![]() |
|
memy chemics
Jan 19 2007, 00:37:30 CET Killed at Level 98 by Benek Plaxx Alith Takilbya (gorszego nicku nie widzialem) Jan 19 2007, 00:37:09 CET Killed at Level 115 by Benek Plaxx and by Ryba The Wolf |
Nie bylo mnie na akcji bo nei zrobumialem co benek mowi przez telefon do mnei haahha :D
|
Cytuj:
Pozdro^^ |
Bluewikki dzisiaj miala haka :(
Wroci ze szkoly to sie zalamie, dobrze ze mnie Moriro poinformowal o dziwnym zachowaniu jej chara. Zagadala do mnie i podala linka do rapid szare a jak nie dawalo to efektu to nmie zaatakowala. Dobrze ze znalem pasy do jej chara (sam jej pomagalem ta postac zalozyc ) i w miare szybko dostalem nowe pasy Strata jest tylko 3 lev w dol, caly moj domek i wszystko co ona posiadala. Ktos na tym dobrze wyszedl, mam nadzieje ze jaj nieszczescie i moja strata wroci do niego w trojnasob. |
Cytuj:
szkoda... :/ Wszystko jest do nadrobienia... Ja miałam 2 haki... I dlatego jzu nie garm.. Czsem tylko zaloguje sie na Tristy pogadac.. Btw Interesuje mnie za co Mannow ja zabił... Jak na nia patrze to mi az zal, 2 dedy od NG . Hunta ma czy co??:o |
@up
mowiła¶ ze sprzedała¶ Tristy . . . a teraz twierdzisz że czasem na ni± wbijasz żeby pogadać ; o |
@Dodi
Naprawde bardzo mi przykro z powodu tego hacka :(. Mam nadzieje, ze nie bylo to na tyle dotkliwe, ze zakonczysz gre w tibie :(. Wszystko przeciez jest do odrobienia (chociaz sam nie wiem jakbym postapil w takiej sytuacji) :(. Teraz, wraz z Bluewikki powinniscie sie zastanowic co moglo byc tego przyczyna i nie mozecie dopuscic do podobnej sytuacji w przyszlosci. Naprawde... 'sad' :( |
Cytuj:
|
nono gratulowac. Panpen wyszedles juz z rooka ty naabie. Czy dalej drugi lvl?
|
@ Don
No wlasnie bo troche sie znam na kompach, przeskanowalem jej kompa Ad-Aware SE Pro to wykrywa keylogery, sprawdzilem tez na wirusy NODem i nic nie wykrylo!! Jakby cos bylo to bym sie ucieszyl ze jest jakas przyczyna a tu nic. Pasy miala tylko wiki i ja bo ja to konto sam zakladalem. na stronki nie wchodzi i nie wpisuje pasow po darmowe itemki przeciez, z kafejek nie korzysta. Powiem szczerze ze niewiem! Przeinstalowalem jej i swojego kompa i mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy. Za kasa nie placze to tylko itemki, ciesze sie ze nie stracila za duzo leveli. Haker zaczal ja rorkowac przymnie. Szkoda mi szurka bo go ubila, jak sie lognie to musze mu powiedziec cos sie stalo i jakos zrekompensowac strate levela. Jak ktos go zna to niech mu przekaze dlaczego dednal. Please I jeszcze jedna sprawa haker byl polakiem. |
Odkad gram na obsidii pamietam, ze bylo tutaj duzo 'hackow'. Byl taki okres, kiedy to w niewielkim odstepie czasu zostalo 'shakowanych' kilku h-lvli (Ludu Scorpion, Katmai, Muator - chyba dobrze pamietam :p). Jak tak dalej pujdzie to 'hackowanie' stanie sie czescia gry, albo juz nia jest... :confused:.
@Dodi Jezeli nie wykryles zadnych trojanow, virusow, itp. to naprawde ciezko powiedziec co moglo byc tego przyczyna. Moze 'hacker' mial passy juz od jakiegos czasu i po prostu czekal na odpowiedni moment, aby uderzyc. Albo ktos z rl podejrzal kiedys przez pomylke passy i teraz zadzialal, a moze ktos jeszcze oprucz was zna reca do tego chara :confused:. Naprawde ciezko okreslic przyczyne w takiej sytuacji. W kazdym razie polecam format calego dysku i zmiane passow, przydaloby sie tez zmienic reca, co niestety nie jest za darmo. |
'Good is that I fast took her account back, she lost only 3 levels.
Hacker is from poland' Dodi szybko edytuj posta albo bana dostaniesz albo twoja kolezanka za acc sharing. |
Cytuj:
|
Cytuj:
problem nie tkwi w tym czy to jest dowod czy nie ... problem to czasami kretynska nadgorliwosc pewnych ludzi ... mam wiele przykladow, jak chociazby ktos kto na forum zartowal ze Mannow, Waldorio i wszystkie inne hlvl to tylko jego boty on ich stworzyl i nimi kieruje :)) i tak naprawde to oni nie istnieja ... co bylo oczywistym zartem ... a mimo to dostal bana na 30 dni |
@Voltomix111
Dzieki za dobre checi ale ja nie szaruje z wiki, mam jej pasy bo sam jej to konto zalozylem jak juz wczesniej pisalem jestem jej starszym kuzynem. Mam swojego sorka ktoremu cwicze narazie jedynie ml a gram dodim bo chce zrobic anihilatora. Nigdy nie szarowalem z Wiki. nigdy nie szarowalem z kimkolwiek podobnie jak Wiki |
Dodi Brae Ad-Aware SE Pro jest lipny jeżeli chodzi o trojany on tylko wykrywa reklamy i różne inne ¶wiństwa które samoistnie się kopiuj± jak bł±kasz się po sieci.
Proponuje Ad-aware, AVG i zoone alarm + własna inteligencja i nie ma opcji na haka. Gz next fragów ;)powodzenia w dalszych łowach, ale do wygranej jeszcze daleko. Tak dla informacji senior tutorzy widz± jak s± edytowane posty. Pozro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak jak up , również polecam AVG .:)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |
|