![]() |
|
Name: Naldear
Oct 29 2006, 02:52:36 CEST Killed at Level 75 by Cuddlesnooze and by Folxs Name: Darkness Zoldier Oct 29 2006, 22:50:11 CET Killed at Level 73 by Jazzie Fizzleand by Master Dubi Name: Potempik silny Oct 29 2006, 22:09:34 CET Killed at Level 87 by Taazeezo the Elite and by Master Dubi Name: Xulorin Oct 29 2006, 22:21:11 CET Killed at Level 90 by Sarcex and by Heaomondoz Name: Baniakovic Oct 29 2006, 23:04:22 CET Killed at Level 72 by Jazzie Fizzle and by Xecutan Name: Xulorox Oct 29 2006, 22:21:32 CET Killed at Level 81 by Elnoble'Rachmar and by Templan Name: Pehawa Oct 29 2006, 23:33:51 CET Killed at Level 79 by Xecutan and by Teekla Name: Sira Shier Oct 29 2006, 23:47:18 CET Killed at Level 133 by Rica Thim and by Master Nick Name: Slicerz Oct 29 2006, 02:27:21 CET Killed at Level 82 by Folxs and by Kire Zethyn Name: Pehava Oct 29 2006, 23:25:23 CET Killed at Level 89 by Sarcex and by Ax'Cent Wszystkie fragi Softmupparna z wczoraj :evul: Nawet jak wygramy wojne to będą nas jakieś noob chary niepokoiły :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktos moglby w skrocie opowiedziec co tu sie sie dzialo przez 6-7 miesiecy jak mnie nie bylo?? :) bylbym bardzo wdzieczny :) Niedawno znowu zaczalem grac i jak czytam forum na tibia.com zastanawiam sie czy dobrze zrobilem ze wrocilem akurat na galane.. Widze ze zamiats lepiej jest gorzej..
Pozdrawiam :) P.S Gdzie jest Moj pacc :P |
lolz, a na tibia.com większość postow są na temat Softmupparna -,-
Ciekawe ile to bedzie trwało... |
Przed chwila mnie tez lali ludzie z Softmupparna w thais, na szczescie nie dali rady ; o
|
zabili Shi-nji'ego , laptop mu sie zrestartowal kolo wolftower i padl :l
|
Ja no to wszystko patrze i aż mi sie chce brechtać jakie CIOTY grają na tej galanie. Padają od HWL (noob charów), jest wszystko dobrze i każdy sie boi coś zrobić. Co za problem zrobić gildie i huncic HWL razem z ich gildią noob charów?? Jeżeli teraz każdy to olewa to oni pkują, zbierają hajs i coraz więcej expią. Niedługo będzie za pózno na jaką kolwiek zmianę. Patrzeć na dedy to już 15 osoób któe pało od nich powinno walczyć przeciw HWL. NIKT KTO zapłacił lub jets neutral nie będzie free.
Albo coś zrobimy i się połączymy albo możemy sobie gadać na tym forum dalej o bzurach i patrzeć na ich nowe fragi. |
@up
Dobrze gada :P jak cos to moge pomoc w wojnie :D tylko napiszcie PM albo na moje gg 2350635 |
Sinida mi bili :(
Ale pawlon ma racje najlepiej niech wszystkie high i middle lv polączą siły i razem coś zaczną działać bo tak to leża i kwiczą że tak powiem ;p Paymenty będą spłacą się i padną i tak wkółko. |
...
Moge dolaczyc do wojny przeciwko tym noobow ktorzy zabili shire Oo...
Duzo ich tam musi latac ...;./ |
kto bil Sinida -.-
|
Strong wracasz do gry??:)
Hmm tez bym sie do tego dolaczyl ale musi byc maksymalna mobilizacja.. trzeba skonczyc z tym bezsensownym pk... to nie ma nic wspolnego z zabawa.. |
no niewiem czy wracam czy co :P ale w kazdym razie ogladam to forum i ludzie narzekaja ze nikogo do pomocy nie ma takze chce zapoczatkowac to zeby ludzie ktorzy sa retired i im wisi na charach zrobili cos moze pozytecznego a jak nam sie uda to spoko po moze kilka osob wroci i bedzie spokoj na galanie a jak przegramy to trudno bedzie to znaczyc ze galana = Toxo, Camuh etc. ;p
Erasmus, kim jestes ?? jak sie wstydzisz to PM plx |
Tharrin zjednoczy wszystkich bo pewnie zna sporą część tych osób z neutral gildii. Przynajmniej mam taką nadzieję i nie ma co pisać o szczegółach na tym forum.....
|
I tak skonczy sie na slowach :P ta wojna bedzie trwala jeszcze bardzo dlugo...
|
Wojtek (Gran) mam sprawe msg me na gg
23:03 You advanced from level 188 to level 189. fajnie, nie :P |
Widze że dzisaij po godzinie 23 (wsumie to już wczoraj) Mupparna zabiła Xavides'a który następnie sie zrookował jak mniemam..
|
Roflando, robia z was miazge
Idzcie wszyscy walczyc pod wodza wspanialego tharrina ktory nie umie sie przymknac i odbiera mi ochote do walki, moze sie muppy wami zajma i bede mial okazje przyexpic |
Cytuj:
wczoraj nie mialem jak bo remont w domq ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |
|