![]() |
|
wybacz nie mam polskiego na uczelni
ślizgalem sie od klasy do klasy |
Tego typu słowa powienieneś już umieć w podstawówce jak nie wcześniej...
|
Ale mnie denerwuja ludzie ktorzy mowia o tym jak to vision powinno "pozwolic" taifunowi wbic 300 lvl... Sam wszedl w ta wojne, jego wybor, jego strata omg-.-
|
Ubolewam nad dzisiajszymy poczynianami Polakow. I naprawde zal mi takich jak Ima~ ktorzy kradna komus bohy nie robiac sobie z tego nic;/ naprawde przykro mi NArroweq ze straciles bohy przez glupote vision;/ ale to sie zemsci na takich jak oni
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam
@Caly ten temat. Wezcie sie tyrajcie na GG / PM bo nie chce mi sie tyle tych stron przewracac bezsensownej gadki. @PA Vision Napisałem juz chyba 50-100 stron wczesniej ze bedziemy niszczyc ten serwer tylko dlatego zeby uprzykrzyc zycie Duskom bo to jest im nie na reke a nie nam czy na tym serwie bedzie grało 80 osob czy 800. A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku. Nawiasem mówiac jezeli znajdziecie sie w sytuacji gdy dookoła was znajdzie sie pare osobek z Vision polecam oddanie bohow~ naogol to chcemy i nie bedziecie wracac do dp ze swiatyni. Bo niejeden woli stracic AOL + Bless + Exp niz oddac Boh czy tam Armorek. Ale wolna wola. @Honor Poraz kolejny uswiadamiam ze ludzie ktorzy z pełną swiadomoscia sprzeciwstawiają sie tyrani i wiedzą ze nie pograja na serwie postaciami w ktore napewno włozyli sporo czasu i pracy nazywani sa ludzmi bez honoru to pozdrawiam. Jestem ciekawy ile z osob piszacyc takie glupoty na tym forum mając taka postac zrobiłoby tak jak my. 1-2 ? Nas jest troche wiecej wiec JAPA. @ Filmik Oczywiscie Pr0, ale gdyby nie ja to Kalach nic by nie poradził <cfaniak> Moze tez skrece na dniach podobny film. Pozdro i uwazajcie na VISION Bo to są łobuziaki. |
Cytuj:
w tym roku koncze 18 lat to tak apropo :D chetnie zobacze co masz jeszcze do powiedzenia tylko szkoda ze tutaj tyle osob na mnie wjezdza, a w grze nikt naprawde sie nie podlaczy i nie powie co mu nie gra , napinajcie sie dalej , lacheeeee na to kladeee ;] jebac was nooby huahuahua |
dobrze powiedziane
Cytuj:
HALI SASHO |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ty masz 21 lat ? Z tymi swoimi suxami to do kolegow z podworka mozesz wyskakiwac bo tylko pokazujesz jaki jestes ograniczony i tepy. pozdro @Furora Van Liden Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila Argaxx Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet |
Cytuj:
Ale za "Honorem" jest ZA!, lecz też z "Honorem" trzeba umieć odejść,.. |
macie filmiki z tych fragow??
|
Cytuj:
Pozdrawiam :) |
Jak tam wyniki wojny?
|
Cytuj:
|
Macie filmiki??
|
Cytuj:
|
zal mi tego serva przez te wojny expic nie mozna na poh cyclo itp.
"bo sie lognie vision" pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |
|