Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

saia 14-05-2007 23:10

na thorii gra naprawde sporo osob z berylii , nie bede podawal nickow bo tego sobie moga nie zyczyc jak co to gadaj z mage solo (daark pallek)bo on tam gra.
sorry chomiczq ale juz napisales na tym forum ze tam grasz i ty to ty :*

Dethmar 14-05-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamorack (Post 1431676)
Ja tez z mila checia sie przerzuce na jakis inny serwer typu thoria, od 23 maja mam sporo wolnego czasu ;p tylko jak by ktos mogł pomoc w postaci malego pro lub cos w tym stylu to bylo by super ;p
btw to ja niewiele wiecej pogralem do 36 lvl palem na berylia i potem hunted ;p
a tak w ogole moze ktos obeznany zrobi rozpiske gdzie teraz graja ludzie z berylia co sa hunted mam na mysli np. rev'ico >> elysia ;p i moze ktos napisze jaka atmosferka na jakis servach jest xD zreszta i tak pewnie olejecie tego posta wiec cya.

walic Ajo, demonka(dupo lizusa), fran

ta gra rujnuje zycie kiedys sie o tym przekonacie i wtedy bedzie juz zapozna ale coz takie jest zycie...

pozdo dla alicius??(ale noobie tera), jez ocw(spoko ziom tylko jak kazdego trzeba poznac) ziomow z black spectrum(i tak all bedziecie kiedys hunted ;/ taka jest prawda nie ma sie co szczypac) i dla ludzi walczacych o lepsza berylia... z botem nawet GM nie wygraja

signed archi... CYA

Kuniek?:P

@Majkeloo

wracaj na berylie stolar bo cie dorwe na osiedlu :P

Trialowiec 15-05-2007 13:34

Drodzy obywatele Berylii,

Niedawno przeniosłem się na ten cudowny server. Przyszedłem tu z martwego już dziś servera Galany.
Przez 4 lata swojej tibijskiej kariery grałem knightem. Przenosząc się tu postanowaiłem wybrac sorca. Jak zapewne wiecie gra tą profesją nie jest łatwa i bardzo kosztowna. : (
Piszę by prosić was o pomoc... finansową, duchową, jakąkolwiek : P.
Może to wyglądać jak zwykła próba wyłudzenia pieniędzy. Właściwie to nie wiem jak was przekonać, że tak nie jest. : )
Nie wiele mogę wam zaoferować w zamian. Deklaruję, iż osobie, która w chociaż minimalny sposób zaoferowałaby mi swoją pomoc to w przyszłości postaram się zrobić wszystko by spłacić dług. Ewentualną chcęć pomocy prosze zgłąszać na tym forum poprzez zostawienie prywatnej wiadomości albo poprzez wiadomość w grze.
Mój nick: Dikstra.
Miejsce zamieszkania: Ankrahmun
Z góry dziękuje...

P.S.
Jeśli ktoś jest chętny na wolrd trade Galana <=> berylia to również proszę sie zgłaszać do mnie.

Over and out.

Lucas I 15-05-2007 17:32

Tak gram na Thorii..Moge zalatwic plecy komus ale tylko kumpla i kultularnym osoba..

Na thorii gra duzo osob z nemesis i oczywiscie Daffy ;)

Da sie normalnie expic starczy msg :> pekerow latwo wybijac i nie ma sie przypalu a nawet na nich mozna zarobic niezle..wiec zapraszam ;)

Saia come to Thoria ;]
GG 10560484 jak ktos co chce ;>

/Lucas aka Daark Pallek and Mage Solo

saia 15-05-2007 17:58

Chomik za malo czasu ja mam , teraz na spokojnie na non pvp nie po to by walczyc tylko by spokojnie sobie pograc , moze za jakis czas na thorie wpadne do was.
btw. rincognito niezle wbija lv. kiss flash :*

Lubie_orzechy 15-05-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1432780)
Tak gram na Thorii..Moge zalatwic plecy komus ale tylko kumpla i kultularnym osoba..

Na thorii gra duzo osob z nemesis i oczywiscie Daffy ;)

Da sie normalnie expic starczy msg :> pekerow latwo wybijac i nie ma sie przypalu a nawet na nich mozna zarobic niezle..wiec zapraszam ;)

Saia come to Thoria ;]
GG 10560484 jak ktos co chce ;>

/Lucas aka Daark Pallek and Mage Solo

Mógłbym grać tyle, że my jako my mieliśmy kiedyś = dawno, małą sprzeczke...xD O byle gówno xD Pewnie mnie pamiętasz :) Jak nie masz za złe to podam nick :)
Pzdr :)

Sgd...K...

:) ;) :p :] :( B) :D :o 8o :baby: X( :confused: :cup: :evul: ;(

Lubie_orzechy 15-05-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1432397)
Drodzy obywatele Berylii,

Niedawno przeniosłem się na ten cudowny server. Przyszedłem tu z martwego już dziś servera Galany.
Przez 4 lata swojej tibijskiej kariery grałem knightem. Przenosząc się tu postanowaiłem wybrac sorca. Jak zapewne wiecie gra tą profesją nie jest łatwa i bardzo kosztowna. : (
Piszę by prosić was o pomoc... finansową, duchową, jakąkolwiek : P.
Może to wyglądać jak zwykła próba wyłudzenia pieniędzy. Właściwie to nie wiem jak was przekonać, że tak nie jest. : )
Nie wiele mogę wam zaoferować w zamian. Deklaruję, iż osobie, która w chociaż minimalny sposób zaoferowałaby mi swoją pomoc to w przyszłości postaram się zrobić wszystko by spłacić dług. Ewentualną chcęć pomocy prosze zgłąszać na tym forum poprzez zostawienie prywatnej wiadomości albo poprzez wiadomość w grze.
Mój nick: Dikstra.
Miejsce zamieszkania: Ankrahmun
Z góry dziękuje...

P.S.
Jeśli ktoś jest chętny na wolrd trade Galana <=> berylia to również proszę sie zgłaszać do mnie.

Over and out.

Masz zamiar grać na berylii nie znając tu nikogo?? Zapomnij chłopie, z tego servera 120+ levele poodchodziły...Dograsz (jak jakimś cudem sie uda) do 60, to załapiesz hunta i jak to powiedział w youtube pewien mądry człowiek, "i będziesz musiał oddać swoje ciężko zarobione eq, i Ci będzie przykro że nie masz eq i znów trzeba zbierać na nowe eq..."

Text wzięty z youtube "Wywiad z Tibiarzem"...
PzDr...

Majkeloo 15-05-2007 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1431907)

@Majkeloo

wracaj na berylie stolar bo cie dorwe na osiedlu :P

Hueheheh, ja puki co na berylie nie mam zamiaru wracac chyba ze bedziesz chcial na demki isc czy jakis inny hunt to wiesz jak mnie znalesc <lol>

A z Kunkiem sie pomyliles on nie mial palka na berylii ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50.