tam wyniki wojny?

12:9 =) .. .

Milten 10-01-2007 21:08

Macie filmiki??

NarroweQ 10-01-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1188489)
Oj Tarrin kiedyś taki nie byłeś,..

Ale za "Honorem" jest ZA!, lecz też z "Honorem" trzeba umieć odejść,..

Nom dokladnie. Taki blad popelnil swojego czasu Michalczewski, który chciał wygrać jeszcze jedna rekordowa walke i ja przegral. Zdarza sie. Ale po tej walce mial jeszcze kolejna, rowniez przegrana, i jeszcze. Nie wiedzial kiedy odejsc. Widze tu dosc sporą analogie do Vision. Najlepszym wyjściem było kompletne opuszczenie servera po zabiciu Taifuna, kiedy udowodniliscie swoje racje i to ze nie ma nikogo niesmiertelnego. Sprowadziliscie go na ziemie i wtedy trzeba bylo skonczyc. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia i w pewnym momencie cieżko jest się od michy oderwać. Żebyście tylko nie pękli w pewnym momencie z przejedzenia...

Sepharis 10-01-2007 21:59

zal mi tego serva przez te wojny expic nie mozna na poh cyclo itp.
"bo sie lognie vision"

pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55.